Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Doğu izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim.. inanılmaz bir senaryo var. Toplamda zaten sadece 6 bölüm var.
Aynen izlemedim ben bu diziyi. Ama fırsat bulursam izlerim. Zaten Raci-Bahadır varsa işin içinde iyidir. Edho hariç yaptıkları tüm işler efsane.

ayyy allahım yarabbim 4 tane ayı gibi adam ellerinde tüfeklermi var işte ben pek anlamam silahlardan ama iyi silahlarıda var önlerinde açık alanda elinde silah olan ve onların üstüne yürüyen cahitten bu 4 tane ayı gibi adam o silahlarla birlikte kaçıyorlar ayol siz yürüyün üstüne birinizi öldürse diğeriniz öldürür zaten orda saklanmıssınız yernizde iyi açık alanda yürülerek gelen cahitten 4 tane ayı korkup kaçıyor çatışma sahnesi diyoruzda böyle olucaksa hiç olmasın ayol şu cahite bir ayar verin bir kadın oalrak ben bile zevk almıyorum butür sahnelerden erkeklerin alıcağınıda düşünmüyorum çizgi film değil bu biraz özen😵😵😵

ayy yani ben hep aynı yorumu yapıyorum bu konuda süleyman çakırı bu insanlar hiçbir zaman dizi karakteri olarak görmedi gerçekten istanbulda yaşayan bir mafya babası olarak gördüler ve şimdide 10 yıl önce ölmüş bir mafya babası oalrak görünüp hala ilanlar verilir en iyi dizi karakterlerinden birisi demeyecem çünkü dizi karakteri oalrak görülmedi hiçbir zaman bunuda bırakın türkiyeyi dünyada bile örneği yok

Kesinlikle aynen ben öldüğü bölümde psikolojik travma geçirmiştirm bir hafta yemek yiyemedim sürekli o hal-itin sıfatı gözümün önüne gelmişti
Büyük bir efsaneydi ama şu an edhoda adamı adeta maymun ettiler. İki kadın arasında gidip gelen vasıfsız bir adam olarak çıktı.

aaa tabi cnm bizim köylerde babasının cenazesine gitmeyenlere şahit olduk dizi karakterine sırasıyla cenaze kuran mevlüt yapılması dizi karakteri oalrak görülmediğini gösterir zaten ben oyüzden hiçbir zaman süleyman çakırı en iyi dizi karakteri diye savunup o kavgalara girmem adam gerçekten mezarda yatıyor

ahhh bak eşkiya dizi oalrak bu yılın iyi dizilerinden o konuda hakkını yiyemem ama çakır konusunda size katılırım alakası yok ama isminide anmıyorlar zaten o diziyi farklı dizi olarak görüp izliyorum ben kıyas yapmıyorum kaldıkı ben pusuyu bile eski vadiyle kıyas yapmıyorum onun yeri ayrı benim gözümde her zaman