Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bakın o kadar oyuncu vadide oynadı ayrıldıktan sonra arkasından konuştu
rus ajan rolünde oynayan eski vadide tatyana tsvikeviç instagramdan ne yazmış geçtiğimiz günlerde

"Rus gelin" dan sonra, "kurtlar vadisi" dönüm nokta oldu, bu dizide oynanan çok oyuncu oldu ama en güzel dönemi bizım oldu, çok büyuk ustalarla oynadım, teşekürler pana film

@34rcp44 aga sonuna kadar helal olsun hakkimiz Samsun iyiymiş cok sukur :)

Allah razı olsun aga inşallah hayırlısıyla bitirip geliriz diğer Askerlerimizin polisimizinde Allah yardımcıları olsun :)

Allah razı
@34rcp44 kardeşim kusura bakma foruma yeni girebildim .Allah yardımcın olsun dualarımız seninle birlikte bütün asker ve polis kardeşlerimize :) bende hakkın varsa sonuna kadar helal olsun :) sen de bizlere hakkını helal et .

bak sana bişey söyliyecem ben samsunluyum :) ve akrabalarım orada ikamet ediyorlar :) eğer istersen sana orada yardımcı olurlar özelden bana telefonunu ilet :)

sakın bu dediğimi yabana atma ben askerliğimi ağrıda yaptım .inan evde ki duygularınla oraya gittiğindeki duyguların tamamen değişiyor .orada sana yardımcı olacak birilerini arıyorsun .çarşı izninde sana yardımcı olurlar her türlü ihtiyaçlarını giderirler .bir nebze nefes aldırırlar sana .askerliğe alışma döneminde arkadaş olurlar sana .belki orada bir komutan tanırlar işlerin yağver gider . bunu bütün samimiyetimle söylüyorum .askere ağrıya gittiğimde elime ne kadar telefon numarası sıkıştırdılarsa hepsini aradım ziyretlerine gittim hepsinden de ayrı ayrı istifade ettim .
karar senin .sıkılıp utanmana gerek yok .sana yardım için hazır kıta bekliyorum haberin olsun :)
Allah razı olsun abi benim hakkımda sonuna kadar helal olsun sözlerinle beni çok mutlu ettin tamam özelden yarın sana atarım :)

Benim kuzene de 5-6 sene once Samsun cikti. Diyarbakir da usta birligini yapti. Allah yardimcin olsun aga İnşallah düzgün bir yer cikar hayirlisi
Allah razı olsun aga inşallah bakalım hayırlısı

Allah razı olsun aga inşallah hayırlısıyla bitirip geliriz diğer Askerlerimizin polisimizinde Allah yardımcıları olsun :)

Allah razı

Allah razı olsun abi benim hakkımda sonuna kadar helal olsun sözlerinle beni çok mutlu ettin tamam özelden yarın sana atarım :)

Allah razı olsun aga inşallah bakalım hayırlısı
Aga bizi unutma ha oralarda bizim bedenimiz burada olsada ruhumuz seninle olacak kac gun kalacaksin ?

aaaaa @34rcp44 karadeniz çıkması gerçekten çok iyi olmuş samsun türkiyenin 7.büyük şehriydi zaten sanırım kısa süreliğine yapıcakmışsın galiba öyle yazmışsın ama kısada olsa karadenizde olmanın tadını çıkar vlla cennet buralar @china_shangai abişkomunda memleketi samsundu yanılmıyorsam eğer :F:F:F

aaaaa @34rcp44 karadeniz çıkması gerçekten çok iyi olmuş samsun türkiyenin 7.büyük şehriydi zaten sanırım kısa süreliğine yapıcakmışsın galiba öyle yazmışsın ama kısada olsa karadenizde olmanın tadını çıkar vlla cennet buralar @china_shangai abişkomunda memleketi samsundu yanılmıyorsam eğer :F:F:F
Evet Samsun