Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Biz en iyisi Vadi konuşalım aga

Seneye iyi oyuncular gelir mi aga bu ışığı panafilmde görüyor musun?
şu an için ışık falan göremiyorum sadece öngörülerim var evet gelecek sezon oyuncu anlamında farkındalık olacağını düşünüyorum

şu an için ışık falan göremiyorum sadece öngörülerim var evet gelecek sezon oyuncu anlamında farkındalık olacağını düşünüyorum
Oyunculuk anlamında transfer olur da bu seneki gibi fiyasko olmasın. Mesela Ertan Saban. Dünya çapında oyunculuğu var ama yazılan karakterin çapsızlığı ve loserlığı seyirciyi kendinden soğuttu. Sezon başından beri Polat'a elle tutulur bir zarar verdiğini hatırlamıyorum.

Ulan İskender, Polat'a neler neler etmişti. Vadi tarihinin en unutulmaz düşmanıdır. Hatta buna ilk Vadi dahil. İlk Vadide çok ön planda olan bir düşman yoktu. Bir tek Tilki vardı o da çok sonradan girdi biraz da Pala.

ulan @Doğu sen nasıl bi adamsın ya
çok gülüyorum mesajlarına

bu arada efsane karakterimiz cahit kayaoğlu evlenmiş bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz efsanemize
bende tam bu resimleri paylaşmak için gelmiştim lakin kadir erken davranmış

İlk paragraf Paris ikinci paragraf Ankara-Çinçin aga
Cahit'e efsane karakter diyerek bana yaptığın övgüleri yerle yeksan ettin

İlk paragraf Paris ikinci paragraf Ankara-Çinçin aga
Cahit'e efsane karakter diyerek bana yaptığın övgüleri yerle yeksan ettin
efsane aga kabul etmek lazım adam kaç senedir vadide seveni de epey çok sen bakma internetteki çoluk çocuğa vadi izleyenlerin sevdiği benimsediği bir karakter tartışmasız

akif timur erdem gibi eski karakterlerimizde düğüne gelmiş ah be akif reis senin ahını aldık galiba başımıza çok daha büyük bir bela geldi
bu arada bu hafta çok müthiş bir bölüm bekliyorum elimden geldiğince bu hafta konuyu coşturmaya çalışacam

@-KADİR- kardeşim hoşgelmiş konunun kralı vadicilerin kralı adam gibi adam onun sözü benim sözümdür okumadan imzamı atarım
aga tatilin nasıl geçti iyi gezdin mi

Aynen dediğin gibi Yusuf gibi bir kalası gördükten sonra Akif'e Altın Ayı vermek geliyor içimden
Beyaz Tvde akşam üzeri izleyebilirsin aga istersen. Efsane bölümler. Cumadan beri baya özlemişim haftasonu arası bir hafta gibi geldi harika sezonmuş bee

iskenderin ölümünden sonraki en iyi sezon tartışmasız 10.yıldır bence

iskenderin ölümünden sonraki en iyi sezon tartışmasız 10.yıldır bence
Bir dizi bu kadar mı güncel olur aga. Aynı günümüzdeki Suriyede yaşanan olayları anlatıyor. Bire bir. Bu aklı bu vizyonu kaybettik işte.

Eyvallah aga ; iyi gezdik bursa malum tarihi bir şehrimiz ama beklediğimden daha çok sevdim osman gazi orhan gazi biliyorsun osmanlının ilk padişahlarının çıktığı yer bir sürü geziliecek yer var çanakkale zaten anlatılmaz yaşanır duygulandık rehberimizde çok iyiydi sağolsun duygulandırdı iki yerde ana baba günü gibiydi mşllh çok kalabalık daha geniş zamanda daha verimli bir gezi yapılabilir

Bursa'da Gemlik'e ve Kumla'ya uğrasaydın aga bizim yazlık vardı orda müthiş bir yerdir. Deniz havası ve orman havası harikadır.

bir gün kısmet olursa bizde gezeriz belki aga
o değilde bu hafta çok manyak bir bölüm geliyormuş ne diyorsun

Son düzenleme: