Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aman eleştireyim deme kötü adam ilan edilirsin
Çünkü @-KADİR- watching you
Şaka bir yana hoşgeldin tekrardan şöyle sana şekilli şukullu bir avatar yapalım
Bakalım bi izlemeye başlim eleştiriler olabilir yazdıklarınızdan onu anladım ama ne yalan söylim özledim en az 2 ay olmuştur izlemeyeli hikaye nere gidiyor merak ettim

@MEnes aga sorduğun soru çok doğru hikaye işte yeni bir boyut kazanıyor bunlar onun sancısı özellikle son 10 bölüm gayet iyi ; arkadaşların kabullenemediği dolayısıyla ön yargıların olduğu bazı karekterler var hikaye de ordan ilerleyince hemen kalkanları çıkarıp içeriğe bakmadan sallıyorlar birde yapılan en büyük hata eski ile kıyas yapmak onun dışında cidden söylüyorum vadi iyi yolda kesinlikle eleştiriler her zaman olacak olur

bu arada @Doğu yu hain ilan etmediysem daha da kimseyi hain ilan etmem demektir 🙂

Son düzenleme:
Hadi inşallah dediğin gibi iyidir boş vaktimde ağırdan ağırdan yetişmeye çalışacağım bakalım göreceğiz

Nasip zaten kanalın değişmesi olursa değişme olur
biraz çaba lazım sadece kanalla alakalı deil
ilk başta o senarist bozuntularıyla beraber 3 senedir bizlere reva gördükleri o çapsız oyuncu kadrosunu dehleyip yerlerine adam akıllı sağlam oyuncular ikame etmeleri lazım
elindeki tilkiyi değerlendiremeyen bir senarist grubu var . ben daha ne diyeyim
(((

Yeni bir kanal yeni bir hava getiriyor ondan en başta onu söyledim senarist belki ama bence daha önemli olan konsept onun doğru belirlenmesi lazım geniş bir vakitte detaylıca yazarım

Yeni bir kanal yeni bir hava getiriyor ondan en başta onu söyledim senarist belki ama bence daha önemli olan konsept onun doğru belirlenmesi lazım geniş bir vakitte detaylıca yazarım
Yaz Kadir'im yaz detaylı yaz 😉 yazacak o kadar mevzu var ki

kardeş 289.bölümü izleyerek devam et derim fazla ara vermemek lazım

297.Bölüm sezon finali
tahmin etmiştim geçen 300. bölüm sezon finali olur mu diye konuşuyordunuz hiç ihtimal vermemiştim 300. bölüm için haziranın 2. 3. haftası bitmesi lazım ki mümkün değil vadi için
İnşallah yeni sezon yeni bir kanalla ve umuyorum ki show tv olur ve coşarız tekrardan

iyi madem bu bölümü izleyip perşembe yeni bölümü izlerim o zaman aradaki bölümleri sezon sonu tamamlarım zaten yorumlara göre bir kaç iyi bölüm var gibi o aralıkta

iyi madem bu bölümü izleyip perşembe yeni bölümü izlerim o zaman aradaki bölümleri sezon sonu tamamlarım zaten yorumlara göre bir kaç iyi bölüm var gibi o aralıkta
zaten boş kalan yerleri biz doldururuz

289 u mutlaka izle ama efsane ötesi bir bölümdü perşembe bekliyoruz konuya ona göre

perşembe maç mı olur ya
yapıcak bişey yok söz verdik zamanında haftalık geliriz diye, tabi o zamanlar vadiyi izleyemiyordum ara vermiştim şimdi de gelemiyorum diyemiyor insan , anca sınav zamanı gitmiyorum , futbol da bi tutku bende maç oldumu dayanamıyorum

bende futbol oynamayı çok severim en sevdiğim şey ama perşembe maç tutmayın diye arkadaşlara söylüyorum hep onlarda perşembe almaz

bende futbol oynamayı çok severim en sevdiğim şey ama perşembe maç tutmayın diye arkadaşlara söylüyorum hep onlarda perşembe almaz
burda benim elimde değil malesef yıllardır aynı günde oynuyoruz aynı ekip çalışan eden insanlar o güne ayarlayabilmişler yoksa ben de dediğin gibi yapardım