İşte kalabalık olsun yoksa bir katkısı yokşu muhsini hiç sevemedim polat bey diyor bi de süt çocuğuna benziyor nerden buluyolar böyle tipleri anlamıyorum kurtlar vadisi burası sert adam lazım bize
Abbas iyi bak ön plana çıkması lazım 😀
İşte kalabalık olsun yoksa bir katkısı yokşu muhsini hiç sevemedim polat bey diyor bi de süt çocuğuna benziyor nerden buluyolar böyle tipleri anlamıyorum kurtlar vadisi burası sert adam lazım bize
çok resmi konuşuyor aga polat bey istediğiniz dosyaları hazırladım masanızın üstüne bıraktımİşte kalabalık olsun yoksa bir katkısı yok
vay be bir bakayım agaSize bahsettiğim Vadi nostalji twitter hesabı Süleyman Çakır için bir klip hazırlayıp Oktay Kaynarca'yı mentionlamış izlesin diye. O da FAV'lamışAdam kendi de biliyor hızır denen çakma Çakır'ın asla SÜLEYMAN ÇAKIR olamayacağını. Eski günlere acayip özlem duyuyor. Her halinden belli.
Adam Süleyman Çakır'a saygısından role girmiyorvay be bir bakayım agakendine yazık ediyor hızırmış bu kadar rezil bir karakter nasıl çıkarmışlar anlamıyorum raci ve bahadır yazamıyor o diziyi
rolüne aşıktı adam yaşıyordu. hiç mi eski halini izlemiyor farkı göremiyor millet ölüyordu çakır çakır diyeAdam Süleyman Çakır'a saygısından role girmiyor
Linkini atsana hacı =)Size bahsettiğim Vadi nostalji twitter hesabı Süleyman Çakır için bir klip hazırlayıp Oktay Kaynarca'yı mentionlamış izlesin diye. O da FAV'lamışAdam kendi de biliyor hızır denen çakma Çakır'ın asla SÜLEYMAN ÇAKIR olamayacağını. Eski günlere acayip özlem duyuyor. Her halinden belli.
Edhonun son bölümünde herhalde karısını evden atmış. Ben yok artık lan öyle birşey yapmamıştır dedim geçen hafta. Edho izleyen bir kız arkadaşım var twitterda sordum cidden yapmış lanrolüne aşıktı adam yaşıyordu. hiç mi eski halini izlemiyor farkı göremiyor millet ölüyordu çakır çakır diye
https://m.facebook.com/profile.php?id=1656209577925825 bu sayfanın twitter hesabı işte. Dediğim video sayfada var zaten hemen başta çıkıyor.Linkini atsana hacı =)
hacı ne olm agaya ne olduLinkini atsana hacı =)
Ben de beğenmedim de Oktay'ın ilgi göstermesi beni şaşırttıhacı ne olm agaya ne oldu
@Doğu aga videoyu güzel yapamamış beğenmedim. o dizinin ömrü uzun olmaz görürsün vadinin ekmeğini yiyolar
Aga bence Filistin filmindense bence Kurtlar Vadisi Gladio daha güzeldi. Siyaset dünyası yerinden oynamıştı o filmle gerçi bunla da Yahudi lobisi coştuŞunlari izleyince insan o gunlere donmek istiyor
kim sevmiş aga meryem kimBen de beğenmedim de Oktay'ın ilgi göstermesi beni şaşırttıBence de fazla uzun sürmez Millet zaten Hızır karakterinden çok Meryem Çakırbeyliyi sevmiş. La metres için karısını kovan adama reis diyorlar bi de oturup izliyorlar bu neyin kafası
Aga bence Filistin filmindense bence Kurtlar Vadisi Gladio daha güzeldi. Siyaset dünyası yerinden oynamıştı o filmle gerçi bunla da Yahudi lobisi coştuHer konseptimiz tsunami etkisi yaratmıştır bu net.
Aynen la o Alparslan dedikleri Yusuf'un kör tırnağı etmez de Hızıra göre Meryemin daha çok fan kitlesi var onu diyorumkim sevmiş aga meryem kimo diziden bi cacık olmaz hepsini topla bizim deli hüsnü etmez
Ondan sonraki cozumlemede muthiskötü köpek sürüye kurt getirdi aslan amca
ulan böyle bişey olamaz ya
En kısa sürede ben de baslayacam aga 20 yıldır oturduğum, doğup büyüdüğüm, Vadiye başladığım evimden taşımadan önce son kez nostalji havası estireyim..ne bölümler be ağzım açık gözümü kırpmadan izliyorum böyle bişey olamaz eşi benzeri olmayan her bir saniyesi heycan dolu dehşet ötesi bölümler
49.bölüm inanılmaz ötesi
çakır öldükten sonra tempo daha da artıyor vadide inanılmaz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?