Daha ne diyeyim o kadar konuştuk bana da trip attın her zamanki gibiPaşam hafta sonu burdaydık gelip birşey demedin şimdi artistlik yapıyon birde sen sabah kacta kalkiyodun ben sabah dedim de dogrusunu sen yazarsin 😀
Daha ne diyeyim o kadar konuştuk bana da trip attın her zamanki gibiPaşam hafta sonu burdaydık gelip birşey demedin şimdi artistlik yapıyon birde sen sabah kacta kalkiyodun ben sabah dedim de dogrusunu sen yazarsin 😀
Ne zaman konustuk birde trip atmisim ben trip atmamDaha ne diyeyim o kadar konuştuk bana da trip attın her zamanki gibiSabah mabah yok benim lugatımda 6.35'te yattım dün gecem gündüzüm birbirine girdi yine
Pmden konuştuk ya maçla ilgiliNe zaman konustuk birde trip atmisim ben trip atmam
Onu biliyom aga gece gorusmemiz olmadj onu diyorum 😀Pmden konuştuk ya maçla ilgiliSen sinirliydin gerçi o sıralar
Aga derbi ertelenmiş çamaşır ipi gibi gergindim yazmadım bugünOnu biliyom aga gece gorusmemiz olmadj onu diyorum 😀
Izledim hele o pusu mix sahneye efsanevi bir hava kattıSahnenin muthisligi adamim simdi bizim usul kıtlama yicek @Doğu
adam akıllı hazırlasalar salıya da eyvallah ama hep aynı müzik olması beni harbiden soğuttu fragmanlardan kim hazırlıyorsa baştan sağma yapıyor topluca bir şikayet etsek aslında belki bişeyler olur. fragman hiç heycanlandırmıyor ama bölümler güzel oluyor fragman çok önemli biz bunu yapmıyoruzvay yine fragman ortalarda yok gece yarısı çıkması normalleşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?