Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şu muhsini hiç sevemedim polat bey diyor bi de süt çocuğuna benziyor nerden buluyolar böyle tipleri anlamıyorum kurtlar vadisi burası sert adam lazım bize
İşte kalabalık olsun yoksa bir katkısı yok

Abbas iyi bak ön plana çıkması lazım 😀

İşte kalabalık olsun yoksa bir katkısı yok
çok resmi konuşuyor aga polat bey istediğiniz dosyaları hazırladım masanızın üstüne bıraktım
bu ne lan

şu anadoluyu diziye niye aldılar anlamış değilim boş boş karakterlere para vereceklerine adam akıllı oyuncu alsalar ne güzel olacak

Size bahsettiğim Vadi nostalji twitter hesabı Süleyman Çakır için bir klip hazırlayıp Oktay Kaynarca'yı mentionlamış izlesin diye. O da FAV'lamış
Adam kendi de biliyor hızır denen çakma Çakır'ın asla SÜLEYMAN ÇAKIR olamayacağını. Eski günlere acayip özlem duyuyor. Her halinden belli.

vay be bir bakayım aga
kendine yazık ediyor hızırmış bu kadar rezil bir karakter nasıl çıkarmışlar anlamıyorum raci ve bahadır yazamıyor o diziyi

vay be bir bakayım aga
kendine yazık ediyor hızırmış bu kadar rezil bir karakter nasıl çıkarmışlar anlamıyorum raci ve bahadır yazamıyor o diziyi
Adam Süleyman Çakır'a saygısından role girmiyor

Linkini atsana hacı =)

rolüne aşıktı adam yaşıyordu. hiç mi eski halini izlemiyor farkı göremiyor millet ölüyordu çakır çakır diye
Edhonun son bölümünde herhalde karısını evden atmış. Ben yok artık lan öyle birşey yapmamıştır dedim geçen hafta. Edho izleyen bir kız arkadaşım var twitterda sordum cidden yapmış lan
Millet zaten eskinin hatrına izliyor bunu görünce bıraktım dedi zaten

Linkini atsana hacı =)
https://m.facebook.com/profile.php?id=1656209577925825 bu sayfanın twitter hesabı işte. Dediğim video sayfada var zaten hemen başta çıkıyor.

hacı ne olm agaya ne oldu

@Doğu aga videoyu güzel yapamamış beğenmedim. o dizinin ömrü uzun olmaz görürsün vadinin ekmeğini yiyolar
Ben de beğenmedim de Oktay'ın ilgi göstermesi beni şaşırttı
Bence de fazla uzun sürmez Millet zaten Hızır karakterinden çok Meryem Çakırbeyliyi sevmiş. La metres için karısını kovan adama reis diyorlar bi de oturup izliyorlar bu neyin kafası

Şunlari izleyince insan o gunlere donmek istiyor
Aga bence Filistin filmindense bence Kurtlar Vadisi Gladio daha güzeldi. Siyaset dünyası yerinden oynamıştı o filmle gerçi bunla da Yahudi lobisi coştu
Her konseptimiz tsunami etkisi yaratmıştır bu net.

kim sevmiş aga meryem kim
o diziden bi cacık olmaz hepsini topla bizim deli hüsnü etmez

kim sevmiş aga meryem kim
o diziden bi cacık olmaz hepsini topla bizim deli hüsnü etmez
Aynen la o Alparslan dedikleri Yusuf'un kör tırnağı etmez de Hızıra göre Meryemin daha çok fan kitlesi var onu diyorum
Reis dedikleri herifi takan yok

kötü köpek sürüye kurt getirdi aslan amca
ulan böyle bişey olamaz ya

ne bölümler be ağzım açık gözümü kırpmadan izliyorum böyle bişey olamaz eşi benzeri olmayan her bir saniyesi heycan dolu dehşet ötesi bölümler
49.bölüm inanılmaz ötesi
çakır öldükten sonra tempo daha da artıyor vadide inanılmaz bişey

En kısa sürede ben de baslayacam aga 20 yıldır oturduğum, doğup büyüdüğüm, Vadiye başladığım evimden taşımadan önce son kez nostalji havası estireyim..

"Bizim işimiz kolay bize harp okulunda kalbimizde sadece vatan sevgisinin yer alacağını öğrettiler. Zorda olsa bunu iyi öğrettiler ama ben sana öyle bir yük yükledim ki; kalbinin içine vatan sevgisini yerleştirirken ceketini tutan bi baban, yemeğini önüne koyan bi anan, yollarını gözleyen bi sevdiğin olduğunu göz ardı ettim. Göz ardı etmek değilde bunu aşabilecek güçte olduğunu düşündüm ama insan vatanını anası için, babası için, sevdiği için sever. Evet şu anda bunlar bende yok ve senden insan üstü bişey istediğimin farkındayım bu da benim zaafım.." Aslan Akbey..

Şu diyalogları yazan adamlar şimi ne hale geldiler..