- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bu sessizlik hiç hayra alamet değil
Ya bari kendi siten yazeteden haber ver çekimler bugün başladı diye bunlar adamı kanser eder onu da geçtim doğan medyasını da efsunlamışlar Diziye kim geldi noldu ? Çekimler başladı mı ?bu sessizlik hiç hayra alamet değil
Ya bari kendi siten yazeteden haber ver çekimler bugün başladı diye bunlar adamı kanser eder onu da geçtim doğan medyasını da efsunlamışlar))) orada da bir tek haber yok
Ayrılık haberleri kötü olduDiziye kim geldi noldu ? Çekimler başladı mı ?
Cidden ayrılık haberlerinden başka hiç haber gelmiyor ?
Ayrılık haberleri doğru diziye kimin geldiği bilinmiyor çekimler bugün start aldı ama bizler hiçbir yerden bilgi alamıyoruz arkadaşlar sırra kadem bastılar görünmez oldular
bendeben çekimlerin başladığına inanmıyorum
yav inanılır gibi değil hiç değilse bir tane köşe yazarı değerlendirmede bulunsun senaryoya dair ipuçları versin yokyok kanal d nin resmi sitesinde her diziden haberler var vadiyle ilgili sadece tanıtım varbiz sessiz ve derinden ilerleriz rahat olun
Son zamanlarda vadi için söylenen en irreti kelam bunu duyunca midem kaldırmıyor
belki bile bile bu kadar gizlilik vardır belki de büyük süprizler hazırlıyorlardırValla yazık efsane dizi ne hale geldi kimseden haber alınamıyor enteresan gelişme
yav inanılır gibi değil hiç değilse bir tane köşe yazarı değerlendirmede bulunsun senaryoya dair ipuçları versin yokyok kanal d nin resmi sitesinde her diziden haberler var vadiyle ilgili sadece tanıtım var
Herhalde Polat Alemdar yazarları tehdit etti şaka biryana da doğan medyasında haber alAmıyorsa ne diyeceğimi bilemedim
yok abi yalanacak bir durum yok biz vadiden hiçbirşey olmaz demiyoruz ki sadece nasıl daha iyi olabilir , neler yapılmalı onları söylüyoruzH
belki bile bile bu kadar gizlilik vardır belki de büyük süprizler hazırlıyorlardır
İnşaallah ben bütün yazdıklarımı yalamaya hazırım onlar haklı çıkarlar inşaallah
kendi adıma abdül gitmiş kara gitmiş hiçbirinin önemi yok burada önemli olan bu oyuncuların yerine gelecek usta oyuncuların yerine koyulmaması yada bizlere deklare edilmemmesi bu nedir allah aşkına bu sessizlik beni korkutmaya başladı @takas diyor ki vadinin reklama yada bu yenilikleri duyarmaya ihtiyacı yok bence bal gibi var hatta hiç bu sene kadar ihtiyacı olmamıştı. ya arkadaş zaten geçen sene kötü geçen bir sezon ve her sene azalan teveccühü ve pana filimin derin bir sessizliğe gömülüşü ben bu denklemi çözemedim çözemiyorum artık o eski günler yok senin reklama tanıtıma herşeyden çok ihtiyacın var temmuzda yap sözleşmeleri basına haber yaptırt bizlerde heyecanla bekliyelim yeni sezonu bu neyin kafası anlamış deilim hala burunlarından kıl adırmıyorlar hala o eski kafayla hareket edeiyorlar bitti artık deniz bitti kara göründü eski çamlar bardak oldu .eskiden vadi yayınlandığında sokaklar boşalırdı herkes ekran başında olurdu şimdi etrafımda ki insanlara bakıyorum çoğu vadiyi terk etmiş durumda bu insanları geri döndürmek ve onları cezbetmek için her yolu yapmaları lazımdı basının en etkili yayın organı doğan medyası yanında bu fırsatı yakalamışsın sonuna kadar kullansana reklamını yapsana anlaştığın oyuncuları bizlere tanıtsana insanları heyecanlandırsana yok benim bunlara ihtiyacım yok ben vadiyim herkes beni izler ben ne dersen o olur dersen yapacak bişey yok ben vadinin iyi olmasını istiyorum ama bu kafayla iyi olacağını hiç zannetmiyorum inşaallah iyi olur
Altına imzamı atarım bir olay anca bu kadar iyi anlatılırkendi adıma abdül gitmiş kara gitmiş hiçbirinin önemi yok burada önemli olan bu oyuncuların yerine gelecek usta oyuncuların yerine koyulmaması yada bizlere deklare edilmemmesi bu nedir allah aşkına bu sessizlik beni korkutmaya başladı @takas diyor ki vadinin reklama yada bu yenilikleri duyarmaya ihtiyacı yok bence bal gibi var hatta hiç bu sene kadar ihtiyacı olmamıştı. ya arkadaş zaten geçen sene kötü geçen bir sezon ve her sene azalan teveccühü ve pana filimin derin bir sessizliğe gömülüşü ben bu denklemi çözemedim çözemiyorum artık o eski günler yok senin reklama tanıtıma herşeyden çok ihtiyacın var temmuzda yap sözleşmeleri basına haber yaptırt bizlerde heyecanla bekliyelim yeni sezonu bu neyin kafası anlamış deilim hala burunlarından kıl adırmıyorlar hala o eski kafayla hareket edeiyorlar bitti artık deniz bitti kara göründü eski çamlar bardak oldu .eskiden vadi yayınlandığında sokaklar boşalırdı herkes ekran başında olurdu şimdi etrafımda ki insanlara bakıyorum çoğu vadiyi terk etmiş durumda bu insanları geri döndürmek ve onları cezbetmek için her yolu yapmaları lazımdı basının en etkili yayın organı doğan medyası yanında bu fırsatı yakalamışsın sonuna kadar kullansana reklamını yapsana anlaştığın oyuncuları bizlere tanıtsana insanları heyecanlandırsana yok benim bunlara ihtiyacım yok ben vadiyim herkes beni izler ben ne dersen o olur dersen yapacak bişey yok ben vadinin iyi olmasını istiyorum ama bu kafayla iyi olacağını hiç zannetmiyorum inşaallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?