adamda inanılmaz sabır var gerçekten takdire şayanVallaha kendisini takdir ediyorum taş olsa çatlardıBu sezon her bölümü savundu bize karşıAdamlık abidesi bee
adamda inanılmaz sabır var gerçekten takdire şayanVallaha kendisini takdir ediyorum taş olsa çatlardıBu sezon her bölümü savundu bize karşıAdamlık abidesi bee
Yav hadi onu geçtim şu sperm vakasında biz burda Cine5 muhabbeti yaparken olayı adeta bir bevliye uzmanı edasıyla yorumladı ve eleştirmediadamda inanılmaz sabır var gerçekten takdire şayano kedili bölümde bile patlamadı ya daha da hiçbi zaman patlamazo bölümü tarihten silmek lazım hatırladıkça sinirleniyorum yeniden nasıl bir rezaletti o bölüm
o rezil dizi ve rezil isimleri burda zikretme agaYav hadi onu geçtim şu sperm vakasında biz burda Cine5 muhabbeti yaparken olayı adeta bir bevliye uzmanı edasıyla yorumladı ve eleştirmediŞaka maka bu sezonun ve hatta Kurtlar Vadisi tarihinin en büyük rezaletidir. Daha ağrının söylüyorum Aşkı Memnuda Behlülün yengesine atlamasından sonra en büyük ikinci rezalettir3 gün uyumadım la siz nasıl bu skandala imza atarsınız..
Oruç başıma vurdu aga ne yazıyorsam he diyin geçino rezil dizi ve rezil isimleri burda zikretme agatamam büyük skandal ama o kadar da değil kedi sevmeli 151 dakkalık bölüm benim için ötesi olmayan berbat bir bölümdür
Reisin gidecegini duyunca kararından donerhttps://twitter.com/x/status/739830962486448136
Aklıma Ersoy Ulubeyin cenaze baskını geldiReis bu haini orda alır mı acaba
İnşallah dönmez de orda alırlar. Amerika vermiyor biz gidip alırızReisin gidecegini duyunca kararından doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?