lan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olur
lan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olur
Bu hafta bölüm yorumu yapmazsa falakaya yatırıyoruz aga bu eyyamcıyılan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olurolum vadiyle ilgili hiç bir eylemin yok görmediğimizi sanıyorsun
Aga Vadiyi eleştire eleştire yoruldum adamlar takmıyor niye yazayımlan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olurolum vadiyle ilgili hiç bir eylemin yok görmediğimizi sanıyorsun
olum yeterince çakalımız mevcut bir de burda üçkağıtçılık yapıyorsun neyse ben birşey demiyeyim sen anladın zatenAga Vadiyi eleştire eleştire yoruldum adamlar takmıyor niye yazayım
Bak son bölümde eleştirilecek pek az yer vardı. Bi son bölümü izle beni delirtme.Aga Vadiyi eleştire eleştire yoruldum adamlar takmıyor niye yazayım
İstenmediğim yerde durmamolum yeterince çakalımız mevcut bir de burda üçkağıtçılık yapıyorsun neyse ben birşey demiyeyim sen anladın zaten
aradan sıyrılma aga hiç yemem @Doğu nun iddiası yenilir yutulur değil senin son bölümü daha izlemediğini söylüyor bir aydınlat bakalımİstenmediğim yerde durmam
Aga bence bu sezonu hiç izlememiş bu tiparadan sıyrılma aga hiç yemem @Doğu nun iddiası yenilir yutulur değil senin son bölümü daha izlemediğini söylüyor bir aydınlat bakalım
ben de anlamadım bir anda entel dantel birisi olup çıktıAga bence bu sezonu hiç izlememiş bu tipFilm izlemekten Vadi izlemiyor nerden öğrenmiş bu antin kuntin şeyleri. İyi bir sopa ile Vadici yapmamız lazım bunu
lan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olurolum vadiyle ilgili hiç bir eylemin yok görmediğimizi sanıyorsun
Sende onayladıysan genel olarak bunu kullanabilirizMakara Kukara Başkan'ı
Kesinlikle benden onaylı 😉)))) bundan güzel bir benzetme olamazdı tebrik ederim kardeşim 😉)Sende onayladıysan genel olarak bunu kullanabiliriz
Bu maskeli iyice huy değiştirdi başkan sıkışınca beni istemiyonuz falan deyip aradan sıyrılıyor 😀 @Maskeli Fedai ne oldu aga sana başından bir iş falan mı geçti eski gunlerini arar oldukKesinlikle benden onaylı 😉)))) bundan güzel bir benzetme olamazdı tebrik ederim kardeşim 😉)
Aga bizzat konuştun mu?MEŞALELERİ YAKIN EFSANE GERİ DÖNÜYOR 😉 @takas
@china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @Maskeli Fedai @vadikızı @papuleoo @Çiğdem- @Since2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?