Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ne cins kanal bu Kanal D10 yıl önce.. Belki 2016'ya kısmet olacakhttp://m.hurriyet.com.tr/kurtlar-vadisi-nde-al-pacino-lu-final-330912
Ne cins kanal bu Kanal D10 yıl önce.. Belki 2016'ya kısmet olacakhttp://m.hurriyet.com.tr/kurtlar-vadisi-nde-al-pacino-lu-final-330912
Ben her zaman diyorum aga bu kanal bizi sindirmeye çalışıyor. Acilen ayrılmamız lazım isterse Doğan diziye milyar dolarlar yağdırsın fark etmez bir an önce bu lanetli kanaldan kurtulmalıyız.Ne cins kanal bu Kanal DVadinin orada ilk yayinladigi bolume 1. ilk bölüm dediler final demisler simdi de Kanal D deki son bolumumuze
Aynen aga ben de kanala gecmeden itiraz ettim bunun olacagini biliyodum. Belki de reytinglrrle bile oynuyolardir he. İnşallah bir an evvel ayriliriz su kanal bozuntusundanBen her zaman diyorum aga bu kanal bizi sindirmeye çalışıyor. Acilen ayrılmamız lazım isterse Doğan diziye milyar dolarlar yağdırsın fark etmez bir an önce bu lanetli kanaldan kurtulmalıyız.
İnşallah. Vadi biter bitmez zaplıyorum vatan hainlerine bir kuruş bile kazandırmamak için. D-Smart vardı onu da iptal ettim 2 sene önceAynen aga ben de kanala gecmeden itiraz ettim bunun olacagini biliyodum. Belki de reytinglrrle bile oynuyolardir he. İnşallah bir an evvel ayriliriz su kanal bozuntusundan
Sana kalsa C.Bale dicen
Aynen bende oyle yapacam.Bizde hala D-Smart var. Babam degistirmek istiyor ama ben birakmiyorum Digiturke falan gecsek orada normal kanallar bile ucretliİnşallah. Vadi biter bitmez zaplıyorum vatan hainlerine bir kuruş bile kazandırmamak için. D-Smart vardı onu da iptal ettim 2 sene önce
C.Bale Leonardo Di Caprio da efsaneSana kalsa C.Bale dicenVadiciler arasinda Robert Downey Jr. diyen yalnizca ben degilim yalniz
Aha iste bak burada bilginin ne kadar vasat oldugu belliC.Bale Leonardo Di Caprio da efsane
Geç aga geç Digiturk'e. Biraz tuzlu ama geç. D-Smart beni arayıp adeta yalvardı siz eski kullanıcısınız iptal etmeyin her türlü kanalları açalım diyeAynen bende oyle yapacam.Bizde hala D-Smart var. Babam degistirmek istiyor ama ben birakmiyorum Digiturke falan gecsek orada normal kanallar bile ucretli
Gerçekler bunlarAha iste bak burada bilginin ne kadar vasat oldugu belliEfsane olabilirler ama ikisi bir Robert Downey Jr. asla olamazlar
Bizdede D smart vardı hd alicili televizyon aalınca kenara attık öyle duruyorGeç aga geç Digiturk'e. Biraz tuzlu ama geç. D-Smart beni arayıp adeta yalvardı siz eski kullanıcısınız iptal etmeyin her türlü kanalları açalım diyeDinlemedim tabikiSiz de geçin Digiturke maçları de izlersiniz hem..
O da cok tuzlu be aga ayda 100 tl verilmez ki. Eskiden Digiturkumuz vardi bizimde. Oyle bir hediye verdiler ki Digiturk 1-2-3 (maclar disinda) hediye + Dizimax kanallari ucretsizdi. Hatta bazen Lig Tv yi acik unutup bazi maclara bakabiliyordum. Dizimaxin bir kanalinda Kurtlar Vadisi oynuyordu her aksam china_shangai abi ile ona bakardik.Ama iptal ettirdik iste o kartimiz dursaydi D-Smarti gozum kapali degistirirdim ama is isten gectiGeç aga geç Digiturk'e. Biraz tuzlu ama geç. D-Smart beni arayıp adeta yalvardı siz eski kullanıcısınız iptal etmeyin her türlü kanalları açalım diyeDinlemedim tabikiSiz de geçin Digiturke maçları de izlersiniz hem..
Kenara atıp hala parasını ödüyormusun ? Ödüyorsan iptal ettirmelisin.Gerçekler bunlar
Bizdede D smart vardı hd alicili televizyon aalınca kenara attık öyle duruyor
Kendi gerceklerinle hayatın kendi gerceklerini karistirma agaGerçekler bunlar
Bizdede D smart vardı hd alicili televizyon aalınca kenara attık öyle duruyor
Aynen ben de eskiden Digiturk IQ'dan Kurtlar Vadisinin ilk bölümlerine bakıyordum. Şimdi paket dışına almışlar o bölümü izleyemiyorum ekstra ücret istiyor.O da cok tuzlu be aga ayda 100 tl verilmez ki. Eskiden Digiturkumuz vardi bizimde. Oyle bir hediye verdiler ki Digiturk 1-2-3 (maclar disinda) hediye + Dizimax kanallari ucretsizdi. Hatta bazen Lig Tv yi acik unutup bazi maclara bakabiliyordum. Dizimaxin bir kanalinda Kurtlar Vadisi oynuyordu her aksam china_shangai abi ile ona bakardik.Ama iptal ettirdik iste o kartimiz dursaydi D-Smarti gozum kapali degistirirdim ama is isten gecti
Yok önce aboneliği iptal ettirdikKenara atıp hala parasını ödüyormusun ? Ödüyorsan iptal ettirmelisin.
Digiturkte hala Vadi yayinlaniyor mu ?Aynen ben de eskiden Digiturk IQ'dan Kurtlar Vadisinin ilk bölümlerine bakıyordum. Şimdi paket dışına almışlar o bölümü izleyemiyorum ekstra ücret istiyor.
Sana Di Caprionun filmini önersem adamın hayranı olursun/Kendi gerceklerinle hayatın kendi gerceklerini karistirma aga
Yayınlanıyor mu bilmiyorum ama IQ kısmında efsane diziler mi kült diziler mi ne öyle bir bölüm var orda Vadi,İkinci Bahar gibi eski güzel diziler var. Ordan izliyordum. Görüntü kalitesi de iyiydi ama artık izlenmiyor. Neyse ki IQ'da youtube uygulaması var da ordan yazıp izliyorum TV'denDigiturkte hala Vadi yayinlaniyor mu ?
Yok aga ya en sevmedigim oyunculardan bircok filmini izledim ama sevmiorumSana Di Caprionun filmini önersem adamın hayranı olursun/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?