Polat Şaşmaz
Favori Üye
30.saniyeye dikkat surpriz var @Doğu @takas @china_shangai @-KADİR- @vadikızı
Not: Diziyle uzaktan yakindan alakam yoktur
üstad geldi akıllara doğal olarak bu dizinin sırf bu yüzden tutmasını isterim ki bence tutacaktır30.saniyeye dikkat surpriz var @Doğu @takas @china_shangai @-KADİR- @vadikızı
Not: Diziyle uzaktan yakindan alakam yoktur
Aga sen de kayıplara karıştın geceden geceye giriyosun olmaz böyleüstad geldi akıllara doğal olarak bu dizinin sırf bu yüzden tutmasını isterim ki bence tutacaktır
aga işim vardı bugün fırsat olmuyor perşembe coşturacaz ama 2 haftanın acısını çıkaracaz çok özledim vadiyi beAga sen de kayıplara karıştın geceden geceye giriyosun olmaz böyle
Son zamanlarda costu izlenme sayimizaga işim vardı bugün fırsat olmuyor perşembe coşturacaz ama 2 haftanın acısını çıkaracaz çok özledim vadiyi be
283. bölüm 2 milyon izlenme
284. bölüm fragmanı 1.4 milyon izlenme
284. bölüm sosyal medya fragmanı 250.000 izlenme
müthiş izleniyoruz youtubeda da rakipsiz efsane
KanalD resmi internet sitesinde de baya iyi ama oranın verileri pompalanmış olabilir güvenelim mi güvenmeyelimmi bilmiyorum.aga işim vardı bugün fırsat olmuyor perşembe coşturacaz ama 2 haftanın acısını çıkaracaz çok özledim vadiyi be
283. bölüm 2 milyon izlenme
284. bölüm fragmanı 1.4 milyon izlenme
284. bölüm sosyal medya fragmanı 250.000 izlenme
müthiş izleniyoruz youtubeda da rakipsiz efsane
orayı boşver sallamasyon kanal d nin sitesi kaale almaya gerek yokKanalD resmi internet sitesinde de baya iyi ama oranın verileri pompalanmış olabilir güvenelim mi güvenmeyelimmi bilmiyorum.
Zor aga 3 kisiyle olmaz oKanalD resmi internet sitesinde de baya iyi ama oranın verileri pompalanmış olabilir güvenelim mi güvenmeyelimmi bilmiyorum.
Uyumadıysanız şu konuyu 1600'e taşıyalım
@Maskeli Fedai goygoycusunu çağırın azıcık trollesin burayı 1700 bile olurZor aga 3 kisiyle olmaz o
Bu kanald'nin diğer ergen dizileri nasıl izleniyor aceba youtube kanalı olmayan dizileri var. Bi aralar Ulan İstanbul'u ordan izliyordum ben geçen sene. Youtube kanalı yoktu onun da. Zaten genelde kanaldnin dizilerinin youtube kanalı olmuyor niyeyseorayı boşver sallamasyon kanal d nin sitesi kaale almaya gerek yok
yazetede fena rekorlar kırıyorduk o zamanlar şişirme diyenler çok fena bozguna uğradı üstelik o zaman çok daha fazla izleniyorduk. o zamanlar youtube da kanalımız olsa her bölüm fragmanı 3-4 milyon garanti olurdu zaten yazetede şişirme yoktu neyse o
Bak bak yalanını sevsinler havamda değilim diyor Survivor konusuna 200 tane yorum yapmış@Doğu hiç havamda değilim bugün
EskidendiBak bak yalanını sevsinler havamda değilim diyor Survivor konusuna 200 tane yorum yapmış
agalar troll kelimesi ne iş yav eskiden böyle bir kelime yoktu nedense hiç sevmiyorum bu tür kelimeleri mesela trip kelimesine de ayrı bir irrite oluyorum
işte sosyal medyadan gelen hiçbir şeyi sevmiyorum agasosyal medyadan geliyor aga bizim de dilimize yapıştıAma çok işlevsel bir kelime her yere uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?