Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

lgg87.gif

Polat Alemdar İskender'in elinde.

bu bölümler varya müthişti müthiş ozamanki kadroya baksana aga g.yönetmeni selahattin sancaklı yönetmen sadullah şentürk en önemliside bence bu adam kurgu kemaettin osamanlı bu kadro şimdi olsa varya en kötü bölümümüz 16 dan aşağı almaz

bu bölümler varya müthişti müthiş ozamanki kadroya baksana aga g.yönetmeni selahattin sancaklı yönetmen sadullah şentürk en önemliside bence bu adam kurgu kemaettin osamanlı bu kadro şimdi olsa varya en kötü bölümümüz 16 dan aşağı almaz

Aga şu anda izliyorum. Yönetmen muhteşemmiş ya. Vallahi muhteşem. Tam böyle yönetmen lazım şimdi. Vallahi hiç bir basitlik, kolaya kamacılık, amatörlük yok.

aga bence kesinlikle kötü değil özellikle son 3-4 bölüm çok iyi toparladı valla bak patlama sahnelerini görmüyonuz mu nasıl düzeldi ben memnunum tabi ki o zamanki daha iyiydi görüntü inanılmaz bişeydi :D

- - - Ekleme - - -

al işte aga yinemi onur tan ya :D

fanatiği olduğum dizinin yönetmenine laf söyletmem :D

aga bence kesinlikle kötü değil özellikle son 3-4 bölüm çok iyi toparladı valla bak patlama sahnelerini görmüyonuz mu nasıl düzeldi ben memnunum tabi ki o zamanki daha iyiydi görüntü inanılmaz bişeydi :D

Son 2 3 bölümüdür bi düzelme var cidden. Çatışma sahneleri düzeldi bayağı. Ama 2 3 bölümdür sadece :T:

En taze benim bilgiler. Şu anda izliyorum. Aradaki farkı çok daha iyi görüyorum böyle olunca.

- - - Ekleme - - -

fanatiği olduğum dizinin yönetmenine laf söyletmem :D
aga bizde fanatiğiz ama onur tanla sadullah babayı karşılaştırma olmaz :D

karşılaştırma değil tabi onur reyiz de iyidir işte iyi yani :d

onu diyom aga işte ya yönetmen olmasaydı buna şükür :kiki:

ben en çok şu 191. bölümden sonraki sahneleri kim çekicek onu merak ediyorum inşallah 191 de işi bitmiş olur onur tanın :D

buna şükür be aga yönetmeni olmayan dizilerde var :D