Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ulan o kadar ugrastim@Polat Şaşmaz ilgilen derken maskeliyle ilgilen dedimeşkiyanın müziği mi var da coşacaksın şaka mı yapıyorsun müzikleri berbat
Ulan o kadar ugrastim@Polat Şaşmaz ilgilen derken maskeliyle ilgilen dedimeşkiyanın müziği mi var da coşacaksın şaka mı yapıyorsun müzikleri berbat
Neye uğraşıyon aga konusunu mu açacan makalenin ?Ulan o kadar ugrastim
Can sıkıntısından yaptik isteNeye uğraşıyon aga konusunu mu açacan makalenin ?
Yarın aç şimdi yine ağlayıp zırlarlar. Derin futbol izliyoz keyfimizi bozmaCan sıkıntısından yaptik isteSimdi konusuna da acarim o kadar ugrastik
konusunu açma aga gerek yokCan sıkıntısından yaptik isteSimdi konusuna da acarim o kadar ugrastik
Off aga rüyana girer şimdi oçakırın vurulduğu bölüme geldim 43.bölüm son sahnelerdeyim içim gidiyor be ulan çakır ölecek adammıydı lanet olsun tekrar izliyorum 12 yıl sonra kabullenemiyorum hala
Yine yorganin altina gir agla agaçakırın vurulduğu bölüme geldim 43.bölüm son sahnelerdeyim içim gidiyor be ulan çakır ölecek adammıydı lanet olsun tekrar izliyorum 12 yıl sonra kabullenemiyorum hala
yok be aga kaç gündür izlememiştim bu gecede 43 ü izliyorum işte ama çok etkilendim çakırı babam gibi seviyordum ulan erken gitti be çok erken öldüOff aga rüyana girer şimdi oGünde kaç bölüm izliyon yine coşmuşsun
tesadüfki yine yorganın altında izliyorumYine yorganin altina gir agla aga
yok be aga kaç gündür izlememiştim bu gecede 43 ü izliyorum işte ama çok etkilendim çakırı babam gibi seviyordum ulan erken gitti be çok erken öldü
tesadüfki yine yorganın altında izliyorumhey gidi hekimoğlu hey
Yarın forumda gıyabi cenaze namazı kılalımyok be aga kaç gündür izlememiştim bu gecede 43 ü izliyorum işte ama çok etkilendim çakırı babam gibi seviyordum ulan erken gitti be çok erken öldü
tesadüfki yine yorganın altında izliyorumhey gidi hekimoğlu hey
Allah rahatlik versin agaulan gitti koskoca çakır bu senaryoyu yazanın çekenin .... yav böyle bişey olamaz bu adamı nasıl öldürürsünüz
iyi geceler agalar moralmen çöktüm şuan yatacam
Hayırlı geceler.ulan gitti koskoca çakır bu senaryoyu yazanın çekenin .... yav böyle bişey olamaz bu adamı nasıl öldürürsünüz
iyi geceler agalar moralmen çöktüm şuan yatacam
Iyi iyi bende simdi yatacaktik hadi Allah rahatlik versin iyi gecelerHayırlı geceler.
Hadi ben de yattım @Polat Şaşmaz aga kepenkleri indir ışıkları kapat yat sen deCümleten ARV..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?