Polat Şaşmaz
Favori Üye
oha harbiden aga 500 bini geçmişBeyler 281.bolum fragmani 1 gun olmadan 500 bini geçmiş
Bomba gibi geliyor bölüm tek endişem yusuf un bozmasıoha harbiden aga 500 bini geçmiş
özeti okuduk işte aga polatı yusuf kurtaracak bunların yusuftan vazgeçmek gibi bir niyetleri yokBomba gibi geliyor bölüm tek endişem yusuf un bozması
Ne diyelim bari sahne iyi yazılmış olsunözeti okuduk işte aga polatı yusuf kurtaracak bunların yusuftan vazgeçmek gibi bir niyetleri yok
bu bölüm güzel olacak her türlü o kesinNe diyelim bari sahne iyi yazılmış olsun
iyi hee yavaş yavaş normale dönüyon 🙂bu bölüm güzel olacak her türlü o kesin
aga ufak bir heycanda bile coşmaya hazırız zaten İnşallah bu bölüm beklentileri karşılar da kendimize geliriz artıkiyi hee yavaş yavaş normale dönüyon 🙂
Hadi bakalim az kaldı heyecan yine artiyor tabiaga ufak bir heycanda bile coşmaya hazırız zaten İnşallah bu bölüm beklentileri karşılar da kendimize geliriz artık
@34rcp44 aga sonuna kadar helal olsun hakkimiz Samsun iyiymiş cok sukur
Allah razı olsun abi benim hakkımda sonuna kadar helal olsun sözlerinle beni çok mutlu ettin tamam özelden yarın sana atarım@34rcp44 kardeşim kusura bakma foruma yeni girebildim .Allah yardımcın olsun dualarımız seninle birlikte bütün asker ve polis kardeşlerimizebende hakkın varsa sonuna kadar helal olsunsen de bizlere hakkını helal et .
bak sana bişey söyliyecem ben samsunluyumve akrabalarım orada ikamet ediyorlareğer istersen sana orada yardımcı olurlar özelden bana telefonunu ilet
sakın bu dediğimi yabana atma ben askerliğimi ağrıda yaptım .inan evde ki duygularınla oraya gittiğindeki duyguların tamamen değişiyor .orada sana yardımcı olacak birilerini arıyorsun .çarşı izninde sana yardımcı olurlar her türlü ihtiyaçlarını giderirler .bir nebze nefes aldırırlar sana .askerliğe alışma döneminde arkadaş olurlar sana .belki orada bir komutan tanırlar işlerin yağver gider . bunu bütün samimiyetimle söylüyorum .askere ağrıya gittiğimde elime ne kadar telefon numarası sıkıştırdılarsa hepsini aradım ziyretlerine gittim hepsinden de ayrı ayrı istifade ettim .
karar senin .sıkılıp utanmana gerek yok .sana yardım için hazır kıta bekliyorum haberin olsun
Allah razı olsun aga inşallah bakalım hayırlısıBenim kuzene de 5-6 sene once Samsun cikti. Diyarbakir da usta birligini yapti. Allah yardimcin olsun aga İnşallah düzgün bir yer cikar hayirlisi
Aga bizi unutma ha oralarda bizim bedenimiz burada olsada ruhumuz seninle olacak kac gun kalacaksin ?Allah razı olsun aga inşallah hayırlısıyla bitirip geliriz diğer Askerlerimizin polisimizinde Allah yardımcıları olsun
Allah razı
Allah razı olsun abi benim hakkımda sonuna kadar helal olsun sözlerinle beni çok mutlu ettin tamam özelden yarın sana atarım
Allah razı olsun aga inşallah bakalım hayırlısı
Aga bu acemi birliği sabit kisiye gore degismezAga bizi unutma ha oralarda bizim bedenimiz burada olsada ruhumuz seninle olacak kac gun kalacaksin ?
Yok yani Samsundan sonra baska yere gidecek ya orayi diyorumAga bu acemi birliği sabit kisiye gore degismez
O zman kisa mi uzun mu onu bilmek lazimYok yani Samsundan sonra baska yere gidecek ya orayi diyorum
Evet Samsunaaaaa @34rcp44 karadeniz çıkması gerçekten çok iyi olmuş samsun türkiyenin 7.büyük şehriydi zaten sanırım kısa süreliğine yapıcakmışsın galiba öyle yazmışsın ama kısada olsa karadenizde olmanın tadını çıkar vlla cennet buralar @china_shangai abişkomunda memleketi samsundu yanılmıyorsam eğer
geçelerde konuşmuştuk karadenize düşersen bir tepsi börek getiricem demiştim ayy ama sen götürürsün artıkEvet Samsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?