Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen aga can sıkıntısindan patliyorum Cuma gunleri. Pazari da kurtarsak her gunum dolu olacak
Pazar yine Galatasaray'ın maçları falan oluyor arada haa bir de Beyaz Futbol var haftanın en mükemmel 3 günü Perşembe, Pazartesi ve Pazar

Pazar yine Galatasaray'ın maçları falan oluyor arada haa bir de Beyaz Futbol var haftanın en mükemmel 3 günü Perşembe, Pazartesi ve Pazar
Bir de Çarşamba tabii

Harbiden bu Cuma günü adam gibi bir dizi yok Kehribar falan başlasa da izleysek
mematinin dizi cuma olacak kesin izleriz o zaman

Alemin bir numaralı dayısı Seyfo Dayıdır. Kadınlardan hiç haz etmez. Milli içeceği ise maden suyudur

Yılda iki üç kez Kurtlar Vadisi (1-97) izliyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi. Konsept,oyuncular,raconlar.

admin doğru demiş @Doğu
tartışmasız öyle

Bikmamis mi peki
misal ben o kadar pusu seyrettim ara verecem

muazzam twitler var takip edersin arada. Admine yalvar yakar Pusu izletemedim
Adam Selvi ile Memati'yi evlenirken görünce bırakmış herhalde. Süleyman Çakır'ın emaneti diye galiba adam ağır Çakır fanı

Adam öldürmeye bile abdest alıp giden adam gibi adam olan Seyfo dayıyı özledik .

eski vadiden kim bıkmış ki öyle bişey mümkün değil
Nihat Nikerer çok büyük sanatçı mekanı cennet olsun
zaten onun üzerine de dayı gelmedi
)

Aslan Akbey ve Seyfo Dayıyı öldürmüş efsane karakter Pala'nın eline çiçek verip figüran gibi oynatmak nedir Allah aşkına !!!

harbiden doğru demiş adam edho da abdülhey ve palanın figüran gibi oynamasına çok fena irrite oluyorum çoluk çocuk karı kız başrol efsaneler figüran konumunda yanlış yapıyolar

Memati biz gaz maskesiyle Gül koklamayız
)))))))))))

Bi aralar Vadide en favori karakteriniz gibi bi etkinlik yapalım tabii daha önceden yapılmadıysa

Karahanlı da efsane bir karakterdi 😉 dahaöyle heybetli gizemli ve güçlü bir karakter gelmedi 😉 mesela Tataroğlu çok tırttı 😉))