Ulan bende diyorum bu adam kim bastan bilsem tum gosterisini cekerdim bu adam Samile benziyor falan dedim gercekten de o cikti gosteri sirasinda o kadar laf ettim adamaözelden bekliyorum aga
Kendini sansürle buraya atIfsa olacaz yani
Tamam Mayista ozelden sansursuz atarimKendini sansürle buraya at
lan başlatma mayısına at işte tamam kendini sansürle seni görmeye çok meraklı değilizTamam Mayista ozelden sansursuz atarim
Telefonda yer acmaya calisiyorumlan başlatma mayısına at işte tamam kendini sansürle seni görmeye çok meraklı değiliz
tamam bekliyoruzTelefonda yer acmaya calisiyorum
aga biraz daha kesseydin keşke nerdeyse gözükecekmişsin
Ne yapayim aga disardaydim bunu attigima şükredinaga biraz daha kesseydin keşke nerdeyse gözükecekmişsin
adamda hiçbir değişiklik yok vadiye girdiği ilk hali ile aynı nasıl anlayamadın kiEve daha yeni geldim ben simdi bunu cerceveletip duvara asarimVideoları atiyorum simdi bastan bilseydim gosterisini de cekerdim
Cok uzakta oturuyorduk biraz yakininda otursam farkederdim. Sesi falan da degisikadamda hiçbir değişiklik yok vadiye girdiği ilk hali ile aynı nasıl anlayamadın ki
Gece izlerim aga ev ana baba günü@takas @Doğu @Since2011 ve diger arkadaslar
Tiyatronun başlarıTiyatro bittikten sonra fatiha da okuttu bu sonra ki goruntuler hd oldugundan kamera kendini toplayamadi yuzu bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?