Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu adamlar nasil ayrilir inanilir gibi degil.. Her programini hayranlikla dinlemisimdir..

kendi adıma abdül gitmiş kara gitmiş hiçbirinin önemi yok burada önemli olan bu oyuncuların yerine gelecek usta oyuncuların yerine koyulmaması yada bizlere deklare edilmemmesi bu nedir allah aşkına bu sessizlik beni korkutmaya başladı @takas diyor ki vadinin reklama yada bu yenilikleri duyarmaya ihtiyacı yok bence bal gibi var hatta hiç bu sene kadar ihtiyacı olmamıştı. ya arkadaş zaten geçen sene kötü geçen bir sezon ve her sene azalan teveccühü ve pana filimin derin bir sessizliğe gömülüşü ben bu denklemi çözemedim çözemiyorum artık o eski günler yok senin reklama tanıtıma herşeyden çok ihtiyacın var temmuzda yap sözleşmeleri basına haber yaptırt bizlerde heyecanla bekliyelim yeni sezonu bu neyin kafası anlamış deilim hala burunlarından kıl adırmıyorlar hala o eski kafayla hareket edeiyorlar bitti artık deniz bitti kara göründü eski çamlar bardak oldu .eskiden vadi yayınlandığında sokaklar boşalırdı herkes ekran başında olurdu şimdi etrafımda ki insanlara bakıyorum çoğu vadiyi terk etmiş durumda bu insanları geri döndürmek ve onları cezbetmek için her yolu yapmaları lazımdı basının en etkili yayın organı doğan medyası yanında bu fırsatı yakalamışsın sonuna kadar kullansana reklamını yapsana anlaştığın oyuncuları bizlere tanıtsana insanları heyecanlandırsana yok benim bunlara ihtiyacım yok ben vadiyim herkes beni izler ben ne dersen o olur dersen yapacak bişey yok ben vadinin iyi olmasını istiyorum ama bu kafayla iyi olacağını hiç zannetmiyorum inşaallah iyi olur

yazdıklarının yüzde 75 ne direk katılıyorum, bunlar söylenince acı duruyor ama dost acı söyler sende bizde bunları vadinin daha uzun yıllar kaliteli bir şekilde devamı için söylüyoruz

Abi kaçak bile Haluk Bilgineri aldı biz hala yerimizde sayıyoruz yav alın şöyle 3 4 tane kaliteli isimelr falan görün reytingleri ama bunalrda lafta yok icraatte yok. buda @Maskeli Fedai nin yorumu bana mail attı bende yayınladım

%25 ine en direk mi katılıyorsun
)))))
evet 😀

maskeliye selam söyle benden, çok doğru söylemiş vadi taklitçisi benim gözümde basit bir dizi olan kaçak bile bu sezona en az 2 kaliteli isimle griş yapıyor

Son düzenleme:
İnşallah 10 numara transferler olur yoksa çok kayıp yaşadık sonu iyi olmayacak.

bi tane set resmidemi çıkmaz ya üff bunlardan bi cacık olmicak hayallerim suya düştü düşücek

Nedense bana halen Vadinin yeni sezonda büyük bir patlama yapacağına inanıyorum.. bu kadar ayrılık haberlerinden sonra, herkez bitti diye yorum yaparken, istermisiniz Vadi yeni sezonda yine en çok izlenen dizi olsun. O kadar çok yapımın olmasına rağmen. Vadi bu saaten sonra aynı başarıyla devam ederse, son rekorunu da kırmış olacak.

Taptalk 2

çekimler başlamış mı ben inanmıyorum bu yazete ne işe yarar sosyal medyadaki resmi sayfalar ne işe yarar iki satırlık yeni sezon çekimleri başladı diye haber yazmak zor mu

o potansiyel sonuna kadar var aga ama bu iş akif le pusat raskolnle falan yü-rü-mez parayı vereceksin usta isimleri diziye dahil edceksin yoksa ben yaptım oldu devirleri bitti artık günde 30 tane film var tv de açıkçası syircinin sana olan teveccühünü boşa çıkarmayacaksın bakalım karşımıza ne şekilde çıkacak vadi

Kesinlikle katılıyorum.. Vadi bu sessizliği ile umarım herkesi şaşırtır.. bekleye bekleye kafayı yeme noktasına gelsekte.. yazete'ye girmekten bıktık artık.

Taptalk 2

Kesinlikle katılıyorum.. Vadi bu sessizliği ile umarım herkesi şaşırtır.. bekleye bekleye kafayı yeme noktasına gelsekte.. yazete'ye girmekten bıktık artık.

Taptalk 2
inşallAh da aga bu kadar sessizlik beni kızdırıyor yazete de bilgi yok vadi nin resmi internet sitesi bile yok hadi pana önem vermiyo kanal d den de tık yok cidden enteresan bir durum