Hocam Kenan Sipahi ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz ?
geçen izleyip konuya koymuştum bunu aga ama görmediniz galibasonuna kadar izleyin
görmedim aga ama sonda dediğin gibi dumur oluyorlargeçen izleyip konuya koymuştum bunu aga ama görmediniz galibasonda fena ketenpereye gelmişler
Kaç bekliyosun İnşallah istediğin puanı alırsın da seneye kalmaz.eh işte aga ne iyi ne de çok kötü idare eder
aga orda kurtlar vadisi yazdığı müddetçe asla öyle bişey söz konusu olamaz siyah ekran olsa izlerim. ama gerçekten radikal hamleler artık şart yoksa kimse kalmayacak zaten izleyen bir avuç insan kaldı çok büyük değişiklikler şart eğer yapamıyolarsa bitirsinler daha fazla süründürmeden ki yapacaklarına inanmıyorum yapan 2 senedir yapardı o yüzden seneye aralık ayında final yapılması taraftarıyım adam akıllı bir final sezonu konsepti oluşturup efsanevi bir finalle noktalayalım geri dönmek üzere@takas aga sen ne diyon seneye bırakırım falan diyormusun vadi için
aga istediğim puan yani almamız gereken puan 85 üstü onu da hiçkimse alamaz ilk senesindeKaç bekliyosun İnşallah istediğin puanı alırsın da seneye kalmaz.
Olması gerektiği gibi diyorsunaga orda kurtlar vadisi yazdığı müddetçe asla öyle bişey söz konusu olamaz siyah ekran olsa izlerim. ama gerçekten radikal hamleler artık şart yoksa kimse kalmayacak zaten izleyen bir avuç insan kaldı çok büyük değişiklikler şart eğer yapamıyolarsa bitirsinler daha fazla süründürmeden ki yapacaklarına inanmıyorum yapan 2 senedir yapardı o yüzden seneye aralık ayında final yapılması taraftarıyım adam akıllı bir final sezonu konsepti oluşturup efsanevi bir finalle noktalayalım geri dönmek üzere
aga istediğim puan yani almamız gereken puan 85 üstü onu da hiçkimse alamaz ilk senesinde
aga şuan ki yapım ekibine olan güvenimi kaybettim haftalardır en ufak bir atılım yapılmadı her cuma baktığım o reyting tablosundan bir vadici olarak ben utandım onlar utanmadı ve bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmadılar bundan sonra da bi bok yapacaklarını sanmıyorum yapan çoktan yapardı. o değilde bu hafta tarihin en büyük hezimetini yaşayacaz esra erollar müge anlılar kısmetse olurlar geçecek Allah belalarını versin bizi ne hallere düşürdülerOlması gerektiği gibi diyorsun
Aga haftaya vadinin olması çok kötü oldu biz ne izliyecez hele 300.bölüm işi falan doğru çıkarsa tam skandalaga şuan ki yapım ekibine olan güvenimi kaybettim haftalardır en ufak bir atılım yapılmadı her cuma baktığım o reyting tablosundan bir vadici olarak ben utandım onlar utanmadı ve bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmadılar bundan sonra da bi bok yapacaklarını sanmıyorum yapan çoktan yapardı. o değilde bu hafta tarihin en büyük hezimetini yaşayacaz esra erollar müge anlılar kısmetse olurlar geçecek Allah belalarını versin bizi ne hallere düşürdüler
Ben maçı izlerim vallahaAga haftaya vadinin olması çok kötü oldu biz ne izliyecez hele 300.bölüm işi falan doğru çıkarsa tam skandal
Niyeyse ben hiç şaşırmadım pusat ı geçen hafta sildim ben ona sövmeye geçen hafta başladım muhtemelen bu haftada saydırmaya devam ederimBen maçı izlerim vallahaPusat'ın o mekanda kumar oynatmasını görürsem küfür kıyamet olur burasıEn iyisi netten izlemek, derin derin nefes alarak, durdura durdura
Ben diziyi hayatımdan silmek üzereyim aga o kadar sinirlendimNiyeyse ben hiç şaşırmadım pusat ı geçen hafta sildim ben ona sövmeye geçen hafta başladım muhtemelen bu haftada saydırmaya devam ederimmaça gelince sonuç aslında belli boş yere strese girmeye gerek yok diye düşünmüyor değilim
alırsın alırsınBen diziyi hayatımdan silmek üzereyim aga o kadar sinirlendimNeyin sonucu belli laSinan Gümüş faktörüyle çok rahat alırız
Finallerin takımıyız aga bak tarihe 😉 Geçen yıl hariç her finalde tokat manyağı oldunuzalırsın alırsın
Geçen yıl ne olmuştuFinallerin takımıyız aga bak tarihe 😉 Geçen yıl hariç her finalde tokat manyağı oldunuz
2 Sene önce işte penaltılarla aldığınız final. Manisa'daki. Süper KupaGeçen yıl ne olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?