Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Taraftar yokki stadı yıksın kimse yoktu maçta nerdeyse ama hafta içi Fener maçında bu dediğin olabilir kötü bir sonuçta.))

Taraftar yokki stadı yıksın kimse yoktu maçta nerdeyse ama hafta içi Fener maçında bu dediğin olabilir kötü bir sonuçta.))
o stadı yıkmayan taraftar taraftar falan değildir fenerde çakacak bize fark yemezsek iyidir

tek çare imparator fatih terimdir gerisi hikaye kim gelirse gelsin hikaye o gelsin yeter adam bizim herşeyimiz

Selamun aleyküm ahali nasılsınız İstanbuldan sevgiler..

şimdi nereye gideceksin aga alıştın mı askerlik nasıl
biz iyiyiz bizi boşver sen anlat
aga şimdi kastamonu inşallah askerlik çok güzel eğitim sol sol sol sağ sol ugun adım marş çök yat tam siper çömelerek say daha bi ton güzel şeyler var

aga şimdi kastamonu inşallah askerlik çok güzel eğitim sol sol sol sağ sol ugun adım marş çök yat tam siper çömelerek say daha bi ton güzel şeyler var
iyi iyi askerlikten memnun olan birini gördüm aga İnşallah daha da rahat bir şekilde kazasız belasız geri dönersin

Hoşgeldin @34rcp44 aga bizi sevindirdin

@Doğu @takas Fenerbahçe bizi yenemez buraya yazıyorum.Çok net konuşuyorum ,Fener'in son maçlarını izledim .Biz taraftar baskısıyla kazanacağız inşallah

Son düzenleme:
aynen usta birliğide kastamonu çıktı

hoşbuldum bende özledim kardeşim sizi
Çok rahat edesin en azından terör olayı yok Kastamonu'nda, hatta Perşembe günleri televizyondan Kurtlar Vadisi'ni de rahatlıkla izlersin. Büyük bir şehir değil ama hafta sonları çarşı iznine çıktığında huzrlu bir şekilde dolaşabilirsin yani kafanı dinlersin. Eniştem sürekli Kastamonu'ndan sarımsak almaya gidiyor, fırsat bulursam yanına gelmeye çalışacağım. Belki sen çarşı iznine çıktığında görüşürüz.