Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Pusu’da yeni yılın ilk bölümü 7 Ocak ya da 14 Ocak’ta yayınlanacak. Ekip çok acayip bir hazırlık içindeymiş

Bütün istihbarat kuşlarını uçurmama rağmen detayını öğrenemedik ama Vadi seyircisine dev bir sürpriz hazırlıyorlarmış.

Sadece, “Hazır ol, Vadi tarihinin en büyük sürprizi geliyor” dediler. Merak ettim. Haydi hayırlısı bakalım.

ranini.tv

@takas @DoğuEşrefoğlu

Yusuf Polatin oglu cikacaktir bir beklentim yok

Allah Allah çok merak ettim
Ulan inşallah Doğu bey döner
Ya da eskilerden efsane bir karekter.

aga bence RA ortaya çıkacak canlandıracak kişide efsane bir aktör olacak ben Al Pacino olsun ister bakalım kim çıkacak?
Büyük ihtimalle RA ortaya çıkar aynen. Al Pacino olacağını düşünmüyorum ama RA'yı oynayacak adam çok ünlü bir aktör ve sağlam bir oyuncu olmalı. Çünkü Andy Garcia ile çıtayı çok yükselttiler.

aga tabi istemekle olmuyor bu işler düşündüğümüz gibi olursa Andy Garcia ayarında bir oyuncuyla anlaşılacağını düşünüyorum

Bu ülkenin en önemli bir duruşu olan karakterli dizilerinden biridir Kurtlar Vadisi. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile girdi hayatımıza. Türkiye'deki sorunları ne kadar hayal ürünü de deseler çok iyi gündeme getirmiş dolaylı yoldan karşımıza sunmuş ve bir fenomen haline gelmiştir. Ekibi ile kadrosu ile kalitesi ile tam bir başyapıttır.

O zamanlar bu kadar tutacağını kimse tahmin etmemişti. Öyle ki perşembe günleri dizi başladığında sokaklarda trafik olmazdı. Her yerde bi sessizlik sakinlik huzur hakimdi. 2005 de final yapan dizi 2007 de bir daha geri geldi ancak Kurtlar Vadisi Terör rtük engeline takılarak yasaklandı. Yılmayan ekip Pusu'yu hayata geçirdi ve Kurtlar vadisi pusu 2008 de hayatımıza girip halen ilk senaryodan kopmayarak devam etti ve izleyici kitlesine yenilerini ekledi. Ancak gün geldi ki senaristliğini basrol oyunucu Necati Şaşmaz'ın namı değer Polat Alemdar'ın kardeşi Raci Şaşmaz'ın üstlendiği dizide dağılmalar meydana geldi. İki kardeş arasında nedeni tam olduğu bilinmeyen bir tartısma ve küsmeden dolayı yollar ayrıldı ve senaryo el değişti. Raci Şaşmaz rakip olarak bir çok dizi çıkardı ancak Kurtlar Vadisi yerini daima korudu diger diziler yok olup gitti. En son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi çıkarıldı. Bir çok eski vadi oyuncuları da orda. Ve baya bi tutmuş durumda. Ancak Kurtlar Vadisi'nin yeri hala yerini korumakta...

Yalnız Vadide bir problem var. Senaryoyu kim yazıyor bilmiyoruz ama izleyenleri sıkmaya boğmaya ve bıraktırmaya başladı. Eski askiyonlar yerini gereksiz sahnelere bıraktı. Ne tadı kaldı ne tuzu. Bir kac dakika izlenesi dakika oluyor kalanları izleyicileri sıkıyor. Ve reytinglerde ısrarla ceza kesilmesine rağmen buna devam ediliyor.Bu dizi 2003 den beri izleniyor ve 2003 den beri inanılmaz bir kitlesi var. Sizin bu izleyecilere bunu yapmaya hakkınız yoktur. Acilen senaryo gözden geçirilmesi ve eski heyecan geri getirelmelidir. Yeni müzikler de son derece sıkıcıdır. Eskilerden hiç biri çalınmamaktadır. Bu kadar sitem varken bunu neden görmezden geliyorlar anlamak mümkün değildir. Yoksa onlarda mı sıkıldı.

Bu konu sayfalarda o kadar gündemde ki Dizi ekibi sessiz kalıyor ve devam ediyor. Ya bitirilmeli yada diziye eski heyecan verilmelidir. Yoksa bu fenomen diziye çok yazık olacaktır.

Bu yazıya bugün denk geldim. Gerçekten güzel yazmış..

Çok şükür İngilizcem idare eder . Hemen alpa cınoya mail Atacam
))) sakın sen sen ol bu senaristlerin eline düşme
eğer kabul edersen çeyrek asırlık karizman o müthiş oyunculuğun yerle yeksan olur diye 😉

Kafa aynı kafa senaristler aynı olduğu sürece Hiçbir şey değişmez efsane aktörler olur kestane aktör 😉

valla ben bölümü baya beğendim beğenmeyen arkadaşlar kendilerini şartlandırmışlar ama bu arkadaşlara bakıyorum eşkiyayı ayıla bayıla izliyolar bende izliyorum tv başına geçersem inanın karı muhabbetinden başka bişey yok son derece sıkıcı ama o müthiş
vadi ne yaparsa yapsın kötü
artık bu izleyici kitlesini memnun etmek imkansız bence al pacino yu falan getirmesine gerek yok necati abinin bu izleyici kitlesi vadiyi haketmiyor
bakın bende senarist konusunun sıkıntılı olduğunu birçok sıkıntının olduğunu ve bu işin böyle uzun süre gitmeyeceğini sürekli söylüyorum ama siz hiçbir şeye iyi demiyorsunuz ki dünkü bölüm gayet güzeldi sonu süperdi siz buna da kan kusuyorsunuz
anlamakta güçlük çekiyorum eşkiyadaki karı muhabbetleri daha mı güzel ya
bu arada reyting işininde kanalla alakası olduğunu düşünüyorum 1 günde youtube daki izlenmeye bakın düzgün bi kanalda olsak çok daha yüksek reyting alırdık ama düzelmesi gereken çok önemli sorunlar ve senarist takviyesi gerekiyor

tekrar söylüyorum yorumum anlık yani dünkü bölümle ilgili sadece genel olarak zaten sıkıntıları sürekli yazıyoruz ama ne iyi kardeşim bu dizide hiç mi iyi bişey yok zarf olayı müthiş işleniyor bu da hoşunuza gitmedi. buna güzel deyin sıkıntıları yine yazalım ama bu böyle nasıl olacak bilemiyorum

@takas özellikle ikinci paragrafına katılıyorum hiç öyle süprizlere falan gerek yok şu dizi final yapınca ortaya çıkacak durumu bekliyorum

@takas özellikle ikinci paragrafına katılıyorum hiç öyle süprizlere falan gerek yok şu dizi final yapınca ortaya çıkacak durumu bekliyorum
aga @Çiğdem- gibi vadici görünümlü vadi düşmanları vadiyi haketmiyor
kız sözde vadici onların tarafında konuşuyor ihanet bu hainlik! vadi kötüde olsa vadinin 13 yıllık hatrı var bu nasıl bi hainliktir