Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaa zamanında bizde kavga ettik hatta bu sayfaya yazmamı engellemeye çalışmıştın ama ben kin tutmadan geçmişi çok çabuk unutan birisiyim son dönemde aramızın iyi olmasından kendi adıma memnundum ve foruma dönmeni bende birkaç kez istediğimi söyledim yanı ben bile dön diyorsam dönmen gerekirdi bence zaten

hadi

Yakın meşaleleri Allaaaaahhh

Hadi şimdi Beyaz Futbol'u açın Ahmet Çakar ağlıyor

@takas çok sevindim gerçekten
Mail'imi aldın herhalde
normalde girmiyorum ama sizin yorumları okurken gördüm ve girdim bu kadar ısrar etmeseydiniz gerçekten toz olacaktım ama sizi çok uğraştırmak istemedim. zamanla alışacaktınız sizde bende ama bu seferlik böyle olsun

Kardeşim öncelikle tekrardan hoşgeldin. Evet zor zamanlar geçiriyorum. Dayım çok hasta kemoterapi görüyor yemek yiyemiyor her gün ona sevdiği yemekleri götürüyoruz gerçekten moral olarak çöküntü içindeyim. Bir de üstüne senin gidişin ve gereksizlerle uğraşmak bana zulüm gibi geldi. Bu haftayı atlatayım vallaha Kızılcahamam'a gideceğim kaplıcalara bırakacağım kendimi belki rahatlarım sinirlerimden arınırım
Çok teşekkür ederim beni ve bizi kırmadığın için. İnşallah ayrılık, kavga olmadan efsane dizimizi yorumlamaya devam ederiz..

Ruyada degilim demi

ablacım benim sen başlığın hırçın deli dolu delikanlısısın sensiz olmazdı ablacım
senin yorumların olmadan bu başlık olmazdı hepimiz düşüncelerimizi söylüyoruz
söyleyecez iyiki geldin takasım

Geçmiş olsun, seni de bu kadar sıkıntıda yıprattık. Allah acil şifalar versin

Evet agalar gidenler geri geldiğine göre normal akışa geri dönebiliriz, Beyaz Futbol'u izliyor musunuz hadi oraya dönelim

Ablacım dayına acil şifalar diliyorum bu hastalığı çok iyi biliyorum abimde
lösemi olmuştu şükür iyi şimdi dualarım dayınla ablacm moralinizi bozmayn

evet seninle aramız iyi olmaya başlamıştı ama unutma ki vadiyi karalarsan reyting konularında gerekeni yazarız

@Doğu biraz sakin ol aga aldığın cezalara baktım hiç gerek yok yani resmen oyuna gelmişsin hee o vatandaş bir konuda onu ilk ben engelledim demiş sallıyor tamamen
xemrexxx le engelliydik karşılıklı olarak engel bitti ben engeli kaldırmadım hiç o zamandan beri o kaldırdı hatta mesajlarımdan alıntı yapıyordu ama engellemiştim baktı cevap yok sonra o da engellemiş. tabi sözde her yorumu takip ediyor

@takas hoş geldin aga inşallah bir daha gitmezsin.
eyvallah aga en son seni de kırmıştım unutmuş değilim

övülücek reytingi alsınlarda önce ilk ben övücem

Sözümü tutup herkese iyi geceler diyorum [emoji2] takas sende geldiğine göre yarın tam gaz devam ederiz [emoji2]