Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

onlar vadiye 1 verdiyse 1000 almış adamlar ama yaptıkları ortada davet edilmişlerse bu rezilliktir de öyle birşey söz konusu değil adım gibi eminim usta kenan çobanı yolda görse selam vermez mematiye de ayıp olmasın diye selam verir. bu adamların vefasızlığı ortada

Aga ahde vefa başka bir şey. Ayrıca profesyonellik de apayrı. Bak bugun izmir chpli belediye başkanı Erdoğan'ı uğurlamaya gitmiş. Sorsan biti kadar sevmez ama profesyonellik ve etik olan budur.

Saçmalama aga nede selam vermez o kadar da değil abartma.

@takas aga seni okurken sanki kendi yazdıklarımı okuyormuş gibi oluyorum her dediğine imzamı atarım😀
eyvallah aga karşılıklı
ama bunlar da çok açık şeyler @Doğu sevdiğinden böyle konuşuyor yoksa ne kenan çoban ı ya bunu söylemenin mantığı bile olamaz
adamın ismi dizide geçmemiş kutlamaya çağırıp göbek mi atacaklar ulannnnnnn

aga sen işin ciddiyetinin nasıl bir boyutta olduğunu anlamamışsın kusura bakma. bak diyorum necati şaşmaz ciddi kaza yaptı adamlar böyle bir durumda bile buzları eritmedi gidip geçmiş olsun demediler. sen diyorsun o kadar da değil

Yav dün ben onların vefasızlığını dile getirdim 2 sayfa ötede ama ne biliyim sonuçta 300 bölümün minimum 230'unda çağrılmayan veya gelmeyen arkadaşların bu kutlamalara gelenlerden daha çok emeği var. Defne Samyeli kim aga yapma Allah aşkına.

@Doğu aga profesyonellik konusunda katılıyorum sana çoğu kez burda yazdım niye isimleri geçmiyor diye ama dizi içerisinde bunu söyledim kutlamaya falan çağırmanın proflukla alakası yok

La nerden biliyorsun demediğini aga sen Necati Şaşmaz'ın özel kalem müdürü müsün

orası öyle ama o kadar sıkı dostların kazığı da büyük oluyor unutamıyorsun.ben olsam aynı şekilde yediremezdim

La nerden biliyorsun demediğini aga sen Necati Şaşmaz'ın özel kalem müdürü müsün
aga hastaneye gitseler her yerde haber olurdu arasalar duyulurdu emin ol. o kadar geçmişi olan adamların hastaneye gitmemesi bile rezilliğin kralıdır zaten bunun lamı cimi yok

Belki de bizimkiler çağırmıştır aga şu an ihtimaller üzerinden işkembeden sallıyor da olabiliriz uzatmaya gerek yok yani

Belki de bizimkiler çağırmıştır aga şu an ihtimaller üzerinden işkembeden sallıyor da olabiliriz uzatmaya gerek yok yani
öyle bişey asla söz konusu olmamıştır adım soyadım ve şahsiyetim kadar eminim

yalnız şu düğünler kutlamalar falan gösteriyor ki zeynep ve kuzuzadelerin kısa zamanda ölme ihtimali yok adamlar her yerde en önde
ulan nasıl kurtulacaz şu adamlardan

Şu v2 fragmanını verin kardeşim artık yeter ya. Kaç gündür bekle bekle öldük

@Doğu dün 88-89. bölümleri izledim Necati Şaşmaz oyunculuğun en zirvelerinde dolaşıyor böyle müthiş bir oyunculuk yok o bölümleri izleyince hatırla bu yorumumu adam efsane oynuyor

@Doğu dün 88-89. bölümleri izledim Necati Şaşmaz oyunculuğun en zirvelerinde dolaşıyor böyle müthiş bir oyunculuk yok o bölümleri izleyince hatırla bu yorumumu adam efsane oynuyor
Aga o efsane bölümleri izleyip, ordaki oyunculuğu görüp şimdiki bölümlerdeki oyunculuğundaki düşüşü görebiliyor musun artık?

Bu arada bölümler bitmedi mi bunlar hala nasıl fragmanı paylaşmıyor akıl alır gibi değil. Ulan bi kurgu yapacan bunu da mı biz öğretelim bu kadar gevşek bir sezon görmedim ben.

La hastaneyede gitmediler bir halt da demediler biz bunu biliyoruz cenazede de yüzyüze bakmadılar biz olabilen inkanlar dahilinde takipteyiz

yoo öyle bişey görmüyorum hala müthiş hala dehşet oynuyor yaşadıklarını çok iyi yansıtıyor her dönemde
adamlar vurdumduymaz eğlence yapacağınıza adam gibi bölüm yapın lan 4 reytingi görüp utanmadınız mı

La hastaneyede gitmediler bir halt da demediler biz bunu biliyoruz cenazede de yüzyüze bakmadılar biz olabilen inkanlar dahilinde takipteyiz
he bir de o var babannelerinin cenazesinde yüz yüze bakmadılar doğu sanki hiçbir olaydan haberi yokmuş gibi konuşuyor

Ya o başka iş başka mutlu insanlar işlerinde daha başarılı olurlar bize ne aga sanki biz para kazanıyoruz bölümler tatmin edic olsun yeter 😀

Gel kapıştıralım aga tek tek sahne atalım buraya vs şeklinde aklını alayım

Ben Raciler için demedim agalar Kenan Çoban ve Gurkan Uygun için dedim. Raci zaten gelmez ama Bahadır bir ihtimal diye düşündüm. Hay demez olaydım

Atarız da şimdi yazılan sahnede önemli senin teklifin büyük hile içeriyor yemeyiz 😀

Ya o başka iş başka mutlu insanlar işlerinde daha başarılı olurlar bize ne aga sanki biz para kazanıyoruz bölümler tatmin edic olsun yeter 😀
kusura bakma aga ben o kadar geniş olamıyorum haber sitelerinde recep ivedik kurtlar vadisini solladı haberini görünce deliriyorum onların umrunda değil galiba ite çakala laf vermemek için en iyisini yapmamız lazım. bunların umrunda değil ki zaten hep mutlular ama hep başarısızlar başarılı olmaları için biraz mutsuz olmaları gerekiyor demekki

tamam lan bi ara yapacaz ama konu falan açmayalım burda yaparız
raci ne ise kenan çobanda o bi fark yok gürkan uygununda artık vadiyle bi alakası yok

La tamam Eski Vadi+ ilk 130 bölüm benim kalanlar sizin olsun
tamam aga ona da varım isterse ilk 97 + pusuda 200 senin olsun ona da varım

150'de anlaşalım bize gelişi 140 zaten