Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yapılabilir sadece artık bazı şeylere kesin olarak karar vermek lazım pana isterse yapar bunubtercih etmiyor orada doğru hamleler yapılmalı kasıt ettigim olay bir zaman akif e yapildigi gibi yusuf u asil adam yapma projeleri bu niyeti anliyorum ama sureç çok dogru isletilemedi

aga yapmak istemiyolarsa bitirsinler o zaman ne demek istiyorsa isteyecek tabi vadi için en iyisini isteyecek yapacak ve karşılığını halk 13 yıldır olduğu gibi verecek bunun lamı cimi yok
en az 7-8 tane ünlü oyuncu takviyesi lazım. gs ye söylediğim gibi vadininde trasnfere acayip ihtiyacı olduğunu söylüyorum dizi aynı kişiler etrafında dönünce artı izleyici kazanamıyoruz bir de bu kişilerin büyük çoğu sevilmeyen kişiler yusuftur zeyneptir kuzuzadelerdir falan filan
şu aksiyon sahnelerinin kalitesine hiçbir dizi ulaşamaz fragmanı 50 kere izlemişimdir rahat

Avatarına dönüp beni kırmadığın için eyvallah adam gibi adam @takas
3 sene değiştirmezsen sevinirim

Aynen öyle bu oyuncu takviyesi kesinlikle yapılmalı bu saatten sonra tercih değil zorunluluktur

Avatarına dönüp beni kırmadığın için eyvallah adam gibi adam @takas
3 sene değiştirmezsen sevinirim
tamam aga artık hiç değiştirmiyorum sevdiğim bi avatar zaten

Aynen öyle bu oyuncu takviyesi kesinlikle yapılmalı bu saatten sonra tercih değil zorunluluktur
kesinlikle başka alternatif yok bu takviye ertan saban gibi tek bir düşman rolüyle sınırlı kalmamalı bu sezon öyle veya böyle gölge ölecek herşey aynı kalıp yerine bi başkasını getirirsen bunun hiçbir önemli olmaz. ayrıca şu ekibe de artık takviye yapsınlar muhsin falan boş işler

Aga alternatifler var şansları hala devam ediyor çıtayı yükseltmek kendi ellerinde ya da aynı şekilde devam edip vadiye olan ilginin azalmasını izleyebilirler

Aga alternatifler var şansları hala devam ediyor çıtayı yükseltmek kendi ellerinde ya da aynı şekilde devam edip vadiye olan ilginin azalmasını izleyebilirler
aga vadimize olan ilginin azalmasını yediremem ya adam gibi yapsınlar herşeyi yada bitirsin biz her zaman zirvedeki tahtımızı ismimizle bile koruyacaz hiçbirşeyi izleyemezler biz 13 yıldır bu diziye gönül vermişiz onlarda kimmiş

Aga şimdi şunu kabul edeceksin eskisi gibi vadi olamaz ilgide olamaz herşeyin bir doğası var zaman geçiyor insanlar bu çağda zaten herşeyden çok çabuk sıķılıyor vadi hala görülmemiş şekilde başarılı bu saatten sonra yapılacak iş elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirip en tepede olmaya devam etmeli benim beklentim bu