Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Polat Alemdar İskender'in elinde.

bu bölümler varya müthişti müthiş ozamanki kadroya baksana aga g.yönetmeni selahattin sancaklı yönetmen sadullah şentürk en önemliside bence bu adam kurgu kemaettin osamanlı bu kadro şimdi olsa varya en kötü bölümümüz 16 dan aşağı almaz

Aga şu anda izliyorum. Yönetmen muhteşemmiş ya. Vallahi muhteşem. Tam böyle yönetmen lazım şimdi. Vallahi hiç bir basitlik, kolaya kamacılık, amatörlük yok.

Aga şu anda izliyorum. Yönetmen muhteşemmiş ya. Vallahi muhteşem. Tam böyle yönetmen lazım şimdi. Vallahi hiç bir basitlik, kolaya kamacılık, amatörlük yok.

işte vadinin böyle yönetmenlere ihtiyaacı var

onur tan hepsinden iyi aga

aga bence kesinlikle kötü değil özellikle son 3-4 bölüm çok iyi toparladı valla bak patlama sahnelerini görmüyonuz mu nasıl düzeldi ben memnunum tabi ki o zamanki daha iyiydi görüntü inanılmaz bişeydi

- - - Ekleme - - -

al işte aga yinemi onur tan ya

fanatiği olduğum dizinin yönetmenine laf söyletmem

Son 2 3 bölümüdür bi düzelme var cidden. Çatışma sahneleri düzeldi bayağı. Ama 2 3 bölümdür sadece

En taze benim bilgiler. Şu anda izliyorum. Aradaki farkı çok daha iyi görüyorum böyle olunca.

aga bizde fanatiğiz ama onur tanla sadullah babayı karşılaştırma olmaz

Efsaneleşmiş fotoğraf.

karşılaştırma değil tabi onur reyiz de iyidir işte iyi yani

onu diyom aga işte ya yönetmen olmasaydı buna şükür

ben en çok şu 191. bölümden sonraki sahneleri kim çekicek onu merak ediyorum inşallah 191 de işi bitmiş olur onur tanın

buna şükür be aga yönetmeni olmayan dizilerde var

ben en çok şu 191. bölümden sonraki sahneleri kim çekicek onu merak ediyorum inşallah 191 de işi bitmiş olur onur tanın

Onlar gerçek mi ki? Kesin değil.

Ayrıca Onur Tan çekemez onları. Batırır koyar bnce