Aleykümselam aga [emoji2] hoş geldin [emoji2] bir daha gereksizler için ceza yiyip ortadan kaybolma sakın[emoji2]Selamun aleyküm arkadaşlar
Aleykümselam aga [emoji2] hoş geldin [emoji2] bir daha gereksizler için ceza yiyip ortadan kaybolma sakın[emoji2]Selamun aleyküm arkadaşlar
aleykümselam aga hoşgeldinSelamun aleyküm arkadaşlar
Ve Aleyküm Selam kardeşim tekrar hoşgeldin diyeyim
Aleyküm Selam kardeşim hoşgeldin.
Aleyküm selam ehlen ve sehlen.
Aleykümselam aga [emoji2] hoş geldin [emoji2] bir daha gereksizler için ceza yiyip ortadan kaybolma sakın[emoji2]
aleykümselam aga hoşgeldin
iyidir aga aynı değişen birşey yok sende durumlar nasıl 🙂eyvallah agalar sağolun varolun sizleri özledim
@china_shangai abi sende sağolasın bizi unutmamışsın Allah razı olsun
@-KADİR- anlat aga nasıl gidiyor
aynı sayılır aga vadinin sezon finali 297 veya 298 olur en kısa sürede sezon finali yapalım fazla düşmeden yine iyi gittik 6 küsür ortalamayla sezonu tamamladık seneye çok büyük atılım lazım eğer kanal d de devam edersek geçmiş olsun kendi kafamıza sıkarıziyidir aga aynı değişen birşey yok sende durumlar nasıl 🙂
Bir haber çıktı Kanal D de devam edecek diye, inşallah öyle bir şey olmaz diye dua ettik hepimiz. Kesinlikle kanal değişikliği şart, yeni heyecanlar şart. Seyirciyi boğdu artık bu hikaye. Asıl büyük hikayeye, hanedanlar konusuna dönülmeli. Yaparlar inşallah gerekli takviyeleri ve kanal değişimini.aynı sayılır aga vadinin sezon finali 297 veya 298 olur en kısa sürede sezon finali yapalım fazla düşmeden yine iyi gittik 6 küsür ortalamayla sezonu tamamladık seneye çok büyük atılım lazım eğer kanal d de devam edersek geçmiş olsun kendi kafamıza sıkarız
298 sezon finali olacak; kanal d yapıştı vadiyi bırakmıyor görünen yine kanal d ile devam edecez gibi inş yeni gelişmler olurda buradan kurtuluruzaynı sayılır aga vadinin sezon finali 297 veya 298 olur en kısa sürede sezon finali yapalım fazla düşmeden yine iyi gittik 6 küsür ortalamayla sezonu tamamladık seneye çok büyük atılım lazım eğer kanal d de devam edersek geçmiş olsun kendi kafamıza sıkarız
aga kanal değişimi olmazsa hiç boşuna uğraşmasınlar herşey biter. bu kanalla olmaz olmaz olmuyor bunlarla dokumuz uyuşmuyor işte herşey ortada üç beş kuruş fazla için koskoca kurtlar vadisinin sonunu getirmemek lazım. show tv yi o kadar çok özledim ki aga anlatamam o logo altında bitmeden tekrar göreyim başka bişey istemem resmen kurtlar vadisinin evi gibiydi kanal-dizi uyumu bu kadar müthiş olabilir. ayrıca show tv bölümleri her zaman en iyi bölümler ve en yüksek reytingler aldığımız kanaldı renk tonu falan şahane.Bir haber çıktı Kanal D de devam edecek diye, inşallah öyle bir şey olmaz diye dua ettik hepimiz. Kesinlikle kanal değişikliği şart, yeni heyecanlar şart. Seyirciyi boğdu artık bu hikaye. Asıl büyük hikayeye, hanedanlar konusuna dönülmeli. Yaparlar inşallah gerekli takviyeleri ve kanal değişimini.
298 çok geç oluyor ramazana denk gelirse sezon finalini 3 reytingle falan yaparız en kısa sürede bu sezonu kapatmamız lazım. dediğin gibi aga oyuncu takviyesi şart oğlu şart bu iş böyle gitmez senaryo ne kadar mükemmel olursa olsun oyuncu da çok önemli bi faktör298 sezon finali olacak; kanal d yapıştı vadiyi bırakmıyor görünen yine kanal d ile devam edecez gibi inş yeni gelişmler olurda buradan kurtuluruz
ya ben senaryoyu yönetmeni falan geçtim zaten onları kaliteli olması lazım ama daha biz o aşamayada gelemedik oyuncu lazım aga oyuncu en az 6-7 tane ünlü sima 4-5 yan karekter lazım bizim eksikliğimiz bu , bu kadar dar kadroyla zor yürüyor , birde kuzuzadelerin tamamen silinmesi lazım
Aynen öyle. Show direk Vadi'nin kanalı diyoruz, hep aklımıza ilk o geliyor. Oradaki bölümlerin tadı çok daha farklıydı. Vadi ruhunun en iyi yansıtıldığı ve bize en güzel hissettirildiği kanaldır. Keşke öyle bir şey olsa da geçsek. Ama Show şuan Vadi'yi mali açıdan karşılayabilir mi muamma.aga kanal değişimi olmazsa hiç boşuna uğraşmasınlar herşey biter. bu kanalla olmaz olmaz olmuyor bunlarla dokumuz uyuşmuyor işte herşey ortada üç beş kuruş fazla için koskoca kurtlar vadisinin sonunu getirmemek lazım. show tv yi o kadar çok özledim ki aga anlatamam o logo altında bitmeden tekrar göreyim başka bişey istemem resmen kurtlar vadisinin evi gibiydi kanal-dizi uyumu bu kadar müthiş olabilir. ayrıca show tv bölümleri her zaman en iyi bölümler ve en yüksek reytingler aldığımız kanaldı renk tonu falan şahane.
