Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

olabilir şu an için oraya gelecek dizi de yok gibi star büyük favori

Bu teklif reddedilir mi ya
miktarın doğruluğu tartışılır star iyidir aga atv nin sürtmesini istiyorum reytinglerin atv de daha yüüksek olacağını bile bile bunu istiyorum

Ya aga yok öyle birşey kim Vadi'ye 2 milyon lira teklif etsin. Kanal D'de bile 1 milyonun altında alıyorduk komple sallamasyon yapmış kim yazdıysa.
bu da bir iddia

Niye oyle birsey istiyorsun ki?
son 2 yılı takip etmedin herhalde vadi atv den ayrıldıktan sonra turkuaz medya gurubu olumlu tek bir haber yapmadı olumluyu geç objektif tek bir haber yapmadı hatta saçma sapan kıyaslarla kendi absürt dizilerini vadiyle kıyasladılar artık vadi bitti minvalinde manüpületif yazılarla algı oluşturdular

@Doğu bizim transfer işi beklediğimiz gibi olursa senin çok önce düşündüğün istediğin gerçekleşmiş olacak 😀

Son düzenleme:
gördüğüm kadarıyla vadicilerin en çok görmek istediği oyuncuların başında geliyor
getirseler iyi olur

Atv yi Stara tercih ederdim hayırlısı olsun show olsa süper olur ama kanal belli
Özcan Deniz iddiaları var vadiyle pek bir alaka kuramadim artık mehmet Akif Alakurt hamlesini bekliyorum

Atv yi Stara tercih ederdim hayırlısı olsun show olsa süper olur ama kanal belli
Özcan Deniz iddiaları var vadiyle pek bir alaka kuramadim artık mehmet Akif Alakurt hamlesini bekliyorum
Oyunculardan çok senarist önemli. Gerekirse yine yıldız oyuncu almayalım ama senaristlerimiz iyi olsun. Senaryo iyi olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

show olsa süper olur aga
benim listemde 3. sırada ama olur yani sonuçta bizim yuvamız vadide yakışıyor oraya

Oyunculardan çok senarist önemli. Gerekirse yine yıldız oyuncu almayalım ama senaristlerimiz iyi olsun. Senaryo iyi olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.
kısmen katılmıyorum bu sene sağlam oyuncular şart senaryo güçlü olsada oynayacan oyuncu önemli inandırması hissetirmesi lazım; giren oyuncuların hatrına diziye şans veren yeni seyirciler yakalamamız lazım , hem senaryo uçup kaçmayacak hayal kurmaya gerek yok sadece belli bir standardı yakalayalım yeter

Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktım artık bana dizi film proje sorularıyla gelmeyin demiş;
pana film oyuncuya teklif sunmuş ikna etmek istiyormuş

Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktım artık bana dizi film proje sorularıyla gelmeyin demiş;
pana film oyuncuya teklif sunmuş ikna etmek istiyormuş
Yav sanki başıma Hollywood yıldızı
O da Cahit'in ithal versiyonu işte mimik fakiri kasıntı kazulet gibi bir herif
Sen oyunculuğu bıraksan kaç yazar

Yav sanki başıma Hollywood yıldızı
O da Cahit'in ithal versiyonu işte mimik fakiri kasıntı kazulet gibi bir herif
Sen oyunculuğu bıraksan kaç yazar
Doğru oyunculuğu ahım şahım birşey değil ; bu sette falan bir ara olay cikarmisti atla adamin ustune yuruyup kilocla saldirdi falan diye haberler falan cikmisti

Doğru oyunculuğu ahım şahım birşey değil ; bu sette falan bir ara olay cikarmisti atla adamin ustune yuruyup kilocla saldirdi falan diye haberler falan cikmisti
Keşke gelse de sette Cahiti dövse
Aslında muazzam bir metod oyunculuğu ve dünya çapında mimikleri var kesin gelmeli