Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Pardon Pusu'nun çilesi desem daha doğru olur
.Yanlış anlamayın ama 2:30 saat boyunca nasıl dayanabiliyorsunuz bir efsanenin diğer diziler gibi basit senaryosunu izlemeye
.Ben atlata atlata eskinin hatırına izliyorum
.Son olarak Galatasaray asolandır
.Vadispor diye takım kursalar sen Galatasaray'ı bırakırsın

ne izleyeceğime ben karar veririm galatasaralılığımı da kimse sorgulayamaz bilen bilir zaten fanatikliğimi ama o kadar çok yanlış yapılıyor ki soğuttular maç izlemek istemiyorum. uzun uzun açıklama yapacak değilim ama bu yorumun hiç hoş değil vadi siyah ekranda verse izleyecem hesap mı soruyorsunuz
@batuhankaralar vadiyi karalayan her yorumu beğenmek için bekliyorsun sanki sen nasıl bi tip oldun lan engelleyecem seni o noktaya getiriyosun ya sövecem ya engelleyecem geçmişin hatrına ağzımı bozmak istemiyorum

Aga bugün agresifsin galiba
Neyse yarın iyi bir bölüm izleyelim de yumuşayalım inşallah maçta da yüzümüz güler

Aga bugün agresifsin galiba
Neyse yarın iyi bir bölüm izleyelim de yumuşayalım inşallah maçta da yüzümüz güler
adamı sinir ediyolar boş yorumlara tahammülüm yok galatasaraylılığımın sorgulanmasına hiç tahammülüm yok

Katıldığım yorumu tabi ki beğenirim. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Ayrıca şuanda tek bir beğeniyle engel durumuna geleceksen hiç durma barut fıçısı gibi olmuşsun biraz sakinleş.

Ne izleyeceğine sen karar verirsin, ben burada iki muhabbet olsun diye şaka amaçlı yorum yazıyorum ve bunuda belirtmek için mesajın sonuna smiley kullanıyorum.Uzun uzun yapacak bir yorum yapmana gerek yok sen öncelikle sakin ol ,mesajımda ciddi bir mesaj yazmadığımı anla,bu muhabbeti @Doğu 'yla 2 saat özelden konuştuk hem güldük hem eğlendik adam beni o kadar tanımamasına rağmen ciddiye almadı sen beni kaç senedir tanıyorsun .Bunu geçenlerde de aynısını yaptın .Bu mesajım gs konusu hakkındadı.

Vadi konusuna gelirsek sen nasıl benim yada başkasının dizisini kendine göre yorum yapıyorsan bende kendi düşüncemi katarak yorum yapıyorum,bunda sorgulama yok.Benide en sonunda vadiyi karalayan birisi olarak tanıttın ya eyvallah.Uzun aradan sonra şu foruma giriyorsam sizler için giriyorum ama artık bende vadi karalayan birisi olduğuma göre bu konuya girmeme gerek yok,eyvallah.

Ya gece gece saçma sapan konuşmayın agalar muhabbet ediyoruz şurda durum ne hale geldi. Ciddiye almayın dediklerimizi, herkes istediğini izlemekte özgür sanki evinize gelip zorla kumandaya ipotek koyuyoruz. Şu konu bu kadar uzamayı hak etmiyor bence
@Since2011 nereye aga bir yere bırakmam vallaha darılırım kimse bir yere gitmeyecek

La bir takimla bir dizi icin kavga edip dostlugunuza zarar vermeyin sakin olun biraz

@Since2011 sende beni iyi tanıyorsun hassas noktalarımdan vuruyorsun sonra şaka yaptım diyorsun şaka olsa bile ciddiye alıyorum kardeşim böyle şaka olmaz gs liğimden vuruyorsun ki bunu babam söylese gereken cevabı veririm. gs benim bu hayatta en değer verdiğim şeylerden biri belki 1.si kimse laf söyleyemez
tek bir beğeniyle değil bunu sende biliyorsun geçen reyting konusunda yaptığın rezilliği unutmadım. vadi forumundakilere benziyorsun onlara zaten gıcığım bu forumda içimizde asla barındırmayız o şekil birini sana eleştirme demiyoruz resmen iki yüzlülük yapıyorsun

