Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Senarist ekip hikaye aga tek çare Bahadır-Racinin dönmesi. Kalemi bu işin yaratıcısına teslim edeceksin. Barışmaları için gerekirse PanaFilmin önünde eylem bile yaparım yeterki barışsınlar

Öbgzk'de kadınların dizisidi her evde millet izlerdi öbgzk'i.
birileri laf atıyor heralde aga öbgzk my ve bu tür dizilerin hepsini topla vadinin izlenmesinin yarısına bile ulaşamaz kanal d nin reklamlarının 10 reyting aldığı dönemlerdi o dönemler kimse masal anlatmasın

Mağlubiyeti kabul ettin diyorum
))
mağlubiyet yok başkan benim şu an ki söylemim gelecekte eğer vadi reyting sebebiyle biterse diye yoksa vadi yoluna devam ediyor
yani kabul etmek lazım vadide bitecek sonu gelecek ;pana film en temel ve klasik unsurları ısrarla dizisinde uygulamaya geçirmiyor ee bir yerden sonrada bu işten para kazanan yapımcı durumdan şikayetci değil veya durumu değiştirmek için değişikliklere gitmiyorsa bizim de bu konuda üzülmek gibi bir eylemimiz bizim için fazla lüx olur iş onların karar onların ve en nihayetinde akıbet onların

70 Milyonun en az 60 milyonu izlemiştir ama her insan izlemiştir sözüne katılmıyorum
.Eski kitlenin geri dönmesi zor değil be hacı zor değil araya özlem girecek bu kadar basit yani.Bak dinlen başka isimle büyük tanıtım yaparak güzel hikaye ve iyi ekiple geri dön bak gör o zaman eski kitle izliyor mu izlemiyor mu?

birileri laf atıyor heralde aga öbgzk my ve bu tür dizilerin hepsini topla vadinin izlenmesinin yarısına bile ulaşamaz kanal d nin reklamlarının 10 reyting aldığı dönemlerdi o dönemler kimse masal anlatmasın
Hacı zamanınında ÖBGZK izleniyordu ama ne ÖBGZK ne MY hiçbir zaman vadi kadar kitlesi hiçbir zaman vadi kadar izlenmemiştir.

Sence bunun olma ihtimali yuzde kac ?
Önce Edho'nun bitmesi lazım. İki iş aynı anda yürümez. Eminim şu an Raci burnu havada geziyordur. Necati abi karşısında 1-0 önde bana göre. Çünkü dizisi tuttu. Ancak edho biter anca o zaman bir yol bulunur barışabilirler. Yani zor ve düşük bir ihtimal kardeşim.

Eskiya bitene kadar ohoo sen sag ben selamet

Leyla ile Mecnunu çok övdüler bende çok şans tanıdım
komedi olduğundan mıdır nedir hiç beğenmediğim gibi birşey de anlamadım
? bizim gibi adamların LM gibi diziyi izlemesine imkan yok zaten hacı

27 reytinglik kadın kitle vay be
))) neyse reklam bitti ben kuru kıza döüyorum çüz
O zaman zaten en düşük dizi ,yayından kalkan diziler 8-9 reyting alıyordu hey Allahım sana laf anlatmak bu kadar zor mu ? .Reyting almak istiyorsan kadınlara yönelik hikaye olacak bak Kırgın Çiçeklere sanki çok mu kaliteli 8-9 reyting alıyor

Son düzenleme:
aga kalan 10 milyonda en kötü 1 bölüm izlemiştir sonuçta herkes izliyordu insan meraktan bile izler lan sokaklar bomboş bunu sebebi neymiş diye

bilemiyorum aga senin kadar garanti görmüyorum eski kitleyi ama özlem konusunda haklı olabilirsin

Yahu LİM ile Pusuyu kıyaslayan kim zaten, onca cümle içinde cımbızla çeker gibi almışsın Leyla ile Mecnun kelimesini, orada ben örnek vermiştim.
Lakin zaten kıyas kabul olmaz, birincisi türleri farklı, ikincisi Leyla ile Mecnun dünya dizisidir, Pusunun son dönemleri ise Anadolu dizisidir. Leyla ile Mecnun'un her bir karakteri efsanevidir, bugün çık İstiklal Caddesi'ne, Pusu'yu izliyor musun? De, gülüp geçerler, kimse saygı duruşunda filan bulunmaz. Bir de Leyla İle Mecnun de, işte o zaman saygı duruşunu görebilirsin, İsmail Abi'den tut Erdal Bakkal'a, Yavuz Hırsız'a, çölde yürüyen kutup ayısına kadar birçok efsanevi karakter ve olayı hâlâ bilir milyonlarca kişi. Lakin Pusu için diyecekleri, nerede o eski... İle başlayan övgü cümleleridir.

