Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

YENİ KANAL,YENİ SENARİST !

Değerli İzleyicilerimiz,
Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Pana Film

Yeni sezonda,yeni senaristler ve yeni kanalımız ile bomba gibi geliyoruz!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı önümüzdeki ay,Vadiseverlere duyurulacaktır!

Son Dakika |

Sosyal medyada ''Mehmet Akif Alakurt''un yeni sezonda vadiye katılması için Pana Film'e yoğun mesaj yağıyor.

Pana Film olayın farkında ve durumu değerlendirecek,gerekli şartlar doğrultusunda,Mehmet Akif Alakurt'a teklif gönderilebilir!

Ayy takasımm heyecanlandım uzun zamandır yeni senarist olması lazım
diyorduk sonunda sesimizi duymuşlar sanırım umarım iyi senaristler gelir
ah keşke cüneyt aysan gelse ya

senarist konusunda mesafeliyim ben ekibin sağlam hazırlanmasının daha gerçekci görüyorum senarist değişikliği nasıl olur kim olur bilmiyorum ama olurda gerçekten bunu yapacaklarsa macera aramasınlar o kadronun içinde ercan mehmet erdem i koysunlar

Bence hazırlanmayla olacak iş değil vadi bu sene gerçekten çok düştü
bir kere bu ekipte yani senaryo ekibinin içinde ne necati şaşmaz olmalı
ne de cahit kayaoğlu olmalı sağlam bir senarist ekibi gelmeli vadiye

o ekipten türkiye de kaç tane var söyleyin bakalım; dalda yetişmiyor bunlar kurtlar vadisi ni yazacaklar kolay iş değil sıradan ise hiç değil ben gerçekci adamım değişssin demeyi bende biliyorum somut olarak konuşup altı doldurulursa tamam

Kolay iş değil o yüzden değişsin diyorum bende bende gerçekci bir insanım
diziyi cahit yazmaya devam ederse bu iş olurmu sence kadir

Aga Ercan Mehmet Erdem gelmez onu unut
Şu an en kötü alternatif bile mevcut senaristlerden daha iyidir

Aga Ercan Mehmet Erdem gelmez onu unut
Şu an en kötü alternatif bile mevcut senaristlerden daha iyidir
ikna edecen aga parayı basacan işte ideoljik tarafı sıkıntılı ama bi çözüm bulunabilir şu an türkiye de onun kafasında bir adam var mı ben bilmiyorum ; diğer dediğine tabi ki katılmıyorum böyle lafların içini dolduracan isim verin kim yazsın bu diziyi ya da dizi ismi verin beni ikna edin vadiden daha iyi olduğuna ben iki isim biliyorum ama artık onlar malesef karşımızdalar sizin öneriniz kimler

Kolay iş değil o yüzden değişsin diyorum bende bende gerçekci bir insanım
diziyi cahit yazmaya devam ederse bu iş olurmu sence kadir
hay cahit e ne cahit miş bin defa dedik bu diziyi cahit falan yazmıyor yazamaz da şekilci olmayın

Ben şekilci değilim senarist ekibinde adı var kadir varsa yazıyor demektir
neyse ben daha fazla yorum yapmıcam bu konu hakkında😉

Mümkünse Cahit'i oyunculuktan da def etsinler 😉)) kasıntı mimik düşmanı rol yapma kabızı
)))

Bu memlekette o kadar iyi politik yorum adamlar var ki yeter ki iste paraya kıy

Selman Kayabaşı aga
Al sana ismin dibi
Ercan Mehmet Erdem iyi senarist olabilir ama ülke gündemini ele alıp realist senaryo yazamaz. 46'da harika bir kurguyla ve Serdar Akar faktörüyle muazzam bir iş yaptı ama Kurtlar Vadisi fantastik bir dizi değil. Bu dizide senaristlik yapacak adamın gündemi okuması ve sezonun ana eksenini kafasında oturtacak kabiliyete sahip olması lazım. Mesela mevcut çapsızlar gibi biraz ondan biraz bundan olmamalı, kopuk kopuk yazılmamalı. Ha şu da var ne kadar gündemi iyi okursan oku yazdığın senaryoyu ilgi çekici bir biçime sokamıyorsan, sürükleyici ve merak uyandırıcı; kimsenin önceden tahmin edemediği sonlarla yoğuramıyorsan dizi saçma sapan bir hal alır ki öyle de oldu bu sezon
Mitingden bi farkı yoktu adeta senaryonun.

Raci Bahadır konusuna gelince de bu ikili Vadi'nin babasıdır. Bir çocuğu babasından iyi kimse tanıyamaz. Onlar gittiğinden beri Kurtlar Vadisi adeta üvey baba zulmüne maruz kalan küçük çocuk gibi belini doğrultamadı. Her ne kadar öz babanı sevmesen de sen ondan bir parçasın bunu değiştirecek kimse yok

Bu diziyi selmaoğulları Murat koca gibi adamlar yazıyorsa yazacak Ada'm bulunur yeter ki iste

başkan konsept danışmanı ayrı onu zaten ayarlayacaksın evet o konuda değerli isimler bulunabilir kadroya dahil edilmelidir senarist olarak kimler olabilir
Şu ezeli yazan Ada'mın ismi kerem Deren miydi mesela o olabilir

başkan konsept danışmanı ayrı onu zaten ayarlayacaksın evet o konuda değerli isimler bulunabilir kadroya dahil edilmelidir senarist olarak kimler olabilir
Soner Yalçın yeniden konsept danışmanı olsa Vadiye büyük bir senarist gerekmez, o zaman dakikasında uçarız.

haa işte sorunun temelide burada yatıyor bu giden isimler o kadar kritik ki dışarıdan kim gelirse gelsin isterse daha yetenekli olsun söz konusu vadiyse hep geride kalır o yüzden bazı nüansları kabul edip ona göre izleyeceksin
selman kayabaşı ile bir dönem çalışıldı sonra nedense ayrıldı ama oda senarist değil
şu an kavramlar ve isimler karışmasın
görüldüğü gibi senarist diyince pat pat söyleyebileceğimiz isimler mevcut değil vadi zaten özgün bir iş bizim tv sektördüde birbirinin kopyası diziler olduğnu düşünürsek bu da kolay bir iş değil

Aga bu konuda hak veriyorum gelen senaristlerin diziyi aşkla meşkle daha da dibe batırma olasılığı var o yüzden ince eleyip sık dokunmalı. Ha şu da var gelen senarist Kurtlar Vadisini 15 Ocak 2003'ten beri izliyor olmalı. Aksi taktirde çorba olur.