La bir takimla bir dizi icin kavga edip dostlugunuza zarar vermeyin sakin olun biraz
ne diyorsun aga bişeye zarar verdiğimiz yok alemtonun o son söylediği cümle çok ağrıma gitti bide üste çıkmaya çalışıyor

Vadispor olsa onu tutarsın Galatasaray'ı bırakırsın lafı şakadı .Sen bunu anlamıyorsan diyecek sözüm yok.Bundan sonra zaten vadi konularında birşey yazmam, biz vadi karalayan olmuşuz .Bir arada sen vadici değilsin diyordun .Neyse böyle düşünüyorsanız burada olmamın ,konularda yorum yazmanın anlamı yok.

Reyting konusundaki olayı bir anlık sinirle yaptım daha bunu kaç kez söyleyeceğim? Barındırmayız falan burası bütün dizilerin olduğu bir site KVF ile karıştırma Vadi konularına yorum yazma hakkımı bu forumda olduğum sürece kimse elimden alamaz.
Ayrıca desteklediğim bir görüşü beğenmemi bile bir hakaret olarak gördüğünüz için Vadi şuan bu noktada, yüz kere yazdım yüz kere de yazarım Vadi artık eski Vadi değil gözünüzde ilahlaştırmayın.

Ayrıca uzun bir zamandır bölümler olsun genel sohbet olsun yorum yazmıyordum dışarıdan izliyordum anlaşılan o ki bu uzun bir süre daha böyle olacak. Ve böyle yaptığınız için benim gibi yazmayanların dışarıdan izleyenlerin sayısı da az değil bunu bilmeni isterim.

yav şaka yapıyorsun tamamda insanın ağrına gidiyor bunu hiç düşünmüyorsun
neyse şuan gerçekten çok sinirliyim sonra konuşalım konuştukça kalbini kırmak istemiyorum
seni kardeşimiz olarak gördük bağrımıza bastık ama sen çok yanlış yapıyorsun. diziyi istediğin kadar yerden yere vur hakkındır da biliyorsun ki bizde neler neler yazdık bikaç bölüm öncesine kadar mesele bu değil. sen vadinin fragmanı çıkınca gelip ooo süper, bölüm yorumlarında coşuyorsun falan sonra tak bakıyoruz adam alakasız bir konuda vadiyi gömmüş başka dizilerin yorum konusunda eziyor reyting konusunda sövüyor. kardeşşş karşında gerizekalı yok çocuk yok ben buna ikiyüzlülük diyorum. yanlış yapıyorsun şu forumda dostluklarını zedeliyorsun bizde üzülüyoruz tabi

raskoln ve andrei varlar elif sahnesi hatırlanacak şevkonun oğluda varmış ayy ilk defa bu yıl bir bölümü iplke çekiyorum ayoll

vadi bu sezon tam anlamıyla çakıldı geçen bölüm hariç elle tutunan bölüm yok tamamen sadık kitle sayesinde ayakta kaldılar bu çakılma durumundan eski vadiye dönüş yaparak kurtulmayı amaçlamışlar anlaşılan sonunda birşeyler yapmayı akıl etmişler böyle gitmiceğini kendileride görebilmişler çok şükür biraz toparlanmanın tek ilacıda eski olaylara dönmek bu konu oyüzden işlenicek kaybettikleri seyircileri biraz toplamanın tek çaresi buydu ama mehmet karahanlının kim olduğuna cevap veremeyen cahit umarım sevkonun oğlu senaryosuna hiç bulaşmazda eski vadiyi bilenler yazar tabi bilen varsa şimdi toparlanmak adına sonunda hamle yapmak istemeleri güzel ama çok dikkatli olmalılar eğer eski vadiyle alakalı saçma sapan birşeyler yaparsalar kaş yapayım derken göz çıkartırlar bu sezonun kalan bölümlerini kurtarmak adına tek şansları var ya başarıcaklar yada iyice batıcaklar son şansınız bu 🙂