Polat Şaşmaz
Favori Üye
bu hafta vadiyi malesef saatinde izleyemiyecem
bi yemek işi çıktı iftarı dışarda yapacamneden ablacım
Ohh rahat rahat fırça kayarız biz debi yemek işi çıktı iftarı dışarda yapacam
O sahnenin capsini yapmışlar "telefonun pahali olduğu aklıma gelince ben(temsili)" diyePolatin telefon sahnesi efsaneydi
Bulabilir misin merak ettimO sahnenin capsini yapmışlar "telefonun pahali olduğu aklıma gelince ben(temsili)" diye
tanıdık akraba vs olsaydı ya gitmezdim ya izlerdim onu hallederdik de bu sefer ne yapacam bilmiyom dışarda olunca iş değişiyor şansıma o kadar gün var perşembeyi seçmişlerOhh rahat rahat fırça kayarız biz de
Şaka bir yana Allah kabul etsin aga belki ben de izlemem her gün biri çağırıyor.
bi yemek işi çıktı iftarı dışarda yapacam
@takas olsa söverek geri çevirirdi teklifitanıdık akraba vs olsaydı ya gitmezdim ya izlerdim onu hallederdik de bu sefer ne yapacam bilmiyom dışarda olunca iş değişiyor şansıma o kadar gün var perşembeyi seçmişler
Şimdi bulamam Twitterda görmüştümBulabilir misin merak ettim
Cemaatten mi davet etti iftar icintanıdık akraba vs olsaydı ya gitmezdim ya izlerdim onu hallederdik de bu sefer ne yapacam bilmiyom dışarda olunca iş değişiyor şansıma o kadar gün var perşembeyi seçmişler
yok agaCemaatten mi davet etti iftar icin
birşey diyemedik işte iş şartları bürokrasiye takıldık@takas olsa söverek geri çevirirdi teklifiAdam yorum yapmaya bile gelmiyor bölüm yayındayken gerekirse iftar yapmaz yine izler
Şimdi bulamam Twitterda görmüştüm
aynen ama sövmezdim adamlar iftara çağırmış kibarca reddederdim ne olursa olsun perşembe evdeyim@takas olsa söverek geri çevirirdi teklifiAdam yorum yapmaya bile gelmiyor bölüm yayındayken gerekirse iftar yapmaz yine izler
Şimdi bulamam Twitterda görmüştüm
yok la ben şurupu severdim hem malatyalıdır kendisi bizim arkadaşlar 2 sene önce görmüşIyyy Şurup çıktı. Sevmiyorum ama Anadoludan kat kat daha iyidir
Iyyy Şurup çıktı. Sevmiyorum ama Anadoludan kat kat daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?