Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas senin dediklerinin olmasını istiyorum tabiki ama sezona başlarken benim gözümde ciddi şüpheler var artık zaten tek yapacağımız güvenip beklemek

@takas senin dediklerinin olmasını istiyorum tabiki ama sezona başlarken benim gözümde ciddi şüpheler var artık zaten tek yapacağımız güvenip beklemek
daha çekimler bile başlamadı aga ne şüphesi 1 ay var 10 gün sonra bombalar gelecektir tek tek

daha çekimler bile başlamadı aga ne şüphesi 1 ay var 10 gün sonra bombalar gelecektir tek tek
aga oyuncular çekimler başladıktan sonra mı belli olacak, illaki tranferler olmuştur ama ünlü isimler olsaydı saklayamazlardı

en azından bir tanıtımın vakti geldi de geçiyor bomba bir tanıtım yayınlasınlar bizde doyasıya izliyelim

Pusat Raskolnu döverse saçmalık olur.. Pusat karakteri iyi ama fazla abartılmasın.

Taptalk 2

Sayılı gün çabuk geçer yarın çekimler 11 Eylül'de de yayın sonunda kavuşacağız

sen olurlar mı olmazlar mı onu söyle bi önce

saydıkların hepimizin beklentisi inşallah dediğin gibi beklediğimiz gibi bir sezon geçiririz
olurlar tabi de aga tilki için her sezonu bırak her bölüm döner mi dönsün falan diyolar artık inanmıyorum o karakter bitmiştir bence geri dönüşü yok

Takasa biraz sonra cevap yazacan bu polyanna tavrina karsilik

olurlar tabi de aga tilki için her sezonu bırak her bölüm döner mi dönsün falan diyolar artık inanmıyorum o karakter bitmiştir bence geri dönüşü yok
aga bence tam zamanı dönmesi için çok da iyi bir iş olur olursa

Ustamızın yeni resmi on numara karizma ya

herkese iyi geceler agalar ben çıkıyorum ama china abi bişey yazacakmış onu beklim