Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga biz vadi manyağı adamlarız vadiyi onların hepsinden daha çok düşünüyoruz para falan istemem herşeyi yapardım vadiyi yükseltmek için ama bunların umurlarınde değil be yazık yazık

aga biz vadi manyağı adamlarız vadiyi onların hepsinden daha çok düşünüyoruz para falan istemem herşeyi yapardım vadiyi yükseltmek için ama bunların umurlarınde değil be yazık yazık
aga şaka maka bu sene artık son şans deniz bitti; gerekli olan operasyon yapılmazsa geçmiş olsun

aga şaka maka bu sene artık son şans deniz bitti; gerekli olan operasyon yapılmazsa geçmiş olsun
aga nedense pek bi beklentim yok gelecek seneye dair çünkü 2 yıldır olanlar ortada çok radikal işler yapılması lazımken hiçbirşey yapılmıyor çok net gözüken şeylere müdahale edilmiyor sevilmeyen karakterlerin gideceğine dair en ufak bi umutta göremiyorum malesef

Bugünkü bölümde Adil Eşrefoğlu sorguda "hayatımın hiçbir döneminde bu kadar aşağılanmamıştım." demişti. Aynısını ben de Pana Filme diyorum. Kurtlar Vadisi yayın hayatının hiçbir sezonunda bu kadar aşağılanmamıştı. Her alanda rezil ettiler bu sezon. O sperm olayı falan filan yazmakta beis gördüğüm türlü vakalar.. Seneye de böyle olursa durum çok vahim.

ben de de aynı duygular mevcut zaten tersi olsa sezon finalinde görmemiz lazımdı

işin kötü tarafı hiçbir çabaları yok ekstra bi hamleleri yok insana bu koyuyor en çok
reyting düşer bölümler eskisi gibi olmaz sende bunu değiştirmek için elinden gelen herşeyi yaparsın düzelmez dersin ki adamlar ellerinden gelen herşeyi yaptılar daha yapacak bişey yok ama bunlar kılını oynatmıyor takmıyolar koskoca efsane 6 reyting zor alır duruma gelmiş heycanlandıracak hiçbişey yok enteresan ya ölümü bekliyor sanki

şu an için kötü bile görünse benim güvndiğim noktalardan birisi ama şu da var olan olduktan sonra zaman geçtikten sonra yapsan ne olur değil mi ?

Aga bunlar aşırı gevşek. Yapım ekibini kökten degistirmek lazım. Ulan fragmanı paylaşmamak nedir face hesabından. İki tık lan iki tık ! Bir de maaş alıyorlar utanmadan. Parayı sayarken yoruluyorlar galiba

Bu arada söylemesi ayıp an itibariyle sezonun ilk kayısısını yiyorum aga
İnşallah ölmem
Bilmiyorum mevsimi mi değil mi

niye ölecen olum bişey olmaz

https://www.facebook.com/video.php?v=890093094452367

Son düzenleme:
TÜYO - Gölge ve Tilki,artık Polat Alemdar'a karşı ortak hareket etmeye başlayacaklar.Büyük Savaşa hazır olun!!

Son düzenleme:
2 gün daha şu eski bölümleri izlersem heyecandan canımı teslim edeceğim. Ulan efsane bolümlermiş her sahnesi dolu dolu.

Polatı getirdiler hükmü açıklayacak Ak Saçlı of of of olağanüstü bölümler kendimden geçtim

Ustanın vedası
Vallaha gözümden iki damla yaş geldi..

Son düzenleme:
Bölümlere bak ya tek kelimeyle efsane

Ofisimize bak Racilerin kaleminden daha çok özledim

Onca olayın içinde usta Zazanında öldüğünü ögrendi

Son düzenleme: