4.sezonda cok aktifsizdiiskenderin o son sahnesi hala gözümün önünde çok üzülmüştüm ilk başta sevmiyordum ama son bölümlere doğru adam kendini bayabi sevdirmişti iyi rolde
eski vadiyi bende annem babamla izliyordum ne güzel ama pusuyu izlemiyorlar 🙁🙁Benim sulalem Vadi hastasi aga bir oturduk mu en az 2 bolum izlemeden kalkmayiz
şimdi bu yoruma ne denir bilemedimBen Pusuyu eski Vadiye gore daha cok seviyorum ya bana Pusu daha guzel geliyor
İcimden geleni dedim abi zevkler ve renkler paylasilmazşimdi bu yoruma ne denir bilemedim
tartışılmaz demek istedin galibaİcimden geleni dedim abi zevkler ve renkler paylasilmaz
maaşaallah bu yaz tatili boyunca pusuyu hatim ettin115-161.bolum arasi tum bolumleri su an indiriyorum elimizde hazir bulunsun. Bugun 95-96-97 olursa İnsallah 97.bolumlere bakacaz kaldi 64 bolum falan benim planim 161.bolume kadar izlemekti ama yetisecek ve zamanda artacak gibi 10.sezonu da bir elden gecirmek istiyorum
abi eskiden dediğin en son geçen hafta paylaştım ve çekimler başlayınca çok bomba tüyolar geliyor dedimKardes eskiden tüyo paylasirdin yeni tüyon yok mu habersizlikten kivraniyoruz
aynen katılıyorum, reaksiyon hakkında ki düşüncelerinde de hemfikirim beklntleri karşlycğnı düşünmüyorum ve hatta dizinin tutmasınıda açıkça istemiyorumYeni sezon, dizilerden geçilemez artık.. her gün yeni bir dizinin tanıtımını görüyoruz.. her sezon olduğu gibi bu sezonda da birçok favori dizi beklentinin altında kalacak, Reaksiyon dizisi dahil. Ortalama reyting alacaktır ama beklemeni veremeyecek bence. Vadi'nin ölüsü bile haftalık reyting sıralamasında zirvede yerini bulacaktır.
Taptalk 2
kıskançlık yanlış olur ama bir düşmanlığım olduğu oldu, 😀aynen katılıyorum, reaksiyon hakkında ki düşüncelerinde de hemfikirim beklntleri karşlycğnı düşünmüyorum ve hatta dizinin tutmasınıda açıkça istemiyorum
Kıskançlığın lüzümu yok)))
abi ben objektif olarak baktığımdada bu dizinin beklentileri karşılayabileceğini düşünmüyorum en başta ismi çok biçimsizaynen katılıyorum, reaksiyon hakkında ki düşüncelerinde de hemfikirim beklntleri karşlycğnı düşünmüyorum ve hatta dizinin tutmasınıda açıkça istemiyorum
Kıskançlığın lüzümu yok)))
Amerikaya en cok ayari veren dizi Vadidir biliyonuz cekememezlik yapip yapmadiklarini kontrol edim dedim yapmislar
İmbd
Derecelendirme: 6,8/10
Guldurdu
Kadro inanilmaz kuvvetli son yillarin en kuvvetli kafrosu ilk bolumler cok iyi reytingler alacaktir eger ilk bolumlerde iyi baslarsa kimse tutamaz ucar giderkıskançlık yanlış olur ama bir düşmanlığım olduğu oldu, 😀
abi ben objektif olarak baktığımdada bu dizinin beklentileri karşılayabileceğini düşünmüyorum en başta ismi çok biçimsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?