Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

mükemmel çözümleme aynısını bende düşündüm trt hiç bu kadar yakın olmamıştı ; star tv olsa bile şu an kesinleşen bir durum yok trt olmuyorsa star tv lsun en başından söylediğim gibi

TRT işi olmaz aga bayağı zarardalar. TRT'yi ayakta tutan Diriliş o da olmasa dizi tarafında kepenk indirirler. Ben Star diyorum Kösem'den sonra boşluğu Vadi ile dolduracaklar kesinlikle.

Yalnız agalar sadece kenardaki logo değişiyor diye çok da gaza gelmeyin derim
Dizide köklü değişiklikler lazım. Bunu en iyi biliyorsunuz
Geçtiğimiz sezon yaşanan rezillikleri ve leş gibi senaryoyu unutturmak için bu yaz tatil yapmamaları lazım ekibin

@takas aga hamle hamle diyorduk beklenmedik şekilde geldi beklentiyi fazla yükseltmemekle brlikte değişim geliyor 😀

Aynen öyle senarist değişmesi lazım iyi takviyeler lazım vede artık bağlantı
konular olması lazım kopuk kopuk değil

Bu sezona dair en büyük umudum Türkiye'nin dış politikadaki makas değişikliğinin irdelenmesi. Bu husustaki analizleri merak ediyorum. O eski Vadi aklını, üçüncü gözümüzü, gazetelere manşet olan aykırı konularımızı çok ama çok özledim.

@takas aga hamle hamle diyorduk beklenmedik şekilde geldi beklentiyi fazla yükseltmemekle brlikte değişim geliyor 😀
aga bana bu hamle bile yetti çok sevindim valla
senaristlerde değişecek zaten bunun tüyosunu aldık kesin bilgi.

Forumdaki tüm vadicilerin kadir gecesi mübarek olsun. Böyle bir günde vadiyle alakalı çok güzel bir haber aldık umarım devamı gelecektir

iyi oldu kanal d den kötü olma ihtimali yok tabi bu sadece başlangıç

iyi oldu kanal d den kötü olma ihtimali yok tabi bu sadece başlangıç
hangi kanala gidersek gidelim artı bir etkisi olacak taze ve yeni bir kan vadiye çok iyi gelecek

bu arada mehmet akif alakurt un vadiye katılabileceği haberleri dolaşıyor gelirse efsane olur

hangi kanala gidersek gidelim artı bir etkisi olacak taze ve yeni bir kan vadiye çok iyi gelecek

bu arada mehmet akif alakurt un vadiye katılabileceği haberleri dolaşıyor gelirse efsane olur
yıllardır konuşuluyor bunu da seyirciler istediği için uyduruyor ama bu kadar konuşuldu bu iş birgün olur ne zaman orasını bilmem 😀

@Doğu @takas @-KADİR- ben @Polat Şaşmaz a ne yaptım anlayanınız varmı
takılıyor takma

yıllardır konuşuluyor bunu da seyirciler istediği için uyduruyor ama bu kadar konuşuldu bu iş birgün olur ne zaman orasını bilmem 😀

takılıyor takma

Şakamı yapıyosun diyorum niye birşey demiyor 😳 farkındayım şaka
yapıyor ama böyle şakamı olur😳