Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

imkanı yok zaten boşa kasmaya gerek yok tek hedefim bu sene 70 falan almak polisliğe girmek için yoksa 85 üstü almak falan imkansız çalışma yok bişey yok
normal dersleri geçtim formasyon var bizim birde
Aga formasyon dersleri pek zor değil zaten bu dersler Kpss de Eğitim Bilimleri başlığı altında karşına çıkıyor ne kadar öğrensen o kadar işine yarar. Zaten öğretmenlikte Eğitim Bilimleri belirleyici oluyor.

Bizim arkadaşlar vardı geçen sene polisliğe girdiler hemde sınava girmeden. Üstelik benim bildiğim polisleri artık gazi Üniversitesi veriyor.

aga kolay değil ya geçiriyolar ama zor
alan belirleyici aslında %50 alan etkili
valla ilk kez senden duydum bunu polislikte kapalıysa bizim hiçbir şansımız olmaz
sosyal bilgiler atamaları nasıl kaç puanla kapattılar

Olmamış butonunu sevdim gayet yerinde olmuş
)))

Aga ilk atama 81 di. İkinciye bakmadım maksimum 80 olmuştur. Toplamda 1800 kişiye yakın alım oldu.

Aga polislik benim bildiğim öyle hatta geçen sene son alımlar oldu. Hatta sen daha iyi bilirsin belki polis okullarının bir ismi vardı işte onlar kapatılıp bildiğim kadarıyla Gazi Üniversitesine devrettiler sen yine araştır ama sınavla alım kesinlikle yoktu çok iyi biliyorum.

abi ilk defa bir mesajını beğenmedim gereksiz değil mi bunlar kuru kalabalık çok irrite oldum
Binbir emekle konu açacağız tipitipin biri gelip olmamış diyecek sinirlerimizi zıplatacak
Ama dost düşman kim belli olacak o yönden iyi 😉

Binbir emekle konu açacağız tipitipin biri gelip olmamış diyecek sinirlerimizi zıplatacak
Ama dost düşman kim belli olacak o yönden iyi 😉
bundan bahsediyorum zaten çakalın teki gelecek olmamış diyecek sonra gelde sakin sakin yorum yap
zaten belli aga kimin ne olduğu

bundan bahsediyorum zaten çakalın teki gelecek olmamış diyecek sonra gelde sakin sakin yorum yap
zaten belli aga kimin ne olduğu
La zaten zor tutuyoruz kendimizi sinir kat sayımız iki katına çıkacak. Olsun aga bence hala flu tipler var renkleri belli olur bundan sonra.

La zaten zor tutuyoruz kendimizi sinir kat sayımız iki katına çıkacak. Olsun aga bence hala flu tipler var renkleri belli olur bundan sonra.
aga bu sistem kalkmazsa çok ceza yerim daha şimdiden sinir olmaya başladım

@china_shangai abi hayat nasıl gidiyor sorunlarını halletin mi ufak bir açıklama yapsan özele girmeden çok seviniriz