Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sezon finalinde aksiyonu cabuk kestiler 93.bölümde ki gibi bir aksiyon olsaydı iyi olurdu

Bu sene izleyiciyi etkileyemiyorlar. Tilkiyi bütün sezon boş yere kullanacaklarına bu sezon tam da bu vakitlerde bir anda hortlayıp bizi de korkutsa o zaman sezon finaline kadar nasil bir Vadi izlerdik Allah bilir
Vadi senaristliğini keşke ben yapsam şu çapsızlardan çok daha iyi yazardım

Leyla karakteri çok doğru bir dönemde bitti.. hikayesi bitmişti malesef artık. İyice pasif duruma düşmüştü.. bu sezonla Safiye ve Elif gibi ayak atlı olurdu.

Dünyada müslümanlığı bu kadar güzel temiz ve tarafsız anlatan bir yapım yoktur. O kadar ince ve titiz yazılıyordu ki dinleyen hangi dinden olursa olsun keyifle dinleyecektir. O kadar karmaşığiin arasında bölüme yerleştirilen bu gibi sahneler bölümü dehşet kılan faktörlerdendi. Bahadır Özdener'in deyimi ile türkçenin büyük babası Raci Şaşmaz muhteşem bir senaryo yeteneği var. Yazdığı replikler tüm yapımların kalitesinin üstündedir.

Bugün ki yazım ekibi işi o kadar berbat duruma getirdi ki kusura bakmayın amb nerdeyse Kanal 7 ve Samanyolu Tv'ye döndük.

Son düzenleme:
@Master.1000 aga Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı seyrediyor musun o dizi hakkında ki yorumun ne merak ediyorum

Aha Gölgenin adamları

Müzik güzel

Leylamın son anları

Son düzenleme:
Leyla karakteri çok doğru bir dönemde bitti.. hikayesi bitmişti malesef artık. İyice pasif duruma düşmüştü.. bu sezonla Safiye ve Elif gibi ayak atlı olurdu.
Bence de misyonunu tamamladı. Safiye karakteri de bu sezon ölecek büyük ihtimalle. Hatta düğün olur, düğünde katliam olur. Keşke kumarhane baskını gibi bir sahne çekilse sezon finalinde. Ama Serdar Akar çekmeli madem ki hala ekibin lideri bir bölümlük gelip bu sahneye el atmalı.

Safiye ölürse Elife kim bakacak

Bu geçen sezonun ilk çeyreği ATV'deki son sezonumuzdan daha iyiydi bence
Aynen aga özellikle geçen sezonun ilk bölümü süper ötesiydi gerek çekim teknikleriyle gerekse de Selman Kayabaşı'nın katkılarıyla bayağı efsaneydi ama o avantajı iyi değerlendiremediler maalesef.

Herkese iyi geceler uykunuzu iyi alın bugün günlerden Kurtlar Vadisi

Kesinlikle, Selman Kayabaşı istediklerini tamamlayamadı. Bu çapsız ekipten her türlü daha iyi bir kalemi var. Hala yazıyor mu bilmiyorum ama keşke tekrar ekibe dahil olsa.

Sana da iyi geceler

@Master.1000 aga Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı seyrediyor musun o dizi hakkında ki yorumun ne merak ediyorum

Aha Gölgenin adamları

Müzik güzel

Leylamın son anları

@Polat Şaşmaz eski mesajlarımdan alıntı yaparak cevab verim dedim ama Tapatalk'da sadece son bir iki haftanın mesajı çıkıyor. Genel bir arama tarama yaptım yinede olmadı. Yarın artık bu konuya tekrardan değinirim. TV'de ve forumda denk geldiğim fragmanları dışında diziye hiç bakmadım..

Yazım ekibinin çektiği 230, 231, 232, 233. Bölümler benim için eski ekibin kalemi ile aynı derecededir. Özelikle de ilk üç bölüm. Tek kelimeyle muhteşemdi. Birer film gibiydi O bölümler.