Yarışma @Polat Şaşmaz için hüsranla sonuçlandı. Yazıklar olsun 2 senedir Vadi izlemeyen adamla berabere kaldın
ama aga şöyle bişey var son 2 seneden sormadım maskeli sağlam vadicidirYarışma @Polat Şaşmaz için hüsranla sonuçlandı. Yazıklar olsun 2 senedir Vadi izlemeyen adamla berabere kaldın
kolaysa sen yap aga soru hazırlamak tek tek sormak cevapları almak kolay mıSabah erken kalktım dişimi çektirdim yoksa ben sen miyim tavuk gibi bu saatte uyuyacam
Ulan iki saat beklettin sen bir daha yarışma yapma.Çıkan sonuca bak ya
Sus be kerkenez bir yarisma daha yapalim mi var misin ha var misin@Polat Şaşmaz haddini bileceksin otur oraya git biraz daha vadi izle
Eskiden sorsaydın zaten izliyorsun şu an o bölümleriama aga şöyle bişey var son 2 seneden sormadım maskeli sağlam vadicidirpolat şaşmaz ı söylemeye gerek yok adam uzman
Çok beklersinSus be kerkenez bir yarisma daha yapalim mi var misin ha var misin
4 saatlik uykum var dakolaysa sen yap aga soru hazırlamak tek tek sormak cevapları almak kolay mı
ayrı ayrı soruyorum adamlara zor iş yav
geçmiş olsun aga ama bu tavuk gibi yatmanı gerektirmez
sordum zaten oralardan daEskiden sorsaydın zaten izliyorsun şu an o bölümleriVallaha helal olsun ben olsam bunun yarısını bilemezdim eskileri unuttum baslayacam tekrar ben de
la aga ben napim berabere kaldılarsa4 saatlik uykum var da.Bir daha sen yarışma yapma aman ha.
Benim icin berabere kalmakla yenilmek ayni sey aga telefonum tam sirasinda kafayi yedi yazilim guncelleme olayi varya telefon fena kasti biraz sans olsa kazanirdim D@Polat Şaşmaz tebrikler sağ kolum basit hatalar yapmasan belki kazanırdın ama yenilmedin sonuçta
La @Maskeli Fedai yenilse ceza verecektik azıcık zorlasaydınsordum zaten oralardan dayok be aga bilirdin çok ayrıntı sormadım bikaç tane ayrıntı vardı sadece
yapacak bişey yok aga o 2.soruda hata yapmayacaktın o değilde pala sorusunu ikinizde bilemediniz zor değildi aslında
İki yarışmacıdan biri kazanır .Hay senin yapcağın yarışmayasordum zaten oralardan dayok be aga bilirdin çok ayrıntı sormadım bikaç tane ayrıntı vardı sadece
la aga ben napim berabere kaldılarsa
Yok bu kadar vadi yeter bana
valla aga 1 soruyu bilmiştin ama çok geç cevap verdin kusura bakmaBenim icin berabere kalmakla yenilmek ayni sey aga telefonum tam sirasinda kafayi yedi yazilim guncelleme olayi varya telefon fena kasti biraz sans olsa kazanirdim D
2.soru da biraz heyecan yaptim. Pala sorusunda da dedigigim gibi telefon krize girdi gittim salondan kukakligi cikardim sure gitiyapacak bişey yok aga o 2.soruda hata yapmayacaktın o değilde pala sorusunu ikinizde bilemediniz zor değildi aslında
yapacak bişey yok aga o 2.soruda hata yapmayacaktın o değilde pala sorusunu ikinizde bilemediniz zor değildi aslında
aga emeğe saygı 2 saattir uğraşıyoruz gösterilen muameleye bakİki yarışmacıdan biri kazanır .Hay senin yapcağın yarışmaya.Hepimizi kandırdın bu saate kadar sonuç bekliyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?