Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu diziyi selmaoğulları Murat koca gibi adamlar yazıyorsa yazacak Ada'm bulunur yeter ki iste

Şu ezeli yazan Ada'mın ismi kerem Deren miydi mesela o olabilir

ezel i izlemedim belki olabilir ama hep bir soru işareti olacak vadi ruhu diye bir olgu var o ruhu bilmeli ve yaşatmalı yoksa illa ki adam bulunur

ezel i izlemedim belki olabilir ama hep bir soru işareti olacak vadi ruhu diye bir olgu var o ruhu bilmeli ve yaşatmalı yoksa illa ki adam bulunur
Lan olm bu senarist saçmaları iki senedir o senin ruh dediğin şeyi yerle bir ettiler
inan bundan kötüsünü yazacak bir ekip daha analar doğurmamıştır

işte aga aynen bunun olması lazım bu da işleri zorlaştıryor bunun çözümünüde senarist kadrosunu tamamen değiştirerek değil şu an kilerin üstüne takviye yaparak belki bulabilirsin güzel bir karma yapılması şart

@-KADİR- al sana isim eski pusu yazarı Ahmet Turgut Cüneyt Aysan boşta onu da al
en başta benim de aklıma gelen iki net isim en olabilir isimler

Yapma Kadir şu senarist grubunu Pana filim binasından kilometrelerce uzakta tutacan 😉 mümkünse hiçbir dizi yazmasınlar

Dur bakalım gelsin senaristlerde ne yazacaklarını anlarız yeni sezonda
bir konumuz belli bence Kenan fehminin intikamını alacak ve ihtiyarlar
olacak

Lan olm bu senarist saçmaları iki senedir o senin ruh dediğin şeyi yerle bir ettiler
inan bundan kötüsünü yazacak bir ekip daha analar doğurmamıştır
katılmam söz konusu değil evet aşağıya doğru bir düşüş var ama hepsi bu belki bakış açısından bu kadar farklı yorum yapıyoruz

Yapma Kadir şu senarist grubunu Pana filim binasından kilometrelerce uzakta tutacan 😉 mümkünse hiçbir dizi yazmasınlar
başkan sizin tv herhalde farklı kanallar gösteriyor o kanalları bana da söylesene ben kıymetli, değerli, özgün dizileri bugüne kadar keşfedemedim senden istifade edeyim
diğer pek kıymetli bilgili senaristlerin ortaya koyduğu muhteşem şahane eserlerinide izlemeye başlayayım

Yorumları okudum ve @-KADİR- in inadını takdir ediyorum gerçekten.
O kadar kişiye karşı inatla tek başına savundu helal olsun.
Kanaldan kurtulmak ise sonunda mutlu bir haber almamız açısından iyi oldu. Asıl gerekli değişimler de yapılırsa belki de o özlenen, beklenen Vadi geri döner.

Bu arada cümlemizin Kadir Gecesi mübarek olsun.

senaristler kesin değişiyor da kim olacak orası asıl önemlinokta. kerem deren ismi geçmiş ben ezeli izledim iyi senarist ama asla vadiyi yazacak adam değil vadi onun kalemi değil
vadiye gündemi takip edip çok iyi yorumlayan bir konsept danışmanı ve işinin en iyisi yaratıcı senaristler lazım

Yeni kanal ile ilgili ; Pana Film TRT1'i çoktan gözden çıkardı.Çünkü yoğun maçlar olacak.

Diğer kanallarla ilgili görüşmelerin ileri ki günlerde olması bekleniyor..