o zamana kadar şartlar değişir illa ki ikiside izlenir aga asıl odak noktası neresi olacak mesele orasıLa iki takımın iddiası olmasa ne yazar derbi derbidir. Ben şimdiden rengimi belli edeyim deDerbi varsa derbi izlenir @takas'ı bilemeyeceğim
o zamana kadar şartlar değişir illa ki ikiside izlenir aga asıl odak noktası neresi olacak mesele orasıLa iki takımın iddiası olmasa ne yazar derbi derbidir. Ben şimdiden rengimi belli edeyim deDerbi varsa derbi izlenir @takas'ı bilemeyeceğim
Aga ben öyle bi netten bi tvden izleyemiyorum. Vadiye ihanet edecez o gün belli yanio zamana kadar şartlar değişir illa ki ikiside izlenir aga asıl odak noktası neresi olacak mesele orası
iyi iyi elimize linç fırsatı geçti kaçırmayız 😀Aga ben öyle bi netten bi tvden izleyemiyorum. Vadiye ihanet edecez o gün belli yaniNetten izlerim sonra. Bölük pörçük izleyemiyorum ben devre arasında falan da açmam büyük ihtimalle
iyi iyi elimize linç fırsatı geçti kaçırmayız 😀
ulan var yao gün bomba ihbarı mı yapsak aceba Salıya falan erteletsek edhocular çatlasa
vay arkadaş bu nedir ya başka gün mü kalmadı Allah AllahDerbi seyircili olarak 28 Nisan Perşembe akşamı oynanacak
vay arkadaş cidden enteresan nasıl bir şans varsa
resmen sınırları ölçmek için işaretler bunlar ayarlasan daha fazlsını yapamazdın herhaldevay arkadaş bu nedir ya başka gün mü kalmadı Allah Allah
İnşallah vadi ara falan verir o gün normal bi maç olsa umrumda olmaz zaten bu sene bi halt olmaz ama derbi insan merak ediyor yine de kararsızım eğer vadi çok bomba bir bölüm olursa maçı izlemem duruma bağlı
aga bu maskeli seni de kendisine benzetmesin aman diyim seni de kaybetmeyelimsana söyledim ya aga
yok la zaten 3 ay önce konuşmuştuk ben daha yeni izledim 😀La daha ben izlemedim @-KADİR-'e ne ara izletin
bizim yolumuz belli aga şaşmazaga bu maskeli seni de kendisine benzetmesin aman diyim seni de kaybetmeyelim
helal olsun aga sende yanlış olmaz zatenyok la zaten 3 ay önce konuşmuştuk ben daha yeni izledim 😀
bizim yolumuz belli aga şaşmaz
Bana da 3 aydır yalvarıyor ama ben yüz vermiyorumyok la zaten 3 ay önce konuşmuştuk ben daha yeni izledim 😀
bizim yolumuz belli aga şaşmaz
artistliği bırak da izle filmi tam senlik ama spoiler yemeBana da 3 aydır yalvarıyor ama ben yüz vermiyorum@Maskeli Fedai
bu film iyi aga izleyebilirsinhelal olsun aga sende yanlış olmaz zaten
aga film izleyeceğime vadiyi izlerim daha 65.bölümdeyimartistliği bırak da izle filmi tam senlik ama spoiler yeme
bu film iyi aga izleyebilirsin
aga şu an detayları vermiyorum sen vadiden şaşma bir inceleme içerisindeyim ama daha bulamadım bulamadım derken bulamadığıma üzülmüyorum yani bulamamış olmam aslında istediğim söylediğimin doğru olduğu anlamına geliyor iyi fikir agaaga film izleyeceğime vadiyi izlerim daha 65.bölümdeyim
aga zaten vadiden şaşmamda dediklerinden hiçbişey anlamadım biraz daha açsanaga şu an detayları vermiyorum sen vadiden şaşma bir inceleme içerisindeyim ama daha bulamadım bulamadım derken bulamadığıma üzülmüyorum yani bulamamış olmam aslında istediğim söylediğimin doğru olduğu anlamına geliyor iyi fikir aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?