- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kendini geri çekme olmuyor böyleYok başkan ; bu aralar sanirim formsuzum
Kendini geri çekme olmuyor böyleYok başkan ; bu aralar sanirim formsuzum
Yok ayniyiz baskan cekilme yok ; ekran bossa a haberi ac sike davasini konusuyorlarKendini geri çekme olmuyor böyleeğer sen kendini geyi çekersen ben daha vadi konusunda yorum yapmam
Biz bilmedigimize gore buyuk ceza aga. Uyari bolumunde konusu bile acilmamis direkt banlanmisaga hayırdır ne konusu hayır mı
Ve Aleykümselam agaa hoşgeldin sefalar getirdin nerelerdesin sen ya
o değilde ban mı yemiş kardeşim ben mi yanlış anladım ne oldu gelir gelmez @Polat Şaşmaz
Ne oluyor bir daha ne zaman donerBiz bilmedigimize gore buyuk ceza aga. Uyari bolumunde konusu bile acilmamis direkt banlanmis
lan olum ne yaptıda banlandı hesabını ele mi geçirmişler dur sorayım bakalım ne ayak bunlarBiz bilmedigimize gore buyuk ceza aga. Uyari bolumunde konusu bile acilmamis direkt banlanmis
Bilmiyorum aga hic donmeyedebilirNe oluyor bir daha ne zaman doner
aman sen bi yere mesaj atma öyle saçma sapan şeylerde yazma ben öğrenip yazacam burayaBilmiyorum aga hic donmeyedebilirOzan admine mesaj aticam simdi. Bizim forum acilinca buraya gerek kalmaz dicem de haberi de yok
aga bikaç gündür çok fırtınalıydı bugün inzivaya çekilmiş agalarBuralar bu gece baya sessizleşmiş
Fırtınadan sonra sessizlik olur zaten normaldiraga bikaç gündür çok fırtınalıydı bugün inzivaya çekilmiş agalar
avatarın dehşet aga acayip yakışmışFırtınadan sonra sessizlik olur zaten normaldir
Eyvallah hacıavatarın dehşet aga acayip yakışmış
avatarın karizma yapmış resmen seniEyvallah hacıuzun aradan sonra değiştirmek lazımdı
İskenderli bölümleri forumda belki benim kadar tekrarlarını izleyen yokturavatarın karizma yapmış resmen senizaten iskender deyince aklıma gelen ilk isim sen oluyorsun hep
Kac kere izlemis olabilirsin aga merak ettimİskenderli bölümleri forumda belki benim kadar tekrarlarını izleyen yokturo bölümler benim için eski vadinin önündedir
Saymadım hacı ne bilimKac kere izlemis olabilirsin aga merak ettim
eski vadi ayrı bişey ama o bölümlerde cidden çok süperdi ya her bölüm sonu dehşet bitiyordu çatlıyordun diğer haftaya kadarİskenderli bölümleri forumda belki benim kadar tekrarlarını izleyen yokturo bölümler benim için eski vadinin önündedir
aga sen 15 desen çd 16 kez izledim diyecekSaymadım hacı ne bilimfazla merak iyi değildir
Çd bu dereski vadi ayrı bişey ama o bölümlerde cidden çok süperdi ya her bölüm sonu dehşet bitiyordu çatlıyordun diğer haftaya kadar
aga sen 15 desen çd 16 kez izledim diyecek
Çd bu dereski vadi ayrı bişey ama o bölümlerde cidden çok süperdi ya her bölüm sonu dehşet bitiyordu çatlıyordun diğer haftaya kadar
aga sen 15 desen çd 16 kez izledim diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?