İsin gücün gavurlukKeşke gelse de sette Cahiti dövseAslında muazzam bir metod oyunculuğu ve dünya çapında mimikleri var kesin gelmeli
İsin gücün gavurlukKeşke gelse de sette Cahiti dövseAslında muazzam bir metod oyunculuğu ve dünya çapında mimikleri var kesin gelmeli
Bunların modası geçtiKim yakalamışsa iyi yakalamışPana'nın TNT'ye yaptığı Bir Kadın Tanıdım dizisinden sahne almışlar
bıraktıysa bıraktı vadiyi reddedemez kimseMehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktım artık bana dizi film proje sorularıyla gelmeyin demiş;
pana film oyuncuya teklif sunmuş ikna etmek istiyormuş
show olursa tek kelimeyle efsane olur aga süper ötesi olurShow tv sesleri yükseliyor aslı astarı var mı acaba ?
hadi aga iyisin kanal konusunda istediğin oluyorshow olursa tek kelimeyle efsane olur aga süper ötesi olur
bizim için en iyisi show tv olur starı neden ısrarla istediğinizi anlamıyorum aga ne var ki starda yuvamız dururkenhadi aga iyisin kanal konusunda istediğin oluyorumarım bizim menfattimize olur
aga ben parası var diye star diyorumbizim için en iyisi show tv olur starı neden ısrarla istediğinizi anlamıyorum aga ne var ki starda yuvamız dururken
inanıyorum ki showda tekrar reytingleri coşturacaz bakma kanalda düzgün bişey yok yoksa show coşardıaga ben parası var diye star diyorumeğer maddi konuda show da sıkıntı çıkmayacaksa tabi ki show tv deriz ; bir de eski günlerinden eser yok izlenme oranı düşük
aga para mevzusu sıkıntı olmayacak diye konuşuyorum kanal d den kötü olma ihtimali yokinanıyorum ki showda tekrar reytingleri coşturacaz bakma kanalda düzgün bişey yok yoksa show coşardı
tebrikler aga konuyu açalım istiyorsan10.000'inci mesajımı buraya yazmak istedim vatana millete hayırlı olsun
Vadi konusu Ağustos'un ilk haftası açıklanır şuanda kulaktan dolma bilgilere inanmayın.
Evyallah aga birazdan birileri görüp konuyu açartebrikler aga konuyu açalım istiyorsan
aç desende açamam zaten favori üye değilimEvyallah aga birazdan birileri görüp konuyu açar
Aga seninde favori üyeliğin sürekli siliniyor sen de biraz diline hakim ol yaaç desende açamam zaten favori üye değilim
sürekli siliniyor derkenAga seninde favori üyeliğin sürekli siliniyor sen de biraz diline hakim ol ya
son 2 yılı takip etmedin herhalde vadi atv den ayrıldıktan sonra turkuaz medya gurubu olumlu tek bir haber yapmadı olumluyu geç objektif tek bir haber yapmadı hatta saçma sapan kıyaslarla kendi absürt dizilerini vadiyle kıyasladılar artık vadi bitti minvalinde manüpületif yazılarla algı oluşturdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?