Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ölmeden önce lekelemek için bu sahne olucak demekki

ayyy o değilde ben yine ortalığı karıştırıcak bir düşüncem atıp kafanızı karıştırayım biraz @Doğu @-KADİR-

eşkiyanın hıncını pusattan almıyorlardır inş

Pusatı Edhoya alma ihtimalleri de var Raci gene satin almis olmasin

onlar boş düşünce adam bir sezon oynadı zaten dediğin gibi olsa bile en baştan ölmesi lazım

off şimdi eğer fragmanda ters köşe yoksa ki ben bekliyorum pusat ın ölme ihtimali vardır ben şimdiden söyleyeyim fragmanda ters köşe var pusat ustaya en ufak saygısızlık yapmayacak diyorum öğle olmasını bekliyorum

Pusatı Edhoya alma ihtimalleri de var Raci gene satin almis olmasin
çakırın oğlu sonucta bu çocuk eşkiyadada çakır var pusat kurban edilicek gibi sanki bu düşüncelerimi pusat bıçaklandığındada söylemiştim neyse yapmamışlardı ama bu sefer yapacakalr galiba

ayy vlla pusat ölmezse sen haklısın derim ama ölürse düşüncemin arkasında dururum bakalım haber gerçi çıkıcak yalanmı

Eşkiyanin ne hıncını alakmışız pardon
Arada siklet farkı var onlar sıradan bir hikayeyi ele alan sıradan bir dizi. Memleket meselelerinden klişe bir işe yatay geçiş yapan adamlardan neyin hıncını alacaz? Gitsin kumda oynasınlar.

yok senin dediğim yorum çok zorlama olur hani bıçaklandığında ölseydi bir ihtimal olabilir derdim ama koca bir sezon geçmiş çıkarsa bile bu yorumu sen yapmak istediğin için yapmış olursun uzaktan yakından alaksı olmayan bir çıkarım yani yusuf teorisi bile çok daha fazla gerçeklik içeriyor

aynen öğle aga herkes duracağı yeri bilecek

çakır karakterini diyorum ayolll ben eşkiya yapıldığından beridir pusat harcanabilirmi diyordum çakırın oğlu sonucta çakır sayfasını tamamen kapatır necati bey diyordum kimse kusura bakmasında pusat fragmanda olduğu gibi polata düşmanlık yaparda ölürse bu düşüncemi savunurum benim aklıma başka birşey gelmez eğer olay böyle gerçekleşirse

bu sezon ğusat zaten zorlama gidiyor çocuk sene basından beridir rolumden memnun değilim diyormuş sonra siyah sancak olayıyla ayak altından çektiler görkem hatrına bu sezonu böyle idare edip sezon finaline çıkartırız dediler demekki ölürse tabi bu düşüncelerimi düşünürüm ölmezse düşünmem

Yav Çakır'ın oğlu diye illa edhoda mı oynaması lazım çok saçma bir mantık. O zaman İstemi Betil'i mezarından kaldırıp Edho'ya Laz Ziya olarak sokalım ? 😉

Raci Şaşmaz'ı iyice Bayern Münih bizi de iyice Borussia Dortmund yaptınız
Tamam Abdüle, Palaya falan çöktüler ama o kadar da değil. Olursa dev saçmalık olur. Kendi izleyicilerinin gözünde de itibar kaybeder.

yahu akıl var fikir var o sebepten ölecekse en baştan öldürür pusat iki defa yaralandı hapise düştü yurt dışına çıkmaya kalktı birşey olmadı 1 sezon oyanadıktan edho kştlesi sağlamlaştıktan sonra mı psuat ı çakır yüzünden öldürecek ; tabi bu yorumu sen yaparsan bizde gülerek okuruz çünkü gerçekten ortada olan tek bir gerekçe yok

eşkiyaya geçecek demiyorum ben vadide çakır sayfasını kapatmak için çıkartırlar pusatı diyorum eşikayada çakır varken vadide çakır sayfası şuana kadar kalmasıda şaşırtıcıydı aslında görkem yetenekli çocuk başrolde bir dizide oynar

Çıksa bu zamana kadar çıkardı. Bilemiyorum kafam çok karışık bu konuda. İki tarafa da sitem besliyorum. Hele bi sezon finalini görek de ona göre linç ederiz

sezon sonuna kadar görkem hatrına idare ettiler demekki kıyamadılar sene basında bilmiyorum ama normal şartlarda ölürse birşey dememde polata düşmanlık yaparak ölürse bunu normalmi kaşrılıcaksınız seyirci gözünde pusatı neden lekeleme hissi duyuyorlar normal çıksın diziden polatlarla ters düşerek neden çıkıyor tabi böyle olursa bunu normal karşılamak zor bence

Çıksa bu zamana kadar çıkardı. Bilemiyorum kafam çok karışık bu konuda. İki tarafa da sitem besliyorum. Hele bi sezon finalini görek de ona göre linç ederiz
aga kaynağın ne ? beğenmedim hep kötü haber olmaz böyle şey sen kendine yeni kaynaklar bul bence çoğuda sallamasyon zaten

bu bölümde bence herşey belli olur önce bir bakalım ters kösemi var yoksa göründüğü gibimi

o konuda haklısın pusat ölecekse de ustanın yanında iken ölmeli karşı safta iken değil ben pusat ın bu saatten sonra ustanın karşısına geçeceğini düşünmek istemiyorum inanmıyorum da

o konuda haklısın pusat ölecekse de ustanın yanında iken ölmeli karşı safta iken değil ben pusat ın bu saatten sonra ustanın karşısına geçeceğini düşünmek istemiyorum inanmıyorum da
ben bu şekilde ölürse öyle düşünürüm diyorum normal ölürse öyle düşünmem aman neyse önce bir bakalım @Doğu nun kıytırık haberine güven olmaz dediğin gibi

ben bu şekilde ölürse öyle düşünürüm diyorum normal ölürse öyle düşünmem aman neyse önce bir bakalım @Doğu nun kıytırık haberine güven olmaz dediğin gibi
Ohh nasıl ortalığı karıştırdım ama

Bence Pusat ölmeli ama bu şekilde ölmemeli. Neden ölmeli diyorum çünkü Pusat'ı kullanamıyorlar. Elinde muazzam bir maden var, elmas var ama işleyecek usta yok.

Ohh nasıl ortalığı karıştırdım ama

Bence Pusat ölmeli ama bu şekilde ölmemeli. Neden ölmeli diyorum çünkü Pusat'ı kullanamıyorlar. Elinde muazzam bir maden var, elmas var ama işleyecek usta yok.
normal ölsün ozaman ayoll karkteri lekelemeden çıkarsınlar polatla ters düşmesin ama ben andreininde sezon finalinde ölüceğini düşünüyorum gölge kesin ölücek bence hüsnü pusat ee zaten polattan sonra bir bunları seviyorduk asyalar yusuflar kim çekecek bunları gelecek sezon gerçi ben polatında ölüceğini düşünüyorumda neyse