Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Pana kaç bölüm ileriden gidiyor aga bilgin varmı?
aga 2-3 bölüm öne geçmiş olabilirler çünkü son 2-3 bölümü toplam 1 haftada çekerler hiçbişey olmadı ki

ustanın sinirlendiği sahneyi geri alıp alıp izliyorum adamım ya nasıl bakıyor öyle müthiş müthiş bu adam da olmasa tv izlemem tek kral gerçek kral

2-3 bölümse eğer geçen haftaki rezil bölüme gelen eleştiri ve isyanları görmüş olacaklardır bu hafta telafi haftası. Full aksiyon bekliyorum inş.

2-3 bölümse eğer geçen haftaki rezil bölüme gelen eleştiri ve isyanları görmüş olacaklardır bu hafta telafi haftası. Full aksiyon bekliyorum inş.
aga işte benim anlam veremediğim nokta bu seyirci isyan etmese bunlar yine utanmadan sıkılmadan yüzleri kızarmadan bu rezil bölümleri mi önümüze sunacaklar yav
279.bölümü yazan çeken oynayan herkesin ayrı ayrı utanması lazım yerin dibine girmeleri lazım biz nasıl böyle berbat bir bölüm yapabiliriz bu ne rezillik diye
bunu hiç mi biri izlemiyor izlerken bu ne lan demiyorlar mı körler mi illa birileri isyan mı etmeli
ulan sen kurtlar vadisi yazıyorsun her sahnen dolu dolu aksiyon gizem heycanlı olmak zorunda hadsizler

yok aga takmadıkları ortada kendi planlarına göre gidiyorlar yoksa çoktan yusuf un asya nın sahneleri azalırdı bu hafta daha da süreleri arttı

@Master.1000 aga sen yeni bölümlere devam etmiyormusun bak haftaya dehşet bi bölüm olacak ekstra öneriyorum

Aga olay şöyle gelişiyor bölüm bitince Necati abi Cahite soruyor "iyi mi nasıl geri dönüşler falan filan" o da "iyi abi her zamanki gibi efsaneyiz"
yüzde yüz eminim PanaFiln binasında bu diyalog dönüyor aksi taktirde Necati abinin bu sahnelere ve gelen yorumlara tepkisiz kalmasının izahı yok. Önceki Vadide oynayan da kendisi sonuçta

yok aga takmadıkları ortada kendi planlarına göre gidiyorlar yoksa çoktan yusuf un asya nın sahneleri azalırdı bu hafta daha da süreleri arttı
Allah belalarını versin plana bak böyle bi plan yapmak için en kötüsünü düşünmeleri lazım bundan kötüsü olamaz çünkü

aga Necati abinin çevresinde hiç mi gerçekleri söyleyen yok kendisi az da olsa bi göz atmıyor mu ne var ne yok diye
hiçbişey yapmazsa 10 dakka youtube yada face sayfasından yorumlara bakmaz mı insan
insan bikaç küfürlü isyan görünce zaten durumu anlıyor hemen gereğini yapmaları lazım hadi onları takmıyorsun reytingler ortada onu da mı takmıyorsun
herşeyi geçtim bölümü oturup izlediklerinde memnun mu kalıyorlar bana hiçbir şey mantıklı gelmiyor kafayı yiyecem Necati Şaşmaz la konuşmak istiyorum

@takas @DoğuEşrefoğlu agalr olay şöyledir bu bölümlere necati abi izin verir mi vermez olayı açıklıyorum necati abi sinema filmine ağırlık verdi senaryo mekanlar kast çalışmları vs. dizi ve filmin senaryosu aynı anda yürüdüğü için zor bir süreç geçiyor zaten pana filminde sahibi diğer işlerlede uğraşıyor senaryo o yüzden bu aralar bu kadar yavaşladı merak etmeyin toparlarız diyorum

işte mantıklı açıklama geldi zaten diğer çapsızların umrunda olmadığı gibi vadi ruhunu vadi kalitesini vadi seyircisini falanda bilmezler. cahit de dahil eski vadiden falan bi haberler şahsi kanaatimce
ama böyle de olmaz ki film zamanı mı şimdi dizi gitmiyor adamlar film peşinde

İşte vadinin şuanki durumunu özetleyen en güzel cümle acı ama gerçek;

Eskiden saate bakardik bitmesin diye simdi saate bakiyoruz ne zaman biticek diye.

Son düzenleme:
Saat 1de Kanal Avrupada Kurtlar Vadisinin 44.bolumu var Cakirin vurulduktan sonraki polatin babalari infazindan onceki bolum bilginize

Frekans : 12729 | Sembol : 27500 | Fec : 2/3 | Yatay ( Horizontal )
[USER=87352]@china_shangai[/USER @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu @123mn @takas[/USER]

Son düzenleme: