çapkın adam yaaga sen akşamcımısın ne iş her gece dışardasın
çapkın adam yaaga sen akşamcımısın ne iş her gece dışardasın
Yok be aga arkadaşlarla takılıyoruz işte tatildeaga sen akşamcımısın ne iş her gece dışardasın
çapkın adam ya
Fazla birşey kalmamış.D@Since2011 aga en çok mesaj yazılan konu 56 sayfaymış bugün bulduk yani rekor değil bugünki
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-181-bölüm-fragmanı-Özeti-ve-fotoğraflar.180057/page-56
biz farklı bişey demedik ki aga onu söylüyoruz zaten arkadaşlarla takılıyor diyoruzYok be aga arkadaşlarla takılıyoruz işte tatilde.
aga o rekoru geçmek istemedik o yüzden bu konudan cevap yazdım dikkat edersen oraya yazmamak içinFazla birşey kalmamış.D
vay şimdi tatile mi çıktın sen nereye gittinYok be aga arkadaşlarla takılıyoruz işte tatilde.
Çapkın deyince başka birşey anladımbiz farklı bişey demedik ki aga onu söylüyoruz zaten arkadaşlarla takılıyor diyoruz
aga o rekoru geçmek istemedik o yüzden bu konudan cevap yazdım dikkat edersen oraya yazmamak içino efsane bir konuydu rekor onda kalsın istedik yoksa 70 sayfa bile olurdu rahatlıkla
vay şimdi tatile mi çıktın sen nereye gittin
e doğru anlamışssın zaten öyle söylediÇapkın deyince başka birşey anladım
aga işte okullar tatil ya o anlamında
aga anlaman gerektiği şekilde anlasana çapkının başka bir anlamı mı varÇapkın deyince başka birşey anladım
aga işte okullar tatil ya o anlamında
Kardeşim benim arkadaşlarla takılmak ne zamandan beri çapkınlık olmuşaga anlaman gerektiği şekilde anlasana çapkının başka bir anlamı mı var
Ne itirafı aga@Since2011 aga hazır burdayız benle ilgili senden bir itiraf bekliyorum zamanı geldi diye düşünüyorum 🙂
işte sen söyleyecen bir düşün bakalımKardeşim benim arkadaşlarla takılmak ne zamandan beri çapkınlık olmuş.Yaşlandık artık biz
Ne itirafı aga
Düşündüm aga itiraf edecek birşeyim yokişte sen söyleyecen bir düşün bakalım
tamam o zaman bir yoklayayım dedim 😀Düşündüm aga itiraf edecek birşeyim yok
Kötü birşey mi söylemişim zamanındatamam o zaman bir yoklayayım dedim 😀
Vay sen aga da mi derdinKardeşim benim arkadaşlarla takılmak ne zamandan beri çapkınlık olmuş.Yaşlandık artık biz
Ne itirafı aga
yok öylesine dedim işteKötü birşey mi söylemişim zamanındabak şimdi iyice düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?