daha çekimler bile başlamadı aga ne şüphesi 1 ay var 10 gün sonra bombalar gelecektir tek tek@takas senin dediklerinin olmasını istiyorum tabiki ama sezona başlarken benim gözümde ciddi şüpheler var artık zaten tek yapacağımız güvenip beklemek
aga oyuncular çekimler başladıktan sonra mı belli olacak, illaki tranferler olmuştur ama ünlü isimler olsaydı saklayamazlardıdaha çekimler bile başlamadı aga ne şüphesi 1 ay var 10 gün sonra bombalar gelecektir tek tek
ben raskolnle polat ın dövüşünü görmeyi isterim pusat la taskoln arasında siklet farkı varPusat Raskolnle bu sene ters dusecek ya dovus sahneleri falan olur ondan normal![]()
aynen inandırıcı olması çok önemliPusat Raskolnu döverse saçmalık olur.. Pusat karakteri iyi ama fazla abartılmasın.
Taptalk 2
andrei derkenaynen inandırıcı olması çok önemli
tilki andre ile raskoln güzel bir ikili olucaklar
Valla kardesim sonunda safak sayma bitti hayirli ugurlu olsun insaallah bolreytingli gizemli ve heyecanli bir sezon olur@china_shangai abi, günler nasıl geçti bak sayılcak gün bitti yarın başlıyor çekimler hayırlı olsun
sen olurlar mı olmazlar mı onu söyle bi önceandrei derken![]()
saydıkların hepimizin beklentisi inşallah dediğin gibi beklediğimiz gibi bir sezon geçiririzValla kardesim sonunda safak sayma bitti hayirli ugurlu olsun insaallah bolreytingli gizemli ve heyecanli bir sezon olur
olurlar tabi de aga tilki için her sezonu bırak her bölüm döner mi dönsün falan diyolar artık inanmıyorum o karakter bitmiştir bence geri dönüşü yoksen olurlar mı olmazlar mı onu söyle bi önce
saydıkların hepimizin beklentisi inşallah dediğin gibi beklediğimiz gibi bir sezon geçiririz
aga bence tam zamanı dönmesi için çok da iyi bir iş olur olursaolurlar tabi de aga tilki için her sezonu bırak her bölüm döner mi dönsün falan diyolar artık inanmıyorum o karakter bitmiştir bence geri dönüşü yok![]()
aga bu esim yeniyse zayıflamış usta bu iyiye işaret![]()
Ustamızın yeni resmi on numara karizma ya
herkese iyi geceler agalar ben çıkıyorum ama china abi bişey yazacakmış onu beklim![]()