aga bu dediklerin aynen yapılmalıda hangileri ne oranda yapılır terddütlerim var özellikle @china_shangai de hep der 10.yıldan itibaren sağlam oyuncu konusunda sıkıntıdayız ama bu sene bu konuda çok dip yaptık hem sayısal hem de kalite olarak vadi standartlarının çok altında kaldık ben karektere taktım sağlam oyuncularla sağlam karekter oluşturmları şart ustanın ekibine takviye şartaga kanal değişimi olmazsa hiç boşuna uğraşmasınlar herşey biter. bu kanalla olmaz olmaz olmuyor bunlarla dokumuz uyuşmuyor işte herşey ortada üç beş kuruş fazla için koskoca kurtlar vadisinin sonunu getirmemek lazım. show tv yi o kadar çok özledim ki aga anlatamam o logo altında bitmeden tekrar göreyim başka bişey istemem resmen kurtlar vadisinin evi gibiydi kanal-dizi uyumu bu kadar müthiş olabilir. ayrıca show tv bölümleri her zaman en iyi bölümler ve en yüksek reytingler aldığımız kanaldı renk tonu falan şahane.
298 çok geç oluyor ramazana denk gelirse sezon finalini 3 reytingle falan yaparız en kısa sürede bu sezonu kapatmamız lazım. dediğin gibi aga oyuncu takviyesi şart oğlu şart bu iş böyle gitmez senaryo ne kadar mükemmel olursa olsun oyuncu da çok önemli bi faktör
kuzuzadelerin alayı diziden toz edilmeli zeynep ve tafyası toz edilmeli bunlar vadiye hiç yakışmayan tipler
siyah sancak olayına da son versinler artık yasin pusat ekibe dönmeli ihtiyarlar yeniden aktifleşmeli eski jenerik geri dönmeli yeni kanal takviye senaristlerle biz yeniden uçarız
aynen şuan vadinin en büyük sorunlarından biri bence en önemlisi sevilen ve benimsenen karakter sayısındaki düşüş. şöyle bir bak kadroya kaç tane isim çok seviliyor bir elin parmağını geçmez biz sevilen karakterleri hepsini öldürdük ve yerlerine yenilerini getiremedik.aga bu dediklerin aynen yapılmalıda hangileri ne oranda yapılır terddütlerim var özellikle @china_shangai de hep der 10.yıldan itibaren sağlam oyuncu konusunda sıkıntıdayız ama bu sene bu konuda çok dip yaptık hem sayısal hem de kalite olarak vadi standartlarının çok altında kaldık ben karektere taktım sağlam oyuncularla sağlam karekter oluşturmları şart ustanın ekibine takviye şart
aynen her sahnesi güldürdü bak Gölge nin kendisi ve ekibi on numara onların sahneleri hep zevk veriyor oradaki karekterlerin hepside sağlamo değilde hırsız karakterini çok beğendim böyle tipler artmalı
aynen gölge ariel jürgen hırsız bunlar harbiden iyi karakterler sahneleri güzel ama dediğin gibi karakter çevresi dar olduğu için olmuyor bizim ekipte bu kadar adam yok polat cahit erhan o kadaraynen her sahnesi güldürdü bak Gölge nin kendisi ve ekibi on numara onların sahneleri hep zevk veriyor oradaki karekterlerin hepside sağlam
ha işte olayın tespiti bu tamamen doğru ; işte bu tespiti yapım ekibinin de doğru yapması lazımo değilde hırsız karakterini çok beğendim böyle tipler artmalı
aynen şuan vadinin en büyük sorunlarından biri bence en önemlisi sevilen ve benimsenen karakter sayısındaki düşüş. şöyle bir bak kadroya kaç tane isim çok seviliyor bir elin parmağını geçmez biz sevilen karakterleri hepsini öldürdük ve yerlerine yenilerini getiremedik.
aga keşke abdülhey kara akif timur zülfikar ağa diziden çıkmamış olsaydı gerçekten bu adamlara o kadar çok ihtiyacımız var ki şuan ulan keşke ölmeselerdi be hadi abdül sattı bizi ama diğerleri hepsi boşuna gitti hele kara var ya hayatının hatasını yaptı. o kadar sevilen benimsenmiş bir karakterdi ve egosuna yenik düştü şimdi saçma sapan bi dizide dandik bir rolde oynuyor yazık etti hem kendine hemde efsane olmuş karakterineha işte olayın tespiti bu tamamen doğru ; işte bu tespiti yapım ekibinin de doğru yapması lazım
abla görmemişim k.bakma@34rcp44 yahu bir bana cevap verilmemiş he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?