o kadarınıda beceremezler aga o kadar olmaz 😀aga düşünsene bu bölüm son 2 bölümden bile beter oluyormuş bir silah sesi bile duymuyormuşuzkendimi keserim
o kadarınıda beceremezler aga o kadar olmaz 😀aga düşünsene bu bölüm son 2 bölümden bile beter oluyormuş bir silah sesi bile duymuyormuşuzkendimi keserim
Pana kaç bölüm ileriden gidiyor aga bilgin varmı?bakalım aga kaldı 3 gün fragman çıkınca işin rengi belli olur ama bu bölüm kesinlikle sağlam olmalı bir izahı olmaz
aga 2-3 bölüm öne geçmiş olabilirler çünkü son 2-3 bölümü toplam 1 haftada çekerler hiçbişey olmadı kiPana kaç bölüm ileriden gidiyor aga bilgin varmı?
2-3 bölümse eğer geçen haftaki rezil bölüme gelen eleştiri ve isyanları görmüş olacaklardır bu hafta telafi haftası. Full aksiyon bekliyorum inş.aga 2-3 bölüm öne geçmiş olabilirler çünkü son 2-3 bölümü toplam 1 haftada çekerler hiçbişey olmadı ki
ustanın sinirlendiği sahneyi geri alıp alıp izliyorum adamım ya nasıl bakıyor öyle müthiş müthiş bu adam da olmasa tv izlemem tek kral gerçek kral
yaklaşık bir bölüm agaPana kaç bölüm ileriden gidiyor aga bilgin varmı?
aga işte benim anlam veremediğim nokta bu seyirci isyan etmese bunlar yine utanmadan sıkılmadan yüzleri kızarmadan bu rezil bölümleri mi önümüze sunacaklar yav2-3 bölümse eğer geçen haftaki rezil bölüme gelen eleştiri ve isyanları görmüş olacaklardır bu hafta telafi haftası. Full aksiyon bekliyorum inş.
yok aga takmadıkları ortada kendi planlarına göre gidiyorlar yoksa çoktan yusuf un asya nın sahneleri azalırdı bu hafta daha da süreleri arttıaga işte benim anlam veremediğim nokta bu seyirci isyan etmese bunlar yine utanmadan sıkılmadan yüzleri kızarmadan bu rezil bölümleri mi önümüze sunacaklar yav
279.bölümü yazan çeken oynayan herkesin ayrı ayrı utanması lazım yerin dibine girmeleri lazım biz nasıl böyle berbat bir bölüm yapabiliriz bu ne rezillik diye
bunu hiç mi biri izlemiyor izlerken bu ne lan demiyorlar mı körler mi illa birileri isyan mı etmeli
ulan sen kurtlar vadisi yazıyorsun her sahnen dolu dolu aksiyon gizem heycanlı olmak zorunda hadsizler
Aga olay şöyle gelişiyor bölüm bitince Necati abi Cahite soruyor "iyi mi nasıl geri dönüşler falan filan" o da "iyi abi her zamanki gibi efsaneyiz"aga işte benim anlam veremediğim nokta bu seyirci isyan etmese bunlar yine utanmadan sıkılmadan yüzleri kızarmadan bu rezil bölümleri mi önümüze sunacaklar yav
279.bölümü yazan çeken oynayan herkesin ayrı ayrı utanması lazım yerin dibine girmeleri lazım biz nasıl böyle berbat bir bölüm yapabiliriz bu ne rezillik diye
bunu hiç mi biri izlemiyor izlerken bu ne lan demiyorlar mı körler mi illa birileri isyan mı etmeli
ulan sen kurtlar vadisi yazıyorsun her sahnen dolu dolu aksiyon gizem heycanlı olmak zorunda hadsizler
Allah belalarını versin plana bak böyle bi plan yapmak için en kötüsünü düşünmeleri lazım bundan kötüsü olamaz çünküyok aga takmadıkları ortada kendi planlarına göre gidiyorlar yoksa çoktan yusuf un asya nın sahneleri azalırdı bu hafta daha da süreleri arttı
aga Necati abinin çevresinde hiç mi gerçekleri söyleyen yok kendisi az da olsa bi göz atmıyor mu ne var ne yok diyeAga olay şöyle gelişiyor bölüm bitince Necati abi Cahite soruyor "iyi mi nasıl geri dönüşler falan filan" o da "iyi abi her zamanki gibi efsaneyiz"yüzde yüz eminim PanaFiln binasında bu diyalog dönüyor aksi taktirde Necati abinin bu sahnelere ve gelen yorumlara tepkisiz kalmasının izahı yok. Önceki Vadide oynayan da kendisi sonuçta
@takas @DoğuEşrefoğlu agalr olay şöyledir bu bölümlere necati abi izin verir mi vermez olayı açıklıyorum necati abi sinema filmine ağırlık verdi senaryo mekanlar kast çalışmları vs. dizi ve filmin senaryosu aynı anda yürüdüğü için zor bir süreç geçiyor zaten pana filminde sahibi diğer işlerlede uğraşıyor senaryo o yüzden bu aralar bu kadar yavaşladı merak etmeyin toparlarız diyorumAga olay şöyle gelişiyor bölüm bitince Necati abi Cahite soruyor "iyi mi nasıl geri dönüşler falan filan" o da "iyi abi her zamanki gibi efsaneyiz"yüzde yüz eminim PanaFiln binasında bu diyalog dönüyor aksi taktirde Necati abinin bu sahnelere ve gelen yorumlara tepkisiz kalmasının izahı yok. Önceki Vadide oynayan da kendisi sonuçta
işte mantıklı açıklama geldi zaten diğer çapsızların umrunda olmadığı gibi vadi ruhunu vadi kalitesini vadi seyircisini falanda bilmezler. cahit de dahil eski vadiden falan bi haberler şahsi kanaatimce@takas @DoğuEşrefoğlu agalr olay şöyledir bu bölümlere necati abi izin verir mi vermez olayı açıklıyorum necati abi sinema filmine ağırlık verdi senaryo mekanlar kast çalışmları vs. dizi ve filmin senaryosu aynı anda yürüdüğü için zor bir süreç geçiyor zaten pana filminde sahibi diğer işlerlede uğraşıyor senaryo o yüzden bu aralar bu kadar yavaşladı merak etmeyin toparlarız diyorum
bu çocuk o saçla nasıl okula gidiyor
yok o kadar eskiye gidemem.
aga şu bölümleri kanal avrupa denen kanaldan mı hacılasak napsakSaat 1de Kanal Avrupada Kurtlar Vadisinin 44.bolumu var Cakirin vurulduktan sonraki polatin babalari infazindan onceki bolum bilginize
[USER=87352]@china_shangai[/USER @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu @123mn @takas[/USER]
Olur olur goruntu kalitesini ne yapcazaga şu bölümleri kanal avrupa denen kanaldan mı hacılasak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?