Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Keşke gelse de sette Cahiti dövse :A Aslında muazzam bir metod oyunculuğu ve dünya çapında mimikleri var kesin gelmeli :A
İsin gücün gavurluk :A cok beklersin vadinin setinde öyle birşeye yeltenecek babayigit yok adamın aklını alırlar

Kim yakalamışsa iyi yakalamış :FPana'nın TNT'ye yaptığı Bir Kadın Tanıdım dizisinden sahne almışlar :D

bizim için en iyisi show tv olur starı neden ısrarla istediğinizi anlamıyorum aga ne var ki starda yuvamız dururken
aga ben parası var diye star diyorum :A eğer maddi konuda show da sıkıntı çıkmayacaksa tabi ki show tv deriz ; bir de eski günlerinden eser yok izlenme oranı düşük

aga ben parası var diye star diyorum :A eğer maddi konuda show da sıkıntı çıkmayacaksa tabi ki show tv deriz ; bir de eski günlerinden eser yok izlenme oranı düşük
inanıyorum ki showda tekrar reytingleri coşturacaz bakma kanalda düzgün bişey yok yoksa show coşardı

10.000'inci mesajımı buraya yazmak istedim vatana millete hayırlı olsun :)

Vadi konusu Ağustos'un ilk haftası açıklanır şuanda kulaktan dolma bilgilere inanmayın.

şu kanalı sağlam bir tanıtımla duyursalar ardından bu senenin konseptine yönelik tanıtımlar çekseler iyi olur tanıtım konusunda eksik kalıyoruz

son 2 yılı takip etmedin herhalde vadi atv den ayrıldıktan sonra turkuaz medya gurubu olumlu tek bir haber yapmadı olumluyu geç objektif tek bir haber yapmadı hatta saçma sapan kıyaslarla kendi absürt dizilerini vadiyle kıyasladılar artık vadi bitti minvalinde manüpületif yazılarla algı oluşturdular

Sana katılıyorum ablacım doğru söylüyorsun tek bir haber yaptıklarını
görmedim ben