Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile zihinlere kazınan Necati Şaşmaz'ın oğlu Ali Nadir'in de oyuncu olmasını istediği ortaya çıktı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi ile adını duyuran ve şimdilerde ünü ülke dışına bile taşan Necati Şaşmaz, oğlu Ali Nadir'in de oyuncu olmasını istiyor.
2012 YILINDA NİKAH MASASINA OTURMUŞTU
2012 yılında sürpriz bir kararla Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturan Necati Şaşmaz'ın bu evlilikten Ali Nadir isimli bir oğlu oldu. Aile hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Şaşmaz, oğlunun oyunculuk eğitimi almasını istiyor.
YURTDIŞINA GÖNDERECEK
Şaşmaz, belli bir yaşa geldikten sonra oğlunu yaz tatillerinde yurtdışına göndererek orada eğitim almasını sağlayacak.
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda koltukta uzanırken oğluyla çektiği Selfie'yi "Baba-oğul" notuyla Instagram'a yüklemişti.

Aga konusunu açaydık ya keşke
Bu arada Ali Nadir çok tatlı Allah ömrünü uzun etsin maşallah.

Bu arada Necati Şaşmaz'ın instagram hesabı mı var ? Gazetede yüklemiş falan diyor geçen ay. Yengenin hesabından mı bahsediyorlar aceba.
instagramı yok , twıtter hesabı resmi onuda hiç kullanmadı

ayy inş polat herşeyi hatırlar ama sadece cahiti hatırlamaz inş onu hatırlamasın lütfen

14 Mart Pazartesi Beyaz Tv'de Tnt'li sezonlara geciyoruz. Merakla bekliyorum en sevdigim sezon

TNT sezonu gerçekten çok güzeldi.. Polat'ın vurulup denize düşmesinden sonra ki yayınlanan bölümle zaten reytingde adeta patlama olmuştu. Hatta o sezonda bölümlerin birtanesi +13 yaş sınırı verilmişti. Pusu tarihinde bir ilkti.

Aynen Kara ile Memati iyi ikili olmuslardi o donem keske Memati cikmasaydi da uzun sure o ikiliyi izleyebilseydik.
+13 lü bölüm buydu sanırım

izlediğin filmler vs. boş vadinin sinema filmine laf söyleyecek adamı madam yaparız

genel olarak senin antin kuntin bir tip olduğunu söylüyorum aga anlatabildim mi

he ya müthiş bölümlerdi o bölüm günü çok iyi hatırlıyorum özet saatiydi daha bizim orda sokaklarda çıt yoktu polat vurulup denize düştüğü bölüm. dışarda işim vardı yetişebilmek için koşa koşa gitmiştim eve ilk 5 dakkayı kaçırmıştım hatta
o aralar sistem dandikti düzgün bi reyting sistemi olsa tnt de bile 18 reyting falan alırdık rahat

Son düzenleme:
Birşey diyecem Aamir Khan filmi tavsiye edin diye konu açan @Doğu muydu hayır sendin.Benim izlediğim filmleri izlemeden gidip dandik Bizans Oyunlarını izleyen biri bana antin kuntin bir tip diyebiliyor.

Birşey diyecem Aamir Khan filmi tavsiye edin diye konu açan @Doğu muydu hayır sendin.Benim izlediğim filmleri izlemeden gidip dandik Bizans Oyunlarını izleyen biri bana antin kuntin bir tip diyebiliyor.
La beni ne katıyon araya Rasim gibi
Neyse kapatın bu konuyu gereksiz uzadı.

tamam la bi hata yaptık mematiden ötürü her mesajda söylüyorsun
sanki her gün bizans oyunlarını izliyorum

tamam la bi hata yaptık mematiden ötürü her mesajda söylüyorsun
sanki her gün bizans oyunlarını izliyorum
Aga gel bir anlaşma yapalım eğer benim dediğim filmi izleyip beğenmezsen bir daha film izlemeyecem ama sen benim önerdigim filmi izleyip brgrnirsen bana laf söylemeyeceksin nasıl anlaşma

Aga gel bir anlaşma yapalım eğer benim dediğim filmi izleyip beğenmezsen bir daha film izlemeyecem ama sen benim önerdigim filmi izleyip brgrnirsen bana laf söylemeyeceksin nasıl anlaşma
aga ben sana film izlediğin için laf söylemiyorum boş işler peşinde olduğun için laf söylüyorum
yok leonardonun oscarıymış survivormış antin kuntin tavırlar falan filan

film izleyecek zaman olsa vadiyi izlerim 47.bölümdeyim yemişim filmleri

bak kolpaçino çıkınca gidecem izlemeye mutlaka

Oscarı hayatım boyunca izlemedim sadece Leonardoyu ayrı severim çünkü adama kasti olarak ödül verilmiyordu destekledik bizde.Survivoru pek sıkı takip etmiyorum yorumlardan anlamışsındır

https://fav10.net/forum/threads/aamir-khan-filmi-tavsiyeleriniz.211222/

Talash'ı beğenmişsin.Shutter İslandı izle beğenmezsen suratıma tükür o kadar eminim.Talashın sonunda ne yaşadıysan 5 kat fazla etki yaratıyor

Aynen Kolpacino kacmaz
Hayatimda ilk defa bu tip filme gidecem bende

Bosuna zorlama aga takas bu oyuna gelmez

isterse 50 kat etki yaratsın izlemem aga zaman yok izlersem vadi izlerim başka da bişey izlemem

millete zorla film izleteceğine vadiye başlatta bi hayrın olsun