Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

lan maskeli olum bak son kez uyarıyorum ayık ol 😉 hem senden olsa olsa makara kukara başkanı olur
olum vadiyle ilgili hiç bir eylemin yok görmediğimizi sanıyorsun
Bu hafta bölüm yorumu yapmazsa falakaya yatırıyoruz aga bu eyyamcıyı

aradan sıyrılma aga hiç yemem @Doğu nun iddiası yenilir yutulur değil senin son bölümü daha izlemediğini söylüyor bir aydınlat bakalım
Aga bence bu sezonu hiç izlememiş bu tip
Film izlemekten Vadi izlemiyor nerden öğrenmiş bu antin kuntin şeyleri. İyi bir sopa ile Vadici yapmamız lazım bunu

Aga bence bu sezonu hiç izlememiş bu tip
Film izlemekten Vadi izlemiyor nerden öğrenmiş bu antin kuntin şeyleri. İyi bir sopa ile Vadici yapmamız lazım bunu
ben de anlamadım bir anda entel dantel birisi olup çıktı

Selamun Aleyküm agalar
forumdaki bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden ötürü forumu bırakmıştım ama kardeşlerim çok ısrar edince china abi dayanılmaz bir mesaj atınca ve hepsinden daha önemlisi @Doğu kardeşimin dayısı kansermiş. çocuk böyle bir hayati mesele varken benim forumdan gitmem gibi boş bir konuya kafasını taksın istemedim. mesaj atanlara söylemiştim ha 1 eksik 1 fazla alışırdı bazı kardeşlerim zamanla bende alışırdım ama sizleri böyle gereksiz bir konuyla daha fazla meşgul edip uğraştırmak istemedim. Forumdan gidecek olmama göbek atanlar olmuş neye sevindiklerini anlamadım bir vadici gider burda birçok sağlam vadici kalmaya ve gerekenleri yazmaya devam eder. akılları sıra boş boş konuşanlar olmuş algı yaratmaya çalışanlar olmuş. ama her zamanki gibi gereken cevabı almışlar kardeşlerimden almayada devam edecek tüm gereksizler