Şu sitede Leyla İle Mecnun'a 630 küsür sayfa yorum girilmiş
https://eksisozluk.com/leyla-ile-mecnun--73951
Pusuya ise 175 (ki Pusu başladıktan yıllar yıllar sonra başladı Leyla İle Mecnun)

https://eksisozluk.com/kurtlar-vadisi-pusu--1676101

Yanlış anlaşılmasın amacım gelip ikisini kıyaslamak, burada tatsızlık çıkarmak değildi. Orada alakasız bir şekilde Leyla ile Mecnun'u Pusu ile Kıyaslayıp, üstüne ezmeye çalışınca ben de savunmamı yapayım dedim. Hakaret ve küfür olmadığı müddetçe ben de her türlü yoruma saygılıyım.

Reactions: Dosi
Hacı döner merak etme vadinin müzikleri bile ekrana baktırır

@DoğuEşrefoğlu @Polat Şaşmaz
seyirci birleşsinde onlar barışsın falan açık söyliyim hikaye
dediklerinizede hiç katılmıyorum bu adamları abartmayın; edho tuttu doğru ama reaksiyon ve beyaz karanfil tutmadı bu işler değişkendir raciyi niye överseniz adam resmen vadinin ekmeğini yedi çakır ı testeresi abdülhey i hatta vadi müziğiyle tanıtımlar birçok vadi oyuncusu falan filan
yanlış mı kendisi özgün bir iş mi üretti ki bizde vay be nasıl bir senaryo bu diyelim övelim
bilakis vadi tarihi için kara lekedir adamlar reyting sistemi için önce karekterlerini hiçe saydılar yıllarca kendilerine küfür eden adamlarla çalıştılar; çarpık saçma sapan bir aşk la kadınları işin içine çektiler ve yine bir dünya kadınla aşkla meşkle dizi tutturdular olabilir tamam reyting olarak çok başarılı böyle diye ben onları ne diye öveyim bilakis bu yaptıklarıyla kendi geçmişlerine ters durumlar ortaya koydular
vadi oyuncularını ayartmaları falan da çok iyiydi
merak etmeyin bir iki sene sonra havası söner VADİ ise yoluna yine devam eder

ekşi sözlükten fazla etkilenmişsin sen örnek verdiğin yere bak
onlar Türkiye olsa chp tek başına iktidar hdp ana muhalefet ak parti baraj altı olurdu ama gerçekler tam tersi
bak orda bile emin ol üyelerin %90 ı vadiyi izlemiştir bazıları söylemeye korkar ama emin ol buna
ki Türkiye nin gerçeklerinden bahsediyorum ben sözlük mözlükten değil
istediğin forum sayfasına bak istediğin video izleme sitesine bak kurtlar vadisinden daha çok ilgi gören bir başka dizi göremezsin senin beğenmediğin şu bölümler youtube da en çok izlenen dizi mesela youtube da videoları telif hakkı dolayısıyla silinmesine rağmen inanılmaz izlenmelere sahip
istiklal caddesinde de yapsan vadi önde olur bizim malatyada yapsanda istanbulda gopta bayrampaşada yapsanda
elazığda mesela gülerler sana

karakter mevzusuna hiç girmiyorum bile vadinin sıradan düşmanları yada muronun yancıları bile efsane ötesi olmuş onlarca hafızaya kazınmış efsane isim var. çık oturduğun evin önüne geçenlere sor
ki lm 1 rtg izlenme alıyordu neyi tartışıyoruz senin gibi bi avuç genç izliyor karşılaştırdığımız dizilere bak ulan

@Tolstoyevski bundan 3 sene önce falan Necati Şaşmaz Kadir Çöpdemir'in programına katılmıştı. Sen söyleyince aklıma geldi tam da dediğini yaptılar istiklalde vadiyi sordular dur o videoyu bulursam atayım sana

Aga karakterleri konusunda %100 haklısın. Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Adamların kalemi kendi alanlarında bir numara. Tamam karı kız olayları konusunda da haklısın ama mevcut sistemde prim yapan olay bu. Adamlar da kendi cebini düşündüğü için işin bu kısmınım kaymağını yiyor. Allah'tan Vadi'yi yazarken böyle bi saçmalığa imza atmadılar. Vadi illa ki yoluna devam eder ama bu şekilde kan kaybediyoruz.

Aga bu adamlar Vadi kitlesini cok iyi biliyor bunlari mutlaka geri dondurmemiz lazim. Eskiyanin ise havasi sonmez bak gorursun.
İnşallah Allah nasip ederse öyle olur

etsin aga yalnız kurt ''Necati Şaşmaz'' vadi için kendini ortaya koymuş ben bu adama ancak saygı duyarım

46.27 den sonrasını izle al sana kanıtlı belgeli istiklal caddesi
ne sanıyosa istiklal caddesini onlarda Türk vatandaşı işte

@Tolstoyevski

Aga bu adamlar Vadi kitlesini cok iyi biliyor bunlari mutlaka geri dondurmemiz lazim. Eskiyanin ise havasi sonmez bak gorursun.
İnşallah Allah nasip ederse öyle olur
aga o bizim meselemiz değil vadi için ne önemi var diğer türlüsü beni ilgilendirmiyor 5 gün ya da 5 yıl sonra beni ilgilendirmiyor