Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga hayırdır ne konusu hayır mı

Ve Aleykümselam agaa hoşgeldin sefalar getirdin nerelerdesin sen ya
o değilde ban mı yemiş kardeşim ben mi yanlış anladım ne oldu gelir gelmez @Polat Şaşmaz
Biz bilmedigimize gore buyuk ceza aga. Uyari bolumunde konusu bile acilmamis direkt banlanmis :(

agalar papuleoo nun banlanma sebebi;
papuleoo forumu bıraktığı gün yeni bir fake hesap açmış ve ordan girmiş foruma (apoyta) şimdide kendi hesabından girince banlanmış fake hesapları da banlanmış
ama papuleoo sadece 2 hafta banlı sonra tekrar aramızda
tabi bunlar ne derece doğru bilemiyorum gelince sorarız kendisine

İskenderli bölümleri forumda belki benim kadar tekrarlarını izleyen yoktur:D o bölümler benim için eski vadinin önündedir:D
eski vadi ayrı bişey ama o bölümlerde cidden çok süperdi ya her bölüm sonu dehşet bitiyordu çatlıyordun diğer haftaya kadar :D

Saymadım hacı ne bilim:D:D fazla merak iyi değildir:D
aga sen 15 desen çd 16 kez izledim diyecek :D

eski vadi ayrı bişey ama o bölümlerde cidden çok süperdi ya her bölüm sonu dehşet bitiyordu çatlıyordun diğer haftaya kadar :D

Çd bu der:D:D .Hacı o bölümleri çok iyi hatırlıyorum cuma günüde Adanalı vardı :D Perşembe ve Cuma gelsin diye çok beklerdim:D

Çd bu der:D:D .Hacı o bölümleri çok iyi hatırlıyorum cuma günüde Adanalı vardı :D Perşembe ve Cuma gelsin diye çok beklerdim:D