Polat Şaşmaz
Favori Üye
Eyvallah arkadaslar sizin ve tüm İslam aleminin Regaib kandili mubarek olsunHepimizin kandili mübarek olsun.
Kandiliniz mübarek olsun agalar
Ellerimin titremesi daha devam ediyor kanka
Finalde burda olEllerimin titremesi daha devam ediyor kanka
TamamFinalde burda ol
Finalde ilk maç burda ikinci maç Abdi İpekçiyeFinalde burda ol
Keşke gitsek forumca efsane olurFinalde ilk maç burda ikinci maç Abdi İpekçiye
Olsun ben sizin adınıza da giderimKeşke gitsek forumca efsane olurAma zaman yok İşte maalesef.
Hayır aga gece bekçisi falan değilim öyle bir imaj uyandirdiğım doğrudurOlsun ben sizin adınıza da giderimSenin zaman kavramı çok değişik sabaha karşı uyuyorsun falan çözemedim çalışıyor musun
Fake hesap mı açtın yoksaAynen zaten çekirdekçi olmadığı her halinden belli çabuk kaynaşacağız gibi duruyor aynı ben
Aynen tarzların benzediği aşikarAynen zaten çekirdekçi olmadığı her halinden belli çabuk kaynaşacağız gibi duruyor aynı ben
Adam gibi adamlarUsta Tuğrul Türkeş ile görüşmüş
Necati Şaşmaz Y.Tuğrul Türkeş İle Görüştü !
Başbakan Yаrdımcısı Tuğrul Türkеş, oyuncu Necati Şaşmаz ilе görüştü.
Başbakan Yardımcısı Türkeş, Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu Nеcati Şaşmaz'ı kabul etti. Oyuncu Şaşmaz ile ikinci nеsil tanışıklıkları оlduğunu söyleyеn Türkеş, 'MHP eski Milletvеkili Tahir Şаşmaz, Nеcati Bey'in amcası, babamın zamanında 12 Eylül öncesinde milletvekilimizdi bizim' diye konuştu.
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Doğu
Evet o duruş çok önemliydi unutulmazAdam gibi adamlar1 Kasım zaferinde Tuğrul Türkeş'in tartışmasız çok büyük desteği olmuştur. Tam bir devlet adamı helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?