Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ablacım geçen hafta survivor yoktu biz 1.sırada değilmiydik 1.sıradaydık survivor
etkiliyor ama en çok etkileyen senaryo tabii ama survivor olduğu zaman edho ve bütün diziler
düşüşte oluyor he sana katılıyorum sezon finalinin uzun sürmemesi lazım tabii

cnm @takas haklı survivorla alakası yok tamamen bu durum bizimle alakalı kendileri yaptılar kendileri buluyorlar geçen hafta 1.falan değildik survivorda yoktu bilmem kaç kere izlenmiş recep ivedik 4 filmine 3 gruptada geçildik geçen hafta yani tvde ilk kez flan değil sinemada tvde kaç kere izlenmiş film vadinin yeni bölümünü 3 gruptada geçiyor totelde recep 6 vadi 5 ortalama aldı survivor olmasa 4 almazdık ama alıcağımız reyting yine 5 olucaktı 1.cide tv8 de oynayan başka bir film olurdu yine büyük ihtimalle acunda akıllı adam baktı film bile vadiyi geçiyor hemen akbaba gibi perşembeye koydu survivoru bu hafta

Aaa doğruya unutmuşum ben onu ama recep ivedikte şu unutuuyor yayınlanmamış
sahneleride yayınlandı buda var ama bu böyle ne olacak bilmiyorum ya doğru dürüst
senarist gelmeli yada bitirilmeli diziyi ne hale getirdiler ama yinede benim umudum var

cnm 1.olsak bile kabaca 5 reytingle oluyoruz son haftalarda 6 bile alamaz olduk 1.olsakta fark eden birşey yok seneye 4 ortlama oynar bu dizi eğer kanal d kanalında devam ederse öyle beğenmediğimiz 7 reytingi bile artık rüyamızda görürüz bu hale getirdiler sağ olsunlar 1 yıl araya girmeliler seneye kesinlikle devam etmemeliyiz 1 yıllık ara şart 🙂🙂🙂

Bende ara vermelerini düşünüyorum toparlanmaları lazım dediğin gibi kanal d
de olmamalı ama en önemlisi iyi bir senarist olmalı

Bende ara vermelerini düşünüyorum toparlanmaları lazım dediğin gibi kanal d
de olmamalı ama en önemlisi iyi bir senarist olmalı
aa bu arada cnm recep yayınlanmamış sahneleri tv8 de önceki aylarda yayınlamıştı geçen haftakı tamamen izlenmiş bir filmdi yinede 3 grupta geçti acunda daha sene sonuna kadar survivoru çekmez perşembe gününden haftaya fenerbahçe galatasaray maçıda varmış galiba konuda öyle yazmışlar

😱 neeeeee inanmıyorum yaa olamaz
çekmez tabii ki izleniyor program

Haftaya şayet yayınlanırsak total 3 ab 1.50 abc1 2.60 civarı alacağız.

totalde de 2 civarı olabilir aga resmen tarihi dip yaptık çok acil sezon finali yapılmalı çok acil
Ya ne sezon finali aga derhal dizi final yapmalı aksi taktirde yayından kaldırılacaz bu daha mı iyi? Vadi artık bu saatten sonra düzelmez mümkünatı yok. Ha Bahadır-Raci dümende olsa belki bir ihtimal var derdim ama şu anki senarist bozuntularının çapı belli. Artık fikir beyan etmeye, analiz yapmaya gerek yok ne desek boş..

Açın da dizi neymiş nasıl yazılırmış izleyin BeyazTv'de hey yavrum hey.. Şu bölümden aldığım heyecanın, hazzın dörtte birini dünkü bölümden alsiysam şerefsizim ki tekrar tekrar izlememe rağmen. Yazık günah.

O kadar da değil doğu yayından kalkmaz bu dizi ratinglerde düşüş olsada 2.sırada
dizimiz ama yeni sezonda mutlaka iyi bir senarist gelmeli

O kadar da değil doğu yayından kalkmaz bu dizi ratinglerde düşüş olsada 2.sırada
dizimiz ama yeni sezonda mutlaka iyi bir senarist gelmeli
Kalkar abla kalkar dizinin maliyetine bakarsan kalkar. Senarist falan da gelmez Cahitle devam.

Şu bölümü yeni bölüm diye verseler ortalığın anasını ağlatırız.

O değilde Cüneyt Aysan herhalde Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener ile anlasmazliga dusmus galiba adami ekibe almıyorlar.

Cüneyt Aysanı Vadiye getirsek o bile